Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Drukkende hoofdpijn, sterretjes
Auteur Onderwerp: Drukkende hoofdpijn, sterretjes
Europeaan
BerichtGeplaatst: 11-05-2012 9:25 Reageer met quote

Dag iedereen!

De laatste dagen heb ik een ongelofelijke last van een drukkend gevoel op en in mijn hoofd en bovenop de neus. Daarnaast zijn er continu tintelingen in het achterhoofd en voel ik druk tussen de wenkbrauwen. Bovendien heb ik erg veel last van sufheid en een verlaagde concentratie.

3 weken geleden kreeg ik last van hartkloppingen, duizeligheid, sufheid, overmatig zweten, koude zweethanden en snel ademen. Na enkele ziekenhuisbezoeken werd ik positief getest op de Helicobacter Pylori maagbacterie.

Hiervoor neem ik momenteel antibiotica. De hartkloppingen zijn sterk verminderd, maar nu is er dus die ongelofelijke hoofddruk en sufheid.

Ik wil er voor de volledigheid bij vermelden dat ik momenteel al enkele maanden in Beijing woon. Daardoor is het niet evident om snel even binnen te wippen bij een huisarts.

Om eerlijk te zijn ben ik steeds bang voor het ergste, aangezien het moeilijk is mezelf te behelpen in het Mandarijn als me echt iets overkomt. Ik woon bovendien alleen in een appartementje. Daarom vrees ik steeds voor een tumor of iets dergelijk, en ben ik er bang voor me plots erg ongemakkelijk te voelen zonder iemand rondom me.

Als er iemand is die een connectie ziet tussen beide zaken, of die een mogelijke oorzaak kent voor de drukkende hoofdpijn zou ik een reactie erg op prijs stellen!

Dankjewel!

Europeaan.
Index > Neurologie > Drukkende hoofdpijn, sterretjes
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring