Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > 24 jaar en een herseninfarct
Auteur Onderwerp: 24 jaar en een herseninfarct
Madel0nvd
BerichtGeplaatst: 08-02-2017 18:48 Reageer met quote

Hallo, ik ben sinds vandaag geregistreerd op deze website. Deels om mijn verhaal te doen, maar vooral om andere verhalen aan te horen en misschien wel lotgenoten te vinden.

Mijn naam is Madelon en ik ben 24 jaar. Ik woon samen met mijn vriend. Ik heb op vrijdag 27 januari een herseninfarct gehad. Een dissectie in de linkerkant van mijn hals ader. Op zondag 29 januari ben ik opgenomen in het ziekenhuis waar ik tot dinsdagmiddag heb gelegen.

Aangezien er een bepaald deel in mijn linker, kleine hersenen geen zuurstof heeft gehad, heb ik nu moeite met lopen en de grove motoriek. De linkerkant doet niet wat ik wil en dat is frusterend. Aankomende maandag ga ik op intakegesprek in het revalidatiecentrum om een plan van aanpak op te stellen en te zien wat ik wel en niet kan.

Op dit moment heb ik last van stemmingswisselingen en kan ik niet volop genieten van de kleine dingetjes. Verder ben ik heel benieuwd hoe een revalidatiearts mij gaat helpen om de linkerkant weer naar behoren te laten werken.

Ik hoop met dit verhaal lotgenoten te vinden die een soort gelijk verhaal hebben.

Groetjes,

Madelon
Index > Neurologie > 24 jaar en een herseninfarct
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring