Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Auteur Onderwerp: Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Thomas3
BerichtGeplaatst: 25-02-2016 16:47 Reageer met quote

Waarom heel snel baard groei bij opstaan?
De bloed wordt iedere nacht ververst bij slapen. De goede bloed oftewel de verse zuivere bloed wordt opgenomen in de bloedbanen. De "oude bloed" oftewel de overtollige bloed wordt verstuurt naar de Thymus. Dat is de voedingsbron voor de haarzakjes, nagel, botten, lymfocyten en "geheugencellen".

Wat gebeurt dit tijdens de chemokuur behandelingen?
Alle bloed die verstuurt naar de Thymus bevat de chemische stoffen en de gedode kankercellen afval.

De haarzakjes krijgen geen waardevolle "oude bloed", maar de chemische troepen. Dit maakt de haarzakjes helemaal kapot. Zo zie je de kankerpatiënten haaruitval tijdens de chemokuur, vermoeidheid en later vergeetachtig.
Wat is de oorzaak van dementie en alzheimer?

DE voedingsbron van de botten komt ook van dit "oude bloed". De botten na de chemokuur behandeling moet minimaal halfjaar herstellen. In dit eerste halfjaar zijn de botten heel kwetsbaar. Wel bewegen maar niet "sporten".

Mijn zoon was geneest verklaard na de zware klassieke behandelingen. Toen vroeg ik de oncoloog wat wel mag en wat niet mag. Alles mogen zei de oncoloog. 3 maanden later ging hij een proefles kickboksen. De normale afweer stoot had hij zomaar de sleutelbeen op zijn schouder gebroken. Bij onderzoek bleek de bot was afgebroken en grote vlek zat kankercellen in. Verdere onderzoek waren de lymfeklieren en de longen ook uitgezaaid.

Vorige jaar had een slokdarmkankerpatiënt geneest verklaard na de zware klassieke behandeling. 3 maanden later ging hij tennis en val. Na onderzoek was veel uitzaaiingen gevonden. Ik had tegen hem verteld dat de oncoloog moet vakkundig aan kankerpatiënten advies geven dat de 1e halfjaar geen "Sport" doen. Het was geen sprake van uitzaaiingen vanuit de slokdarmkanker. Sad

Toen ongeneeslijk verklaard had ik een deel van de recepten die de "onverklaarbare longontsteking" had genezen aan de oncoloog voorleggen. Hij gooit de papier meteen naar de vuilnisbak. Hij zei dat ik niet moest geloven, het was maar toeval. Hij had van zijn hele leven nooit iemand gezien dat voeding kan kanker genezen.

Dat recept had ik toch gedaan omdat het is de enige hoop voor een genezing. Na 1 maand bij de onderzoek waren de botten al aan het herstellen en de vlekken in de longen al meer dan 60% verdween.

Weer 1 maand later bij onderzoek waren alle vlekken in de longen verdween, De botten was dichtgegroeid en de kankercellen waren ook verdwenen.
DE oncoloog zei weer een toeval was, Pas na 5 jaar is het sprake van een genezing. Letterlijk zei hij: wat moet ik doen als een oncoloog? Moet ik de kankerpatiënten voeding aanbieden i.p.v. chemokuur en bestraling met zoveel jaar gestudeerd. Ik gaf hem helemaal gelijk. Daarom noem ik oncoloog is oncoloog. Geen arts.
Daarom wil ik mijn ervaring met artsen wiens interesse in geneeskunde delen die patiënten gaan genezen. Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 26-02-2016 16:42 Reageer met quote

Als Laura Maaskant de 1e keer tumor in de ribben diagnose had gesteld dat zij weigerde de chemotherapie behandelingen, dan staat hele wereld op zijn kop voor haar beslissing.

Laura lijdt op haar vijftiende jaar aan kanker en ondergaat vanaf dat moment vele chemokuren. In 2012 zeggen de scans dat ze kankervrij is en begint ze in Amsterdam aan een studie kunstgeschiedenis. Het leven lacht haar weer toe, denkt ze.
In april 2013 krijgt ze echter voor de tweede keer de diagnose kanker. Deze keer besluit ze geen behandelingen meer te ondergaan. Met de herinneringen aan eerdere chemokuren nog vers in haar geheugen kiest ze voor de kwaliteit van leven, niet de kwantiteit.

Nu bijna 3 jaar verder. Leeft Laura nog?
De eerste voorstelling van Solo Stories is LEEF!, gebaseerd op het boek van Laura Maaskant.
LEEF! wordt gespeeld vanaf januari 2016.

Een kennis van me had dit Solo Stories bezocht. Geweldig zei hij.

Ontdekking
Chemotherapie werd bij toeval ontdekt tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads (1898-1959).
Als mosterdgas het aantal witte bloedcellen deed afnemen, kon dit een behandeling zijn voor lymfklierkanker, aangezien lymfeklierkanker voorkomt in de witte bloedcellen.

Wat is de exacte oorzaak van lymfeklierkanker?
Wat is de exacte oorzaak van uitzaaiing in de lymfeklier?

De functie van lymfeklieren zijn infectie, ontsteking en ongewenste indringers bestrijden met witte bloedcellen. Een nuttige klieren.
Een vergrote klier betekent dat infectie, ontsteking en ongewenste indringers in je lichaam. De lymfeklieren vangt dit op en bestrijden met de witte bloedcellen. Een andere bedoeling om dit opgevangen in de klieren om te voorkomen dit niet direct naar de organen belandt. Als de oorzaak niet toenemen dan is het kwestie van tijd dit opgelost door de lymfeklieren. Met de juiste medicatie of de oorzaak bestrijden dan gaat het sneller.

De lymfeklieren lijkt als de katten in je huis die alle muizen vangen. Bij onderzoek zie je een vergrote klier ( kat met een muis in de mond). Een diagnose lymfeklierkanker. De lymfeklieren operatief verwijderen. De muis weg, maar ook de bewaakte kat weg.


Wat is Leukemie?
Leukemie[1] is een verzamelnaam voor verschillende vormen van bloedkanker of preciezer: kanker van witte bloedcellen (leukocyten). Bij leukemie wordt het groeiproces van witte bloedcellen op een kwaadaardige manier veranderd. Hierdoor kunnen de bloedcellen zich niet ontwikkelen tot rijpe witte bloedcellen, en kunnen ze hun taak (het lichaam beschermen tegen ziekteverwekkers) niet meer goed uitvoeren. Ook maakt het beenmerg veel te veel witte bloedcellen aan. Er zijn veel soorten leukemie, die alle gemeen hebben dat één van de vele typen witte bloedcellen is ontaard en zich ongebreideld is gaan vermenigvuldigen.

De Amerikaanse arts Cornelius Packard bestrijdt de functie van de lymfeklier. De functie van beenmerg. Zogenaamde de witte bloedcellen. Niet de oorzaak.

Waarom vele typen witte bloedcellen is ontaard en zich ongebreideld is gaan vermenigvuldigen?

Waarom een vergrote Milt en/of vergrote Lever?
Waarom meeste geval blauwe plekken in de bovenbeen?
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 28-02-2016 17:13 Reageer met quote

De normale milt heeft een belangrijke rol in de afweer door als zeef bacteriën uit het bloed te verwijderen. Daarnaast produceert de milt ook antistoffen. Als de milt is verwijderd of bestraald, of als de milt niet goed functioneert, zijn bepaalde groepen patiënten extra vatbaar voor infecties.
Patiënten zonder milt hebben hun hele leven een verhoogde kans (circa 5 procent) op levensbedreigende infecties met bepaalde groepen bacteriën. Deze kans is vooral de eerste jaren na het verwijderen van de milt het grootst, maar blijft levenslang bestaan. Het ziektebeeld heet OPSI, een afkorting voor: Overwhelming Postsplenectomy Infection, ook wel bekend onder de namen Postsplenectomie Sepsis Syndroom of Postsplenectomy Overwhelming Sepsis.

De milt bevindt zich in de linker bovenbuik. Het is het sterkst doorbloedde orgaan
in het lichaam en relatief kwetsbaar. De ribben bieden de milt bescherming tegen
schade van buitenaf. De milt is betrokken bij de afbraak van overtollige en verouderde
bloedcellen en zorgt voor een goede afweer tegen bacteriën. Hij werkt als
een filter in het afweersysteem en maakt antistoffen tegen bepaalde bacteriën.

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij gekozen kan worden om de milt te
verwijderen.
• Ziekten van het bloed
Wanneer door afwijkende vorm of kenmerken van de rode bloedcellen een
verhoogde bloedafbraak door de milt plaats vindt ontstaat bloedarmoede
(anemie). Bijvoorbeeld bij sferocytose, thalassemie, sikkelcelziekte. Ook kan
verhoogde afbraak van bloedplaatjes door de milt optreden. Bloedplaatjes
spelen een rol bij de stolling van het bloed. Te weinig bloedplaatjes (trombo-
2
cytopenie) kunnen het beeld geven van vele puntbloedingen (purpura). De
oorzaak is vaak niet bekend (idiopathisch). Dit ziektebeeld wordt dan ook ITP
(idiopathische trombocytopenie) genoemd.
• Ziekten van het lymfesysteem
Verwijderen van de milt kan bij deze ziekten nodig zijn om het stadium van de
ziekte te beoordelen of te bepalen welk soort medicijn gebruikt kan worden
voor de behandeling. Voorbeelden van deze ziekten zijn ziekte van Hodgkin,
lymfosarcoom, chronische leukemie.
• Verhoogde functie van de milt met versnelde bloedafbraak tot gevolg (hypersplenisme).
De oorzaak hiervoor kan onbekend zijn of het gevolg zijn van andere aandoeningen,
bijvoorbeeld aandoeningen van de lever of enkele zeldzame ziekten.
• Cysten en tumoren
Hoewel deze zelden voorkomen kunnen de klachten die cysten of tumoren
geven aanleiding zijn de milt te verwijderen.


Waarom een vergrote Milt en/of vergrote Lever?

Leukemie heeft 3 verschillende oorzaken.
Alle 3 oorzaken leidt tot een probleem...

De verstoring van Nier-energie. De zogenaamde aangeboren immuniteit in de mailing genomen. Dat is de oorzaak van vele typen witte bloedcellen is ontaard en zich ongebreideld is gaan vermenigvuldigen. Artsen moeten niet TEGEN de aangeboren immuniteit bestrijden. Het is een uitschakeling van de afweersysteem methode. Dat gun je alleen voor de vijanden. De mosterdgas methode in de oorlog om de vijanden uitschakelen.

Het Turkse meisje Bade Cakir uit Barendrecht dat vocht tegen een zeldzame vorm van leukemie, is op 24 februari overleden aan haar ziekte.
Evil or Very Mad

Vorige jaar, een heel aardige man net gepensioneerd wiens zie ik hem 1 keer per week bij ons sporten. Opeens zag ik hem bleek, vermoeidheid, kort ademhaling. Bij navraag vertelde hij nog blauwe plek op zijn bovenbeen en nachtzweet. Meteen heb ik door dat hij moet naar de huisarts voor een onderzoek. Want dat is de symptomen van Leukemie. De dag hierna zag ik hem niet meer. Pas 2 weken later kreeg ik een bericht van hem dat hij lag al 2 weken in ziekenhuis. De dag na het bezoek van huisarts was meteen Leukemie constateert dat hij met spoed opgenomen in ziekenhuis voor de chemotherapie en 2 maanden later naar Maastricht voor de stamceltransplantatie.
De motto: snelle diagnose, snelle behandeling en betere genees kansen.


Waarom een vergrote Milt en/of vergrote Lever, nachtzweet en blauwe plekken op de bovenbeen?
Een nier heeft ook een belangrijke functie: vocht verdeling.
Een milt heeft ook een belangrijke functie: bloed verzamelen.

Het Nier van de patiënt is goed. Maar als het Nier wordt verstoort. Dan functioneert de nier-energie traag en zwak.
De vocht verdeling wordt ook verstoort die niet helemaal naar alle organen en naar de blaas versturen. Zo zie je de vocht vanuit de plek van de beenmerg abnormaal verspreiden. Nachtzweet vooral in de rug.
Nier-energie lijkt als een opgeblazen voetbal/ballon die hard kan rollen, die zorgt voor een goede bloedsomloop met een stuwkracht. De blauwe plekken duidt duidelijk aan dat een gebrek aan Nier-energie stuwkracht.

Wanneer Nier-energie wordt verstoort, dit trekt automatisch het HART capaciteit mee. Want alle organen zijn een samenhang. Milt verzamelt de bloed, na de bovengenoemde activiteit van Milt dan stuurt het Milt door naar de Lever, het lever zuivert het bloed en doorstuurt naar het Hart. Het Hart kan de normale bloedsomloop niet helemaal doorvoeren, dit lijkt als een file in de auto snelweg. Een file in de Nier-energie veld. Daarom blijft het bloed in de Milt en in de Lever langer. Een vergrote Milt en een vergrote Lever.
Je ziet heel vaak Milt verwijdering bij Lymfeklier en Bloedziektes probleem die ook een vergrote lever heeft. Je kunt hem navragen waarom de vergrote Lever niet samen verwijderen?

Hoe kan je de vergrote Milt of vergrote Lever herstellen
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 29-02-2016 17:02 Reageer met quote

Je had 2 momenten bij vergrote milt of bloedneus/bloed tandvlees. 1) bij diagnose Leukemie 2) na de klassieke behandeling vooral na het bloedtransfusies.

Bij de reguliere symptomen behandeling als hier volgt:
Het tekort aan rode cellen en bloedplaatjes (trombocyten) wordt opgevangen door regelmatig bloedtransfusies te geven.

In feit is NIET tekort aan rode cellen en bloedplaatjes. Het is maar een "schijn" verschijnsel. Daarom zie je vaak vergrote milt en/of bloedneus na het bloedtransfusies. Sommige heeft pech een uitzaaiing in de hersenen na het zware medicatie TEGEN de bloedneus. Want na het bloedtransfusies zijn bloed teveel die via het neus verlossen. Een noodoplossing. Wanneer onkundig dit TEGENHOUDEN dan stroomt het naar de hersenen.

Hoe kan je de vergrote Milt, blauwe plekken en tekort aan rode cellen en bloedplaatjes herstellen?
Laat deze even. Want het zijn maar de symptomen. Zodra de oorzaak aanpak dan verdwijnt het als sneeuw onder de zon.

Iemand die een speciale gave bezit, kan dit probleem heel snel oplossen met of zonder medicaties.
Wie is hij?

Mijn marathonactie
Tijdens de Swim Cup in Eindhoven start ik om 23 uur, de volgende ochtend ben ik waarschijnlijk om 11 uur klaar. Met deze nachtzwemmarathon kom ik in een gebied waar ik nog nooit ben geweest. Dat vind ik spannend! Het is geweldig om mezelf uit te dagen voor een doel dat dichtbij mij ligt. Deze keer ga ik niet voor goud, maar voor kankeronderzoek. Ik ben het levende bewijs dat onderzoek werkt.

Met hulp van KNZB kom ik in actie. En hopelijk niet alleen! Ik daag andere teams uit om in de banen naast mij, in estafette mee te zwemmen. Dus trommel je zwemmaatjes op, laat je sponsoren en zwem 8 april mee!

12 uur non-stop zwemmen. Wat een gave. Dat moet een sterke long, nier en hart functie hebben.

Om nier-energie te herstellen heb je de andere 2 levens-energie nodig. Dat zie je bij Charlotte binnen 1 jaar spontaan genezen.

Hoe zie je bij Bade?
Bade is een gewone, gezonde kleuter in een gezin met 2 broertjes. Totdat ze in de zomer van 2015 opeens een zeldzame vorm van leukemie blijkt te hebben. In eerste instantie wordt een traject van chemokuren in gang gezet. Maar Bade blijkt heel gevoelig voor infecties en belandt in het najaar op de intensive care van het Erasmus MC in Rotterdam. De chemo wordt stopgezet. "Haar linkerlong is inmiddels aangetast, haar stembanden functioneren niet meer en haar darmen zijn door alle chemo's ook kapot.

Een medische drama voor Bade.

Twisted Evil
Thomas3
BerichtGeplaatst: 01-03-2016 17:02 Reageer met quote

Ontdekking
Chemotherapie werd bij toeval ontdekt tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads (1898-1959).

Hij was zo heilig dan God dat na zijn dood zijn ontdekking "Chemotherapie voor Lymfeklierkanker en Leukemie" aan zijn trouwe opvolgers achtergelaten dat de Chemotherapie standaard voor andere kanker soorten die ook niet met witte bloedcellen mee te maken.

Iedere keer schiet mijn bloed omhoog als ik op de tv de oproep donatie voor Neuroblastoom keek. Een kinderkanker die minder dan 20% kans voor een genezing. Bijna allemaal leven niet langer dan 6 jaar.
Zware chemokuur is standaard voor dit kinderkanker. Een uitschakeling methode voor de afweersysteem als standaard behandeling methode. 99% falen met deze standaard therapie en gedrongen naar een andere therapie overstappen voor heel veel geld. De zogenaamde immunotherapie die 30% kans meer bieden. Niemand mag eerst de 30% kans immunotherapie profiteren voordat de standaard zware chemokuur onderging. Wie heeft deze wet gemaakt. Weer vanuit de hoek Amerika in Childeren’s Hospital of Philadelphia.

Neuroblastoom is een verstoring proces van de goedbedoelde kinderziektes. Artsen moeten niet met chemokuur TEGEN de kinderziektes. TEGEN de moedernatuur.

In 1949 ontving Koningin Wilhelmina voor haar Gouden Regeringsjubileum omgerekend 1 miljoen Euro van de Nederlandse bevolking. Met dit geld werd Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding opgericht. Al meer dan 65 jaar werkt KWF samen met jou aan een wereld waarin niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.

Nederland had een goede Koningin Wilhelmina met een goede ambitie dat een wereld waarin niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Tenminste in Nederland niemand meer hoeft te overlijden aan kanker.

Is haar wens vervuld? Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 02-03-2016 13:35 Reageer met quote

Op het moment de KWF was opgericht. Onbewust belandt in een ongezonde piramide systeem.

Want de stichting KWF met veel artsen in het bestuur wel met veel geld, maar niet in staat zelfstandig de kanker bestrijden. Dit moet via de farmaceutische bedrijven een wondermedicijn uitgevonden worden.

Er moet veel onderzoek gedaan met diverse in vitro en vivo test op dieren o.a. chemokuur, griepvaccins,baarmoederhalskanker vaccins en vaccins voor kinderziektes. Zoveel op te noemen. DE muis heeft geen kanker. Zij spuiten de kankercellen in het lichaam van de muis. Zo, een kankermuis, daar gaan wij beginnen met testen.

Zij hebben geen rekening gehouden dat Mens is een levens wezen met een aparte lichaam ontwikkeling dan de dieren. Dieren hebben geen kinderziektes zoals BMR en waterpokken. DE geteste vivo dier is opgesloten in de kooi. De mens is geen gevangenis.

Zodra de geteste vaccins zogenaamde veilig gestelde op mens in gang gezet. De kinderen lopen naar buiten, rennen en sporten direct na het vaccinaties. Sommige onbewust de mazelen-virus opgewekt. Dan is de onschuldige, veilige vaccins niet meer onschuldig.

Bade komt van Barendrecht.
In maart 2009 was ook een lieve jongen uit Barendrecht. Wie is hij?

De acht jaar oude jongen Freek Hagoort overleed op 9 maart 2009 drie dagen nadat hij gevaccineerd was tegen
Bof, Mazelen, Rodehond, Difterie, Tetanus, Polio, (BMR-DTP). Sad
Thomas3
BerichtGeplaatst: 03-03-2016 16:43 Reageer met quote

Zikavirus
Vaccinatie tijdens zwangerschap. In Brazilië is men in oktober 2014 begonnen met het inenten van zwangere vrouwen met het vaccin tegen difterie, tetanus en kinkhoest. Hierna trad er in 2015 een sterke stijging op in het aantal baby’s met microcefalie.

Eerst de schuld geven aan de MUG, later bekend maken dat Zika-virus en microcefalie niets met elkaar te maken hebben. Zij hebben duizenden troep Leger tegen de muggen. Vorige week zeggen de Franse wetenschappers een verband te hebben gevonden tussen het zikavirus en het ontstaan van het Guillain-Barré Syndroom (GBS). Deze week een melding dat straling tegen de muggen bestrijden.

Leuker kunnen zij niet maken.
Zij hebben geen rekening gehouden wat zal er gebeuren bij een muggenprik na het veilig geteste vaccin tegen difterie, tetanus en kinkhoest. Of verkoudheid en griep.

Hieronder een trieste verhaal van de moeder van Freek.
We kwamen op zaterdag terug van de wintersport en vonden thuis een uitnodiging van de GGD om Freek te laten vaccineren voor DTP en BMR conform het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Donderdag werd Freek gevaccineerd. Hij gedroeg zich als een grote jongen en huilde niet. Donderdagavond dacht ik, misschien wordt hij wel ziek. Kinderen kunnen immers niet lekker zijn na vaccineren. Vrijdagochtend heb ik hem naar school gebracht en nam mijn mobiel mee voor het geval dat de meester zou bellen. Vrijdagmiddag had hij zijn eerste zwemles en zaterdag werd hij een beetje hangerig. Hij ging toch mee naar voetballen. Mijn man is groepsleider en zette Freek aan de kant omdat hij niet lekker was. ’s Middags heeft hij nog even gevoetbald op straat met zijn broer.

Zaterdagnacht kreeg Freek hoge koorts en zei: “mama ik heb het zo heet”. Ik zei tegen hem: “kom maar bij ons in bed” en hij trok zijn pyjama uit. Zondagochtend bleef Freek maar slapen met zijn koorts en we belden de huisartsenpost in Rotterdam. We vertelden dat hij net gevaccineerd was en vroegen of we langs mochten komen. Dat mocht maar we moesten wel eerst meten hoe hoog de koorts was. Ik riep nog dat hij zo warm was en niet wakker wilde worden maar ik moest toch maar meten. Hij had 40.9 graden koorts en we konden pas om kwart over 3 in de middag terecht. Ik uitte mijn zorgen en zei: dit gaat niet goed, Freek zat helemaal gebogen op de schoot van zijn vader toen de dokter zijn longen beluisterde en Freek kon ook niet lopen. Maar de dokter zei; “er is niets aan de hand, geef hem maar een zetpil. Als de koorts er dinsdag nog is kun je beter naar je eigen huisarts gaan”. We stonden binnen vijf minuten weer buiten.

We kwamen thuis en brachten Freek om 12 uur ’s avonds naar bed. Ik zei nog tegen hem; “Freek als er wat is roep je ons hé? Echt doen hé Freekje?” Hij knikte ja. Mijn intuïtie zei me; het gaat niet goed met Freek en ik heb beneden zitten huilen. Maar wat moet je doen? De huisarts had immers naar zijn longen geluisterd? Om half vijf in de ochtend hoorde ik Roel boven roepen: “Thanh, Thanh, Freek is dood!” Freek bewoog niet meer en er kwam bloed uit zijn mond. Toen de ambulance kwam is hij nog 5 kwartier gereanimeerd maar het ging niet meer. Freekje is naar het kinderziekenhuis in Rotterdam gebracht en daar zijn ze nog 5 kwartier bezig geweest. Maar Freek was al dood.

In het ziekenhuis werd Freek zijn lichaam in beslag genomen, nadat wij kort afscheid van hem hadden mogen nemen. In het ziekenhuis werden wij, ook onze zoon Arne, direct door de recherche apart genomen en ondervraagd. Freek werd ondertussen naar Rijswijk gebracht om een botscan te laten maken. Daar werd nagekeken of hij mishandeld was maar er was nies te zien. De forensische recherche had intussen ons hele huis doorzocht. Er werden veel spullen meegenomen omdat ze dachten dat wij hem vermoord hadden. We mochten ons huis pas half in de middag weer in. Toen onze huisarts kwam zei ze: “breng dit maar niet naar buiten, zeg maar niets…”

Na de botscan van maandag zou er autopsie gepleegd worden maar het was al laat dus ze wilden het pas dinsdag doen. Ik wilde dat absoluut niet, ik wilde Freek thuis hebben, ik wilde niet dat hij een nacht alleen in een koude ruimte moest doorbrengen. De zwager van een broer van Roel heeft er toen voor gezorgd dat er alsnog die avond autopsie uitgevoerd zou worden. Om half een ’s nachts werd Freek thuisgebracht in een zwarte zak. Ik kon zijn hoofd niet zien, dat was zo kil.

Na de begrafenis op zaterdag zijn we aan het werk gegaan, we hebben iedereen ingeschakeld. We belden het RIVM om een melding te doen en gelijk werd er door de telefoon verteld: dat ligt niet aan de vaccinatie. Van een vriendin kreeg ik een tip om op ‘Medische Missers’ van Jannes Koetsier te googelen. Ik belde hem en heb Freeks rapport doorgefaxt. Jannes is toen zo boos geworden, hij was zó kwaad. Hij zei: “hoe kan het nou niet aan het vaccineren liggen, zo’n gezond kind zomaar overleden”. Daarna kregen we heel veel telefoontjes van het RIVM, dat ze wilden praten. Ze wilden een afspraak maken en weten wie er allemaal bij ons thuis was, welke advocaat en welke arts. Toen er een hoge mevrouw van het RIVM kwam heb ik haar een foto van Freek laten zien en vroeg: “kijk nou wat een mooi kind, kunt u mij nou echt niet zeggen of het nou wel of niet door de vaccinatie komt?” Ze begon te huilen en verliet de woning. Het Lareb is ook aan de deur geweest en ook zij vertelden dat het niet aan de vaccinatie lag. Wat ze wel zeiden was; “als de huisartsenpost Freek had doorgestuurd had hij nog geleefd”.

We hebben de Nationale Ombudsman gevraagd opnieuw onderzoek te doen maar niet door het RIVM maar Lareb. Alex Brenninkmeijer heeft er toen voor gezorgd dat er nog een keer onderzoek gedaan zou worden. De organen van Freek lagen nog bij het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) en zouden naar een gespecialiseerde patholoog in Milaan gestuurd worden. In eerste instantie zouden we de dure transportkosten van de organen zelf moeten betalen, maar de Ombudsman vond dat onzin en dat de overheid dat zelf maar moest betalen. Er was afgesproken dat alle materiaal van van Freek naar Milaan opgestuurd zouden worden, maar de patholoog in Milaan kreeg alleen materiaal van de hersenen om te onderzoeken. De patholoog mailde mij dat hij met bijna 100% zekerheid kon zeggen dat Freek is overleden aan een hersenbeschadiging door vreemde stoffen in zijn hersenen en als hij ook het longweefsel zou kunnen krijgen, hij beter onderzoek zou kunnen doen en achterhalen of het van het vaccineren komt. Maar longweefsel heeft hij nooit gekregen, we weten niet waarom. Omdat Freek zijn organen door de overheid in beslag zijn genomen moeten wij toestemming vragen om ze naar een onafhankelijk patholoog op te kunnen sturen. Maar die toestemming krijg je alleen met een gerechtelijk bevel, via een advocaat, via de rechtbank.

Ik hoop nog steeds dat de waarheid boven tafel komt.

Ik neem aan dat de medische wetenschap voor waarheidsvinding gaat en dat Freek daar een bijdrage aan mag geven.

Soms denk ik, was ik maar erg gereformeerd, dan had ik Freek nog hier.Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 04-03-2016 15:52 Reageer met quote

Donderdag 6-3-2009 had Freek gevaccineerd.
Vrijdagmiddag had hij zijn eerste zwemles.

De slechte timing in maart was een koude maand. Zwemmen na het vaccinaties was geen goede idee.

De vaccins was koud bewaard. De prik bracht koude element in zijn arm. Dit stroomt naar de bloedbanen. Sommigen reageert meteen met witte bloedcellen, zo zie je vlak na het prikken de plek was opgezwollen daarna koorts krijgen. Hangerig.
Sommige mankeert niets na het prikken. Maar als hij ging zwemmen (sporten) dan schoot de bloed omhoog, Koud en vochtig door zwemmen dan was de plek waar geprikt had, heel kwetsbaar. D.w.z. door zwemmen bracht dit ongewenste "koude" in je lichaam via deze plek dat een "infectie" ontstaan.

Op dit moment treedt de onnodige witte bloedcellen op met koorts-proces. Maar de schade beperkt tot de hersenen. Nog geen gevaar.

Als je in God gelooft dan is de Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads (1898-1959) de linkerhand van Satan. De rechterhand van Satan is nog erger dan hem voor de volksgezondheid. Want je kreeg alleen chemokuur als je kanker hebt. Maar iedereen krijgt vaccinaties met een goede gezondheid.

Wie is hij?
Jonas Salk.
Een vaccins tot zijn naam benoemd: Salkvaccin
Vaccin TEGEN de polio

Waar komt hij vandaan?
Bingo: Amerika.

Zoals in de aandelen wereld. De Big Brother heeft een gouden spreekwoord voor zijn aanhangers: wie snelle geld verdienen dan moet eerst de boel besodemieterd om mensen te misleiden.

Polio was niet uitgeroeid door salkvaccin.
Mazelen was niet uitgeroeid door BMR vaccins.
Het zijn allemaal leugen.

Waarom toch "mazelen uitbraak" bij gevaccineerden en ongevaccineerden?

DE antwoord zie je later bij het verhaal van Freek.Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 05-03-2016 19:55 Reageer met quote

Ieder huisje heeft zijn kruisje.
Iedere huis heeft de wonderpillen: de zeer goedkope paracetamol die wonder kan verrichten bij koorts en pijn.

zaterdag werd Freek een beetje hangerig. Hij ging toch mee naar voetballen. Mijn man is groepsleider en zette Freek aan de kant omdat hij niet lekker was. ’s Middags heeft hij nog even gevoetbald op straat met zijn broer.

--- 2 dagen achter elkaar "sporten" na het vaccinaties heeft een grote volg. De factoren om mazelen-virus opwekken zijn Wind-Vochtigheid-Hoge temperatuur.

leeftijd Prik 1 Prik 2
0 maanden HepB1
2 maanden DKTP-Hib-HepB-1 Pneu-1
3 maanden DKTP-Hib-HepB-2
4 maanden DKTP-Hib-HepB-3 Pneu-2
11 maanden DKTP-Hib-HepB-4 Pneu-3
14 maanden BMR-1 MenC
4 jaar DKTP-5
9 jaar DTP-6 BMR-2
12-13 jaar HPV-12+HPV-22

De prikken van 14 maanden tegen de BMR dacht RIVM effectief dat Mazelen "bijna" uitgeroeid was.

Neen was het antwoord.
Mazelen is een onderdeel van de ontwikkeling van de mensheid. Dit bedoeld voor de gevorderd immuniteit en afweersysteem. Dit virus zit onzichtbaar in de beenberg, in de kern van de Nier-energie veld.

Hoe is de proces van de Mazelen?
De beginfase van mazelen is via de long-energie naar de LEVER om dit virus met een hoge koorts-proces te verbranden voor een antivirus systeem.
Er moet 5 organen tezamen om dit op te wekken.

Niemand kan de mazelen uit roeien. Wel tijdelijk onderdrukken. Niet door vaccins, maar door de koorts verlagende middelen.
Wanneer de mazelen toch opgewekt. Dan kan niemand dit onderdrukken of uitroeien. Zelfs de paracetamol en antibiotica niet. Deze wonderpillen zorgen op dit moment geen wonder, maar een fatale afloop van allerlei chronische aandoening , kanker, polio en HARTSTILSTAND.

Waterpokken kan opgewekt met een lichte koorts.
Maar Mazelen moet opgewekt door hoge koorts. Hierna moet thuis blijven, uitrusten en slapen. De belangrijkste is WIND vermijden. De hoge koorts van mazelen is ongevaarlijk. Degene geen verstand van met koorts verlagende middelen leidt tot extra hoge koorts. Want het virus MOET uitbranden.

----------------------------------------

Zaterdagnacht kreeg Freek hoge koorts en zei: “mama ik heb het zo heet”. Ik zei tegen hem: “kom maar bij ons in bed” en hij trok zijn pyjama uit. Zondagochtend bleef Freek maar slapen met zijn koorts en we belden de huisartsenpost in Rotterdam. We vertelden dat hij net gevaccineerd was en vroegen of we langs mochten komen. Dat mocht maar we moesten wel eerst meten hoe hoog de koorts was. Ik riep nog dat hij zo warm was en niet wakker wilde worden maar ik moest toch maar meten. Hij had 40.9 graden koorts en we konden pas om kwart over 3 in de middag terecht. Ik uitte mijn zorgen en zei: dit gaat niet goed, Freek zat helemaal gebogen op de schoot van zijn vader toen de dokter zijn longen beluisterde en Freek kon ook niet lopen. Maar de dokter zei; “er is niets aan de hand, geef hem maar een zetpil. Als de koorts er dinsdag nog is kun je beter naar je eigen huisarts gaan”. We stonden binnen vijf minuten weer buiten.
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 06-03-2016 18:39 Reageer met quote

De mazelen is niet alleen voor de antistoffen, maar ook voor de fundering van het hele lichaam o.a.
1) centraal zenuwstelsel
2) maag-darmstelsel
3) cellen van het afweersysteem
4) hart- en vaatstelsel
Ook voor de versterking van Long-energie, maag-energie en nier-energie die elkaar goed verbinden.

Zaterdagnacht kreeg Freek hoge koorts. Op dit moment was de mazelen al opgewekt en begon aan het verbranden. De paracetamol had op dit moment hielp niet meer, integendeel heel gevaarlijk.

Zondagochtend bleef Freek maar slapen met zijn koorts. Hij had 40.9 graden koorts en we konden pas om kwart over 3 in de middag terecht.

Noot: Het belangrijkst is thuis blijven en WIND vermijden. Helaas moest hij naar de huisartsenpost.

Ik uitte mijn zorgen en zei: dit gaat niet goed, Freek zat helemaal gebogen op de schoot van zijn vader toen de dokter zijn longen beluisterde en Freek kon ook niet lopen.

Noot: DE virus was vanuit de beenmerg langs de ruggenmerg richting naar de hersenen. DE WIND had dit proces verstoort daarom zie je Freek helemaal gebogen op de schoot van zijn vader en niet kon lopen.
Je had 2 momenten.
1) Mazelen-virus verbranden via een koorts-proces zonder de witte bloedcellen. Een moedernatuur proces.
2) Ontsteking proces: koorts met witte bloedcellen. Een moedernatuur proces.

De "infectie" die Freek had opgelopen, onbewust de normale proces omgegooid. D.w.z. Mazelen-virus verbranden via de koorts-proces MET witte bloedcellen.

Maar de dokter zei; “er is niets aan de hand, geef hem maar een zetpil.

Noot: Dit zetpil op het advies van de huisartspost onbewust had zijn leven beroofd. Waarom?

De beginfase van mazelen is via de long-energie naar de LEVER om dit virus met een hoge koorts-proces te verbranden voor een antivirus systeem. Vanaf de lever naar alle hormonenklieren. De 1e klier is de bijnierschors en bijniermerg richting naar boven langs de schildklier. Op het moment van schildklier naar de Pijnappelklier wordt de koorts-proces in volle gang gezet voor de virus verbranding. Dit stuurt door naar de Hypofyse.

DE paracetamol en wind verstoren al het proces. Op het moment de verbrande virus van het hoofd naar beneden voor de volgende fase. De zetpil die via de anus belemmert niet alleen de verbrandings-proces, maar ook de koorts-proces.

De Long-energie, Maag-energie en de Nier-energie kunnen elkaar niet meer verbonden. DE bloedsomloop functioneert niet meer dat de bloed in het HART blijven hangen. Een hartaanval ontstaan.

Wat gebeurt toen bij Freek?
Om half vijf in de ochtend hoorde ik Roel boven roepen: “Thanh, Thanh, Freek is dood!” Freek bewoog niet meer en er kwam bloed uit zijn mond.

Een rapport van Lareb:
4. Oorzaak overlijden
De commissieleden hebben alle informatie die voorhanden was afzonderlijk bestudeerd en
daarna met elkaar besproken. De commissie is tot een unaniem oordeel gekomen.
Uit de informatie blijkt dat Freek altijd een gezonde jongen is geweest. Uit het verrichte
onderzoek blijkt dat er bij Freek sprake is geweest van ernstige infectie met meerdere
verwekkers, die in combinatie de oorzaak zijn geweest van het overlijden. Er was sprake van
een sepsis (bloedvergiftiging) en pneumonie (longontsteking), alsmede bacteriën in het
hersenvocht. Er zijn twee typen bacteriën gevonden (Staphylococcus aureus en
Streptococcus A) in combinatie met diverse virussen (het meest relevant vermoedelijk de
Influenza B). Een gecombineerde infectie van Influenzavirus met Staphylococcen en/of
Streptococcen groep A is zeer ernstig, en een bekende oorzaak van een snel verergerend
ziekteverloop en overlijden. Dit komt meerdere malen per jaar in Nederland voor.
Deze combinatie van infecties is naar de mening van de commissie de oorzaak van het
overlijden van Freek geweest.

scholieren.com/werkstuk/14840
Mazelen: virus of bacterie?
Mazelen wordt veroorzaakt door een pseudomyxovirus dat via de lucht wordt verspreid. Mazelen is een zeer besmettelijke virusziekte die gepaard gaat met koorts, huiduitslag, pijnlijke hoest, rode ogen en een loopneus

Aan alle scholieren die een opleiding geneeskunde studeren.
De verstoorde virus-verbranding: bacterie.Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 08-03-2016 14:26 Reageer met quote

Jannes Koetsier overtuigt dat de dood van Freek 100% mee te maken met de BMR vaccinaties. Maar hij wist de totale mazelen-proces niet. In de rechtszaak moest hij eentje tegen de groot macht RIVM wiens de overheid achter zich stond.

De bestuursleden van RIVM leggen stapelvolle bewijzen dat de vaccins waren veilig getest en goedgekeurd.
Noot: maar wel op muis in de kooi en geen rekening houden met de mazelen koorts-proces.

Jannnes was niet slim genoeg met een reconstructie een verzoek aan de rechter als de bestuursleden zo overtuig dat de vaccins waren zo veilig, dat hun kinderen of familieleden van de bestuursleden allemaal naspelen, eerst vaccineren daarna meteen 'Sporten" en "koorts verlagende middelen", precies hetzelfde bij Freek, niet meer en niet minder. Dan kon de rechter in zijn ogen zien hoe het allemaal speelt.

Helaas! Met zo'n stapelvolle bewijs van RIVM kon de rechter de moeder van Freek geen gelijk geven.
Morgen was precies 7 jaar geleden op 9-3-2009 overleden aan het gevolg van vaccinaties.

Quote: Toen er een hoge mevrouw van het RIVM kwam heb ik haar een foto van Freek laten zien en vroeg: “kijk nou wat een mooi kind, kunt u mij nou echt niet zeggen of het nou wel of niet door de vaccinatie komt?” Ze begon te huilen en verliet de woning.

--- Zij wist wel dat iets niet goed was. Maar zij wou absoluut de moeder van Freek geen gelijk geven. Want in dit jaar 2009 was veel gebeurd dan je denkt.

Waar komt het Zikavirus vandaan?
Mexico

Waar komt het Mexcicaanse griep vandaan?
Mexico

Wie had de gewone griep groot gemaakt met een naam Mexicaanse om de boel besodemieterd?


Shocked
Ceepee
BerichtGeplaatst: 08-03-2016 19:55 Reageer met quote

En mn tante heeft een kanarie van 25 kilo....
Suzuki
BerichtGeplaatst: 09-03-2016 0:35 Reageer met quote

Thomas, ben je nog steeds niet uitgegoogled? Je zou voor de aardigheid je verhaaltjes (slechte vertaling) eens terug moeten lezen. Neem jij jezelf serieus?????
Thomas3
BerichtGeplaatst: 09-03-2016 14:21 Reageer met quote

Het is de bedoeling voor artsen die interesse in een GENEES KUNDE en de oorzaak ontdekken, wel met moeite mijn taalgebruik te verdiepen.

Ik heb geen probleem dat je kinderen gaan vaccineren. Dat je gaat iedere jaar griepprik halen. Dat is je zaak en je probleem.

De moeder van Freek begreep helemaal wat ik aan haar verteld. Heel jammer dat het te laat was.

ed.nl/regio/geldrop-e-o/geldrop-mierlo/tennistalent-rick-bogers-17-overleden-1.2108469
Rick Bogers dat was de 1e die ik heb gevonden meteen "sporten" na het griepprik.

youtube.com/watch?v=0PHsw75wH20
In dit filmpje vind je alle slachtoffers waren sporters.
Amanda Ratner — Lacrosse speelster. 3 weken later pijn in de injectie plek.
Khonstince Couch — Cheerleader. Basketball
Amy Pingel — Sportief. Diagnose 2 weken later na het3 prikken
Zeda Pingle — Cheerleader. Epilepsie 4 dagen later na het prikken
Gaby Swank — Cheerleader. Diagnose na het 3 prikken
Emily Tarsell en Gabrielle Swank — 3 weken later overleden. Totaal 29 doden.
Jamie Venice — Epilepsie. Verlamming.

Hop Zimmerman — Cheerleader. Basketball. Epilepsie. Syndroom Guillian-Barré

Jullie hebben ook dochters.
Ik heb geen probleem dat zij de baarmoederhals prikken ophalen. Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 13-03-2016 14:52 Reageer met quote

Kanker komt niet zomaar in de lucht.
Als je elke geval serieus met kleine moeite gaat nemen met een goede richting dan vind je de oorzaak.

Wendy van Dijk.
De ambassadeur van de stichting Semmy met een doel strijd tegen de ongeneeslijke ziekte Hersenstamkanker.

stichtingsemmy.nl/ons-verhaal/
Semmy was op 28 mei 2006 net 4 jaar geworden en dus mocht hij naar de basisschool. Hele dagen op school had Semmy zichtbaar moeite mee. Zo vertelde zijn juf ons.
20 juli een diagnose hersenstamkanker waar 0% kans op een genezing.

Net 4 jaar geworden en de dag na hangerig???

4 jaar DKTP-5

Geen verband tussen, niet serieus nemen?
Geen probleem, slaan gewoon over.

Eind van het jaar 2009. Het jaar van de Mexicaanse griep.
Toen had ik een filmpje gezien, een LIVE opname in de hoofdkantoor RIVM waar de bestuursleden vanaf begin onder de spanning een telefoon op te wachten. Even later allemaal een lachende gezicht na het telefoneren. Meteen flessen schenken om te vieren.

430 miljoen dozen besteld op kosten van de belastinggeld en een gebaar van overwinning. Aan wie wou hij dit gebaar laten zien?
youtube.com/watch?v=pLHAP8wHqtg

Wat is de geschiedenis van Mexicaanse griep?
De Mexicaanse griep, officieel nieuwe influenza A (H1N1),[2][3][4][5] en aanvankelijk ook wel varkensgriep[6] is een griepvirus dat in 2009 een pandemie veroorzaakte. Het virus behoort tot een nieuwe stam van het H1N1-varkensgriepvirus en had zijn oorsprong in Mexico in maart 2009.

De echte regisseur kwam nu als aap uit de mouw verschijnen . Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 15-03-2016 16:48 Reageer met quote

De echte regisseur is niet de directeur van RIVM. Hij is maar een pion van een schaakbord van de echte regisseur.

Deze complot was goed gepland. Dit zou in de loop van een korte tijd "gewaaid" naar Europa. Zo niet dan zorgen zij voor. Zo zie je in dit filmpje hoe allemaal gespeeld werd.

Op 29 april was zonder probleem "gewaaid" met een patiënt vanuit Mexico wiens "verdacht" naar Nederland uitgezaaid. Dit gaan zij niet behandelen of isoleren, maar meteen 34 miljoen dozen bestellen voor november 2009. De andere landen in Europa raken automatisch in paniek en groot schaal vaccins bestellen op 1 na: Polen.

Al jaren hebben zij een connectie en constructie opgebouwd. Zo zie je 1 of meer bestuursleden van de RIVM krijgen een geschikte functie met geld en bonus aangeboden. De huisartsen kregen vergoeding(belastinggeld) voor elke prik.

De onderstaande info vertelt de boekdelen:
deepjournal.com/p/43/a/nl/3144.html
ongeveer € 340 mln per land verdienen over het hele wereld tegenover de kleine bonus voor de "connectie en huisarts"

Mega biljoen omzet.

Maart 2009 was ook de maand van Freek, maar met een slechte afloop.
November 2009 was een maand van Rick met een slechte afloop die een oproep voor Mexicaanse griepprik. De prikken werden massa uitgevoerd in de gymzaal middelbare school Het Augustinianum in Eindhoven.
Een prik 1 leven minder.

2009 was het jaar dat ik eindelijk de oorzaak van de "onverklaarbare ziekte" van mijn 2e zoon gevonden die 17 jaar lang zowel bij de regulier als bij de alternatief behandelingen geen oplossing bieden. 17 jaar lang ellende gehad.

Het jaar 2009 had hij Mazelen gehad.
Een kind die van jong af gevaccineerd met alle vaccins.

Het jaar maart 2016. Vorige week had hij hele week huiduitslag. Gisteren opgezwollen schildklier in zijn nek/hals. Hij heeft nu BOF.

Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 17-03-2016 16:43 Reageer met quote

In het griepvaccin Pandemrix, alleen gebruikt toen in 2009 de Mexicaanse griep uitbrak, zat een eiwit dat in uitzonderingsgevallen bij jonge kinderen de ziekte narcolepsie heeft veroorzaakt. Narcolepsie is een slaapstoornis. Hoe de ziekte kan ontstaan door Pandemrix werd gisteren beschreven in Science Translational Medicine.

Er was in 2011 al een vrij zeker epidemiologisch verband gevonden tussen Pandemrix en narcolepsie. Scandinavische onderzoekers zagen toen twee tot zes keer zo veel narcolepsie bij kinderen die met Pandemrix waren gevaccineerd.
In Nederland kregen zeker 20 kinderen narcolepsie die met Pandemrix zijn gevaccineerd. Dat staat in een rapport van Lareb, het bureau dat medicijnbijwerkingen bijhoudt. Bij 7 kinderen, oordeelt Lareb, was Pandemrix ‘mogelijk’ de oorzaak.

Sinds de introductie Mexicaanse griepprik en daarna elke jaar "verplicht" voor de risico's groepen. Zie ik talloze ongevallen van chronische ziekte tot dodelijke afloop.

Vooral 60+ die van een gezonde leven zomaar "onverklaarbare longontsteking" na het griepprik en na een korte tijd overleden.

Ik had 1 longkankerpatiënt Teun gewaarschuwd toen hij een "longontsteking" kreeg die de huisarts geen oplossing bod en moest naar ziekenhuis opgenomen voor heel zwaardere antibiotica medicatie.
Helaas! 1 week later was hij "onnodig" overleden.

Wat is het volg van onze zorg-premie tegenover de vaccinaties en griepprikken?

Wie kan me zeggen wat is de exacte oorzaak van deze oogmelanoom?

AGIS vergoed geen reis en verblijfskosten buitenland
Berichtdoor Leeuw op do 11 feb 2010 9:48

Sinds half november 2009 is er bij mij een oogmelanoom geconstateerd. Altijd perfecte ogen gehad, en altijd zo gezond als een vis geweest.

Voor behandeling van het oogmelanoom ben ik doorverwezen naar Zwitserland, omdat de behandeling hier in NL niet mogelijk is. Operatie en bestraling zijn dus in Zwitserland uitgevoerd.

Inmiddels ben ik 3x heen en weer geweest: 1x in december 2009, en al 2x dit jaar. Operatie en bestraling zijn achter de rug.
Alles is succesvol verlopen.

Mijn zorgverzekeraar, Agis, vergoed wel de behandeling, maar niet de even noodzakelijke medicijnen, en de reis- en verblijfskosten.

Ik moest alledrie de keren een begeleider meenemen. In alledrie de gevallen was dat geen medeverzekerde.
De kosten zijn aardig opgelopen: ruim 6000 km met de auto, 3x 1 week in een hotel / bed and breakfast, eten en drinken ter plaatse en onderweg, etc. Ook heb ik een goede, 100% UV blokkerende zonnebril moeten aanschaffen.
Deze zonnebril wordt ook niet vergoed, want hij heeft geen geslepen glazen...
Verder komen er nog allerlei zaken bij die niet direct gerelateerd zijn aan de behandeling, maar wel noodzakelijk voor de reis. Denk aan een Zwitserlandvignet, sneeuwkettingen, huur winterbanden.

Daarnaast moet ik ook kosten maken in NL. Ik ben al een keer of 20 heen en weer gereden tussen mijn woonplaats en het ziekenhuis, toch ook elke keer weer een ritje van ruim 100 km.

Omdat mijn zicht inmiddels aardig beperkt is heb ik een grote computermonitor moeten aanschaffen.

Zijn er mensen met soortgelijke ervaringen?
Thomas3
BerichtGeplaatst: 18-03-2016 1:34 Reageer met quote

Waarom bestaan er geen afdoende medicijnen/vaccinaties tegen de griep?

Omdat de voorouder van griep is Mazelen.
Je kan ook zeggen dat degene mazelen al gehad, geen griep krijgen.

Ziekte van Pfeiffer?
De voorouder van Pfeiffer is Bof.
Je kan ook zeggen dat degene Bof al gehad, geen pfeiffer krijgen.

AGIS vergoed geen reis en verblijfskosten buitenland
Berichtdoor Leeuw op do 11 feb 2010 9:48

Sinds half november 2009 is er bij mij een oogmelanoom geconstateerd. Altijd perfecte ogen gehad, en altijd zo gezond als een vis geweest.


--- Hij had me een antwoord gegeven die overduidelijk wat de exacte oorzaak was van zijn onnodige oogmelanoom.

2 prikken Hepatitis B vanwege zijn werk buitendienst die de mazelen-virus verstoort.

Ian had ook geen geluk met zijn Hepatitis B vaccins.
iansvoice.org
vaccineriskawareness.com/Ian-s-Life
Een gezonde jongen in korte tijd verandert in een monster tot een dodelijke afloop. Heel triest voor de ouders.Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 19-03-2016 22:14 Reageer met quote

Aflopen week een oproep via facebook van Bianca:
Lieve vrienden,
Helaas is er afgelopen november geconstateerd dat ik wederom een melanoom heb, ditmaal met uitzaaiingen, Er bestaat geen standaard behandeling voor oogmelanomen.
De afgelopen maanden heb ik immuuntherapie ondergaan, in de hoop dat dit zou aanslaan. Helaas blijkt dat niet zo te zijn en ben ik, zoals dat heet, uitbehandeld. Echter ben ik nog lang niet klaar om dit gevecht op te geven, ik heb teveel om voor te leven!
Ik ben wanhopig op zoek naar informatie of mensen die kennis hebben van alternatieve en/of experimentele behandelingen voor uitgezaaide oogmelanomen. Op dit moment zijn er heel veel ontwikkelingen op het gebied van behandelingen van verschillende kankersoorten, al is het maar om extra tijd te krijgen. Dat wil ik ook! Tijd om mijn kinderen zelfstandig te laten worden en tijd om nog van mijn liefste te genieten.
Deel dit bericht alsjeblieft in de hoop dat het bericht bij iemand terechtkomt die mij kan helpen!
Liefs, Bianca


Helaas neemt zij me niet serieus.
Want dit oogmelanoom is met Mazelen mee te maken.
Het hoeft maar de mazelen-virus bevrijden dan neemt de tumor af.
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 20-03-2016 17:49 Reageer met quote

Mijn zoon is nu 25 jaar oud. Geluk bij een ongeluk.

Een Bof die nu pas uitkomen is een moeilijke gave. 2 weken lang heel veel ellende gehad. Vandaag is de laatste proces van Bof die een antistof verbranding in de lies en in de oksel klieren. Hele week huiduitslag en dik opgezwollen schildklier. De huiduitslag ene keer lijkt op mazelen en de andere keer lijkt op rode hond. Hij had zelf hele proces foto's gemaakt. Heel eng om dit te zien.

Het jaar 2009 had ik een medische boek gekocht over alle proces van kinderziektes.

Je gelooft pas in werkelijkheid met theorie en praktijk hoe de kinderziektes voor een kind kan betekenen.

Shocked
Index > Longziekten > Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Pagina 3 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring