Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Zenuwletsel na operatie
Auteur Onderwerp: Zenuwletsel na operatie
Sarah34
BerichtGeplaatst: 24-05-2012 1:26 Reageer met quote

Hallo, ik ben Sarah ik ben geboren met een heupdysplasie en er werden verschillende correcties uitgevoerd. Vanaf daarna leek alles weer in orde te zijn, tot 1,5 jaar geleden.
Ben toen terug naar het ziekenhuis geweest waar ik vroeger ben geopereerd.
Maar omdat ik nog redelijk jong was wouden ze zolang mogelijk een prothese uitstellen.

Tot ik daar bij de verkeerde dokter ben terechtgekomen waarna mijn leven een hel is geworden. Hij stelde een osteotomie voor omdat hij vond dat ik daar geschikt voor was redelijk jong en mijn bot zelf nog goed was.

Ook heeft hij de complicaties uitgelegd dat er altijd een kans is dat ze een hoofdzenuw achter in het been konden raken waardoor mijn voet verlamd kon zijn daar ben ik dus mee akkoord gegaan !!

Maar er is nooit iets van anderen zenuwen verteld wat er kon mis gaan gelijk het probleem waar ik nu bij zit. Vind niet meer kunnen lopen of een blijvend letsel toch niet niks. Als er zoveel risico‚??s waren had ik het misschien nooit laten doen !!

Moest geduld hebben maar het zou in orde komen, kon lang duren voor de zenuw was hersteld en deze was niet nodig om te kunnen lopen, maar mijn knie bleef doorzakken en kreeg terug pijn. Mijn Voet werd dik en rood en stond in brand maar zeiden dat alles normaal was. Tot 8 maanden later waren toen 3 zenuwen rond de heup die ook niet goed werkten en hebben toen eindelijk naar mijn voet gekeken een andere dokter wist bijna zeker wat het was CRPS OF SUDDECK dit kwam er ook nog eens bij.

Nu is het 1,5 jaar geleden dat ik het nieuws kreeg te horen dat ik een blijvend zenuwletsel ga hebben kan alleen met krukken lopen en heb elke dag pijn.
Maar ik moet er maar mee leren leven is hun antwoord!!

Ik weet niet wat ik nog moet doen, maar aanvaarden kan ik dit nooit !
En gewoon omdat ze nooit hebben willen luisteren naar de klachten die zo dikwijls vermeld zijn geweest.

In het pijncentrum heb ik al 2 scopies in de rug gehad wat niet echt veel effect had.
Daarna ben ik met lyrica en redomex begonnen maar het word maar niet beter, ook al is de pijn minder dan zit ik nog met de zenuwen waardoor ik blijf doorzakken in de knie.

Daarom wil ik hier vragen of er nog iemand is die dit heeft mee gemaakt of nog andere dingen weet wat zou kunnen helpen. En als er nog een kleine kans is dat ik nog terug een beetje zou kunnen lopen.

Groetjes,

Sarah
jolandacl
BerichtGeplaatst: 24-06-2012 17:16 Reageer met quote

Hoi Sarah, sorry voor mijn late reactie maar ik ben nooit op deze topic! Kijk eens bij het topic "lyrica bij zenuwpijn" staat ook bij het onderwerp neurologie! Sterkte meid!! Veel liefs Jolanda
Index > Neurologie > Zenuwletsel na operatie
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring