Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Ongesteld maar super veel afscheiding.
Auteur Onderwerp: Ongesteld maar super veel afscheiding.
Thirzz
BerichtGeplaatst: 22-05-2013 17:33 Reageer met quote

Hoi,
Ik ben een meisje van 12 jaar en ben sinds 6 maanden ongesteld. Het probleem is dat ik weinig bloed heb maar heel veel afscheiding. Ook ruikt het een beetje. Ik schaam me hiervoor en ik durf het eigenlijk niet tegen mijn moeder te zeggen. Embarassed Embarassed
Wat moet ik doen? Ik heb al ander maandverband die de geurtjes absorbeert ofzo. Ik weet echt niet wat ik moet doen! Ik durf ook niet naar de dokter.

Kan iemand mij helpen?
Embarassed Embarassed
roosje79
BerichtGeplaatst: 22-05-2013 17:43 Reageer met quote

Hallo Thirzz,

Wat vervelend voor je dat je hier last van hebt. Het zou misschien zo kunnen zijn dat je last hebt van irritatie of een schimmelinfectie door bijvoorbeeld het gebruik van antibiotica. Het is ook verstandig om de vagina niet met zeep of gewone douchegel te wassen maar met bijvoorbeeld sanex of sanicur, het zou best eens zo kunnen zijn dat je daarmee al van die afscheiding af komt. Ik snap wel dat je op die leeftijd niet graag naar de dokter gaat, maar je kunt het misschien met je moeder bespreken en vragen of zij de dokter wil bellen en vragen om een kuur tegen een schimmelinfectie. tegenwoordig is er de vaginale creme van canesten ook vrij verkrijgbaar ( dus zonder recept) bij de apotheek of bij de drogist (volgens mij hebben ze het ook bij het kruidvat en de etos), het kost geloof ik iets van 13 of 14 euro.
Thirzz
BerichtGeplaatst: 22-05-2013 17:47 Reageer met quote

Hoi,
Bedankt voor je antwoord.
Naar de dokter gaan vind ik echt te eng, zeker omdat deze dokter mij een aantal keren slechte medicijnen heeft gegeven. Het waren medicijnen tegen leukemie maar ik heb Astma!!
Ik douche al met sanex en andere merken.Ik kom net terug van de winkel en heb anti-schimmelinfectie maandverband gevonden.
Ik ga het uitproberen.
Misschien kan het ook komen omdat ik 6x in de week aan wedstrijdzwemmen (inclusief training) doe?
Greetzz
roosje79
BerichtGeplaatst: 22-05-2013 18:00 Reageer met quote

hoi,

ik hoop dat het werkt en anders zou ik als ik jou was de canesten gyno creme kopen en die ook inwendig inbrengen of anders een canesten gyno tablet die vaginaal moet worden ingebracht. Die moet je dan wel echt diep in de vagina inbrengen, want anders komt hij er weer snel uit. ik hoop voor je dat je er wat aan hebt.
Thirzz
BerichtGeplaatst: 22-05-2013 19:01 Reageer met quote

Ik heb het uitgeprobeerd maar ik ruik nu nog erger en ik heb nu last van steken.
Nu kwam ik erachter dat ik rond deze tijd nog helemaal niet ongesteld ben!
En nu?
roosje79
BerichtGeplaatst: 22-05-2013 19:07 Reageer met quote

Ik zou toch maar snel een afspraak maken met de huisarts en als je geen vertrouwen in hem hebt kijken of er misschien een andere arts in de praktijk is die je kan helpen. Ik begrijp dat het heel vervelend en eng is om op deze leeftijd met zulke klachten naar de huisarts te gaan, maar als je met zulke klachten blijft rondlopen kan het uit de hand lopen en dat wil je natuurlijk helemaal niet. Je schreef dat je dokter je medicijnen tegen leukemie heeft voorgeschreven terwijl je astma hebt, bedoel je misschien dat hij je prednison of prednisolon heeft voor geschreven? Dat is namelijk niet vreemd, ik heb ook astma en als ik bronchitis heb krijg ik meestal ook zo'n kuur. veel sterkte en ga toch echt maar even naar de huisarts.
Index > Een gezonde levensstijl > Ongesteld maar super veel afscheiding.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring