Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > longproblemen blijken auto immuunziekte te zijn...
Auteur Onderwerp: longproblemen blijken auto immuunziekte te zijn...
cindynijs1983
BerichtGeplaatst: 22-06-2013 21:15 Reageer met quote

ik heb hier al eerder een onderwerp gepost met als naam: longziekte???

Aangezien ik de laatste weken weer enorm veel last heb van ontstekingen en ik dit al sinds mijn tienerjaren heb, en chronische spier en gewrichtspijnen, hebben ze bloed getrokken en eens gecontroleerd op ANA/ANF factor en dat blijkt dus positief te zijn. er staat iets bij van 1/640. En reuma hebben ze volgens de specialist ook al aangetroffen in het bloed. ze zeggen dat het nu hoogstwaarschijnlijk een systemische auto immuunziekte is en ben nu doorgestuurd naar uz in leuven. Deze vrijdag moet ik ernaar toe. Ik ben eens benieuwd. In het ziekenhuis van Genk vermoeden ze SLE, systemische lupus...... dus hebben ze me doorverwezen. (blijkbaar zou volgens hun mijn lage diffusie capaciteit van 50% hier ook een gevolg van kunnen zijn. dit verhaal kan je lezen in mijn vorige post: longziekte???)

Ik heb eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren last ontstekingen dat de huisdokter mij vroeger vaak vroeg wat ik in hemelsnaam toch allemaal uitspook?? zoals bv vanaf mijn 16de anderhalfjaar lang blaasontstekingen, vlak erna darmontstekingen, daarna maagontstekingen, dit alles tot ik 19j was. Toen ben ik enorm beginnen af te vallen, op anderhalfjaar tijd van 94kg naar 63kg. heb vaak last van ontstekingen aan de zwevende ribben, huiduitslag in mijn gezicht (vlindervormig) maar die huiduitslag werd geweten aan mijn formaldehyde allergie. al die ontstekingen werden vroeger door de specialisten en mijn huisdokter verklaard als stress, aangezien zij helemaal medisch niets konden zien dat dit zou kunnen veroorzaken. Nu heb ik sinds 2013 al heel de tijd last van ischias en slijmbeursontstekingen aan de zijkant van mijn bovenbenen, heb weer ontsteking op mijn ribben, en heb al 2maanden het gevoel dat mijn ribbenboog naar binnen toe trekt, enorm vervelend. Ben al jaren alle dagen duizelig en heb evenwichtsproblemen, heb het laatste jaar ferm last van spraak en concentratieproblemen. Zou dit allemaal gerelateerd zijn aan SLE of hebben mijn symptomen niets met deze ziekte te maken?
Weet iemand wat ik moet verwachten met SLE, wat me nog te wachten staat als ik het moest hebben??

alvast bedankt om de tijd te nemen dit te lezen
groetjes
R.C.
BerichtGeplaatst: 07-07-2016 10:53 Reageer met quote

Bij deze verzoek ik haar persoonlijke gegevens via uw website te vermelden.
Mijn verlamming en andere problemen heb ik op dezelfde wijze opgelost. Very Happy
Index > Longziekten > longproblemen blijken auto immuunziekte te zijn...
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring