Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Ik zweet heel erg (met zweetlucht) ondanks deodorant
Auteur Onderwerp: Ik zweet heel erg (met zweetlucht) ondanks deodorant
Amazoniet
BerichtGeplaatst: 15-02-2012 21:11 Reageer met quote

Hallo,

Ik zit nu in de pubertijd, ben 15, maar ik heb een probleem. Ik zweet ontzettend! En het stinkt, en dat is het ergste. Ik heb nu al duizenden deodorants uitgeprobeerd, het probleem is, ze werken een paar dagen en daarna werken ze gewoon niet meer. Dan ruik je alles gewoon weer en dan zweet ik als een bezetene. Ik heb ook anti perspirant geprobeerd, en Odorex extra dry. Ik was mezelf elke dag, scheer mijn okselhaar. Ik ben erg hygiënisch, en dit is ook echt een probleem. Ik heb namelijk geen idee wat ik moet doen. Ik heb zelfs het citroen trucje gedaan en dat werkt ook niet goed. Ook heb ik van de Therme een anti perspirant geprobeerd. Echt niks werkt.
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 16-02-2012 0:53 Reageer met quote

Hallo Amazoniet,
Heb je al eens Deoleen geprobeerd (=zonder parfum)? Bevalt mij zo goed dat ik 't al jaren gebruik en geen andere meer wil!

Ik gebruik de tube Deoleen gel zonder alcohol ('s morgens) en zelfs als ik tegen de avond in 't bad ga, na 't sporten, werkt 't zelfs de volgende ochtend nog... Ik kan m'n truien en vesten meerdere dgn. dragen. Wink

Groetjes, Musje.
Wayra18
BerichtGeplaatst: 11-05-2012 16:20 Reageer met quote

Hoi, ik heb ook erg.last van stank lucht. Maar wat mijn schoonmoeder en mijn vriend mij hebbem gezegt is 2 a 3 keer per dag citroen opensnijden en onder je oksels doen. Laat het op drogen en doe dan nat washandje overheen. Als je dat een paar dagen doet word hey minder. Je kan ook een klein geel plastic flesje citroen sap kopen in de super markt voot 40 cent of zo. Doe het op je hand. En niet heel zuinig doen. En doe het op je oksles. Ik hoop dat het helpt. Zet in de.ochtend ke wekker 15 min eerder doe het op je oksels en blijf gewoon lekker kwartiertje liggen met je armen omhoog droogd het beter en sneller. En doe het zelfde on de acond. Ga niet erna douche.met zeep want dan werkt het niet.

Suc6 en laat ff wat horen of het werkt
Lydi
BerichtGeplaatst: 24-08-2012 23:41 Reageer met quote

Wel,amoziet

Zal vreemd lezen zijn maar was je de komende maand alleen met water of zeep zonder enige parfum.
Gebruik daarna alleen produkten zonder parfum.

groet
butterflykiss
BerichtGeplaatst: 25-08-2012 16:10 Reageer met quote

ik heb dat ook. en iemand van mijn werk kwam er mee aan dat je twee theezakjes in een nat washandje moet doen en even paar minuten onder je oksel houden en dat 2 keer per dag.ik heb er eerst om staan lachem naar dan word het al een stuk minder, heb het zelf ervaren. bij mij is het echter zo erg dat ik blijf zweten en ben nu van plan om botox te laten spuiten. helaas wordt dat niet vergoed, of het moet zo ernstig zijn dat je er onder lijd, dan willen ze het nog welleens uit het ziekenhuispotje betalen succes
Chantal72
BerichtGeplaatst: 02-11-2012 9:36 Reageer met quote

Ik kreeg van iemand de tip dat er bacterieën onder je oksels zitten, die door een normale zeep niet worden gedood, maar dus wel zorgen voor de geur.
Ook ik heb al jaren last gehad van dit probleem; overmatig transpireren en dat stinken... ik schaamde me dood. Dus wassen met een antibacterieële zeep als unicura. En; inderdaad, dit is nu al heel lang mijn oplossing. Het transpireren blijft erg, maar is wel minder met Rexona extra dry (blok). Ik heb alle blokkers gebruikt die er waren, maar dat brandde echt mijn oksels in... dus daar ben ik mee gestopt. De laatste tijd bemerkte ik dat mijn kleding toch al vaak begon te ruiken, soms al 10 minuten nadat ik ze aanheb, maar ruik ik dan onder mijn oksels.. ruiken die fris, dus ik kreeg de ingeving; waarom ook niet mijn kleding in de voorwas met een antibacteriele zeep; dus ik doe nu 2 dopjes dettol in de voorwas en dan gewoon wassen; en; voila probleem over! (Behalve dan dus die watervallen, maar ja.. zolang het niet stinkt, kom ik daar wel overheen)
Chantal72
BerichtGeplaatst: 02-11-2012 9:37 Reageer met quote

ps; ik gebruik dus zo'n unicura blok, gewoon hup meteen onder je oksels gebruiken, geen gedoe met washandjes of zo.
Tine68
BerichtGeplaatst: 04-05-2013 13:25 Reageer met quote

Vooral veel water drinken en regelmatig je shirt/ hemd verwisselen........tja....met 15 jaar last van overmatig transpireren hoort ook wel bij de puberteit. Net zo goed als een overmaat aan puistjes, is ook wel hormonaal bepaald. Mijn dochter had ook last van overmatig transpireren wat erg rook en ook zweetvoeten, maar ze is nu 21 en bij haar is het inmiddels weg, dus er gloort nog altijd hoop aan de horizon Wink Sterkte verder!
Index > Een gezonde levensstijl > Ik zweet heel erg (met zweetlucht) ondanks deodorant
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring