Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Huid dat afschilfert op de binnenhuid en eikel van de penis
Auteur Onderwerp: Huid dat afschilfert op de binnenhuid en eikel van de penis
zvdkoptz
BerichtGeplaatst: 16-02-2010 19:17 Reageer met quote

Voor alle mensen die zich hetzelfde afvragen, ik heb ook appel azijn kunnen krijgen bij de plus, en deze werkte perfect!
Obelix
BerichtGeplaatst: 21-02-2010 0:40 Reageer met quote

Sinds een maand of vier heb ik - DENK IK - een schimmelinfectie rond m´n plasbuis opening. Het begon met een irritatie aan m´n plasbuis, plus wat rode vlekjes. Onveilige seks gehad. Ik was bang en begon met antibiotica. Naar arts, en schreef me een iets zwaardere antibiotica voor (een week). Darmklachten (rommelige darmen), en klachten aan plasbuis bleven. Ook zag ik bij de plasbuis steeds kleine veranderingen. Iets verhoogde huid, en kleine groefjes, die rood zijn rond de plasbuisopening. Elke dag ziet het er iets anders uit. De nauwlijks waarneembare verhoging is alleen in een omtrek van 3-5 milimeter rond de plasbuisopening.

Het is nergens wit, en het ziet er zeker niet zo erg uit als op de fotos die op internet circuleren.

Arts zegt niets te zien, vrouw zegt niets te zien ("da´s niks ergs, mijn tepels zijn ook elke dag iets anders") Arts schreef me uiteindelijk een antischimmelcreme voor en stuurde me naar dermatoloog..

Dermatoloog (ziekenfonds, behoorlijk onverschillig) zeg dat ik niets heb, hooguit een beetje irritatie, maar zeker geen candida.. (er is niks wits te zien)

De plasbuisopening is nog steeds branderig en de kleine (en elke dag veranderende) groefjes zijn er nog steeds.. Er zit echt iets ongewoons!!

Seksleven kaar de kloten (de laatste vier maanden twee of drie keer gevreeen, met condoom...).

Smeer al een maand verschillende antischimmelcremes. Ze lijken helemaal niets te helpen.

Heb nu dit forum ontdekt en wil graag lamisil ONCE proberen.

Zijn er nog meer die ervaringen met dit produkt hebben?
zvdkoptz
BerichtGeplaatst: 21-02-2010 12:04 Reageer met quote

Ervaring met lamisil once heb ik wel, maar dan op de manier waar je het voor hoort te gebruiken, dus voor voetschimmel. Ik zou hier alleen wel mee oppassen, want het is best hardnekkig spul, en voordat ik het op de eikel zou aanbrengen zou ik eerst contact opnemen met m'n huisarts. Mocht je van hem weer een reactie krijgen zoals: het is niks, niks aan doen, en je wil het toch proberen, haal dan een tubetje en lees de bijsluiter heeeeeel goed door. Wellicht dat er iets in staat over het gebruik in de schaamstreek. En wacht nog even af of iemand anders op dit forum het wel heeft gebruikt zoals jij het wil gebruiken.

Veel succes
Kyle
BerichtGeplaatst: 03-03-2010 1:53 Reageer met quote

Ook ik moet me helaas bij jullie aansluiten. Ongeveer 2,5 jaar geleden had ik last van acne. Ben daarmee naar de dokter gegaan en die heeft me toen antibiotica voorgeschreven. Ik heb de tabletten een aantal weken gebruikt en toen begon de hele ellende: op m'n eikel zaten allemaal schilfers, rode vlekken, hij was zeer droog en het brandde als een gek. Ermee naar de dokter gegaan en vervolgens naar de dermatoloog. Diagnose: Candida (oftewel schimmelinfectie), door het gebruik van antibiotica. Pilletje (Fluconazol) en zalfje (Miconazolnitraat) gehad. Moest twee weken smeren en laten weten hoe het voelde. Na twee weken waren de klachten nog maar minimaal en ik dacht: dat gaat wel weg. Maar dat gebeurde uiteraard niet. Telkens na het gebruik van de zalf keerde het probleem toch weer terug, soms na twee maanden, soms na een week. Dokter uiteraard tussendoor paar keer bezocht en gebeld. Maar daar kreeg ik steeds te horen dat het hardnekkig is en dat dit het enige is dat ze me voor kunnen schrijven. Heb daarnaast allerlei manieren geprobeerd om er vanaf te komen: vaseline smeren, minimaal wassen, geen alcohol, periode geen sex en dat allemaal ten spijt, want het bleef terugkomen!

Gister begon het hele feest weer. Nu kan ik weer m'n vriendin gaan teleurstellen en kan ik weer de dokter gaan bellen, die me vervolgens weer hetzelfde recept voorschrijft. Maar het schiet allemaal niet op. Het is nu niet eens meer een lichamelijke klacht, maar een mentale klacht.. want ik ben het zo zat! Crying or Very sad

Morgen ga ik op zoek naar appelazijn bij de supermarkt. Ik hoop maar dat dit echt het wondermiddel is! Ik hou jullie op de hoogte..
Hansss
BerichtGeplaatst: 15-03-2010 18:18 Reageer met quote

Mijn klacht lijkt op obelix' verhaal. Onveilige sex,
tijdje daarna begon het branderig gevoel aan m'n snikkel en ballen.
Huisarts zag niks geks, uroloog zag n kleine plasbuisontsteking, geplast in een potje voor soa-test: leverde niets op.

Doorgesturrd naar een dermatoloog. Die zag ook niks geks. Soms is m'n plasbuis opening rood en irritant gevoel.

Idd minder tot geen seks nu en sowieso veilig. Het lijkt niet echt weg te gaan en ziekenhuis lijkt ook niet te helpen.
Kyle
BerichtGeplaatst: 15-03-2010 23:17 Reageer met quote

12 dagen na mijn vorige posting:
Ik heb bijna een week 's morgens en 's avonds mijn penis 'besmeerd' met appelazijn. Het voelde vooral branderig aan, maar ook wel fijn, want het voelde alsof er in ieder geval iets gebeurde! Na 3 dagen leek het ook echt te helpen, minder irritatie en eikel zag er iets beter uit.. Dag 6: vervellen begon weer en het begon weer ouderwets te branden. Ben er toen maar meteen weer mee gestopt. Dag 7: Weer op herhaalrecept Miconazol & Fluconazol besteld. Meteen die pil genomen en begonnen met smeren. Dag 10: penis voelt en ziet er fantastisch uit! Ik heb weer hoop. Dag 12 (vandaag): er is weer een duidelijk verschil op m'n eikel te zien. Rond plasgaatje rood, middenstuk netjes en egaal, boven eikelrand lelijk rood en brand ook.

Ik ga nu nog maar een paar dagen door met goed smeren. Als het dan nog niet verbeterd is/slechter gaat, ga ik weer de dokter bellen. Ik zal dan verzoeken of ik alsjeblieft verder onderzoek kan krijgen, want ik word er knettergek van!

Overigens zie ik ook zogeheten candida-dieten. Heeft hier iemand ervaringen mee?

Hansss: ontstonden de klachten na de onveilige sex met een nieuw persoon? Of kan het ook een andere oorzaak hebben?
Hansss
BerichtGeplaatst: 17-03-2010 15:02 Reageer met quote

Ja, een nieuw meisje, mar het begon pas een maand of langer daarna.

Ben inmiddels teruggeweest bij de dermatoloog, die constateerde toen: balanitis. Zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Balanitis

Het zou vanzelf over moeten gaan......... en anders besnijdenis. Schijnt vaker voor te komen onder westerse onbesneden mannen.
Als k jiou was zou ik naar een dermatoloog gaan, die zijn gespecialiseerd is deze dingen.

Het dieet op candida.nl komt en beetje over als beginnende kwakzalverij.
Obelix
BerichtGeplaatst: 19-03-2010 22:37 Reageer met quote

Heb drie weken lamisil (NIET lamisil once, maar Lamisil 1%)) gesmeerd. Het leek erg langzaam te helpen, maar ben na 3-4 weken gestopt. Vrouw vond het maar niks, dat gesmeer. Bovendien was er weinig te zien (het verschilde per dag). Omdat de dermatoloog ook niks zag (hij zei zelfs dat de cremes tot de irritatie leiden...)
ben ik er twee weken geleden mee gstopt.

Helaas.. Het is sinds ik gestopt ben met smeren erger geworden..
Ga dus maar weer smeren. Lamisil leek iets beter te helpen dan de andere cremes. Helaas kan ik waar ik woon geen lamisil once krijgen.,

Wat betreft dat dieet: Ik heb er ervaring mee. Het werkt. Niet voor de plasbuisopenening maar voor de darmen en anus..:

Zoals gezegt rommelt en jeukt het daar ook sporadisch. Het dieet houd in dat je geen suiker, melk, en gisthoudende producten mag gebruiken. Da´s een flinke beperking!!
Ik houd me er zo goed mogelijk aan, en als ik een dagje zondig (pizza en slagroomtaart bijvoorbeeld), merk ik het de volgende dag. Ook in mijn ontlasting (een stuk dunner), en jeuk aan m´n gat. Ik denk dat het er allemaal mee te maken heeft.

Humeurige darmen heb ik al jaren. Maar sinds die jeuk aan m´n snikkel en antibiotica-kuur is het erger geworden.

Probleem is dat de artsen je steeds weer het bos in sturen...

Tips, ervaringen, medeleven zijn erg welkom!!

Ik houd jullie op de hoogte, ook als het wat beter zou gaan (wishful thinking)..

Obelix
Kyle
BerichtGeplaatst: 23-03-2010 1:53 Reageer met quote

*zucht* ik was een kwartier bezig met het typen van een bericht, toen ik de melding kreeg dat ik een 'blacklist'-woord gebruikt zou hebben.. Dus ik ga het proberen samen te vatten:

Hansss kwam er al mee: Balanitis. Ik begon met het gebruik van antibiotica, gevolg: Candida. Nu las ik na wat zoekwerk op internet dat Balanitis het gevolg kan zijn van Candida!

Balanitis is een acute of chronische ontsteking van het epitheel van de glans penis. Infectie met Candida albicans (gist) is de meest voorkomende oorzaak van balanitis.

Wat heb ik de afgelopen week gedaan: 's morgens tijdens het douchen de penis goed schoon gemaakt met lauw/warm water (met goed schoonmaken bedoel ik: eikel, onder de rand, voorhuid helemaal naar achter). Vervolgens goed droog gemaakt met handdoek en/of fohn (op koude stand) en ingesmeerd met Miconazol (ook hier weer: eikel, onder de rand, voorhuid helemaal naar achter). 's Avonds heb ik 'm nu twee keer een zoutbadje gegeven. Kom vullen met lauw/warm water, twee theelepels zout erbij, goed schoonmaken, droog deppen en insmeren met Miconazol. Ik doe dit nu een aantal dagen en ik moet zeggen: de eikel wordt al een stuk mooier roze!

Ik wil niet te vroeg juichen, want ik ben na 2,5 jaar wel huiverig geworden. Een laatste redmiddel zou besnijden kunnen zijn, maar daar wil ik nog niet aan denken.

Ik zou zeggen, probeer het schoonmaakprogramma eens uit!

Ik hou jullie op de hoogte...

PS. Overigens heb ik geen last van darmen/anus, dus denk ik niet dat zo'n candida-dieet effect heeft op mij.
PS2. Ik heb twee sites met nuttige informatie over Balanitis. Alleen kan ik die wegens de forum regels hier niet plaatsen. Bron 1: zoek op "Acute balanitis in adults" en het is de eerste site bij google. Bron 2: Zoek op "candida balanitis" (nhg.org), 1e resultaat!
ano111
BerichtGeplaatst: 25-03-2010 21:01 Reageer met quote

Hoi allemaal,

erg vervelende problemen zeg ten eerste!
Zelf heb ik geen last van pijn op voorhuid maar wel kleine sneedjes. Echt pijn doet het niet, maar ik vind het er niet zo fris uitzien. Alleen trek ik me regelmatig af. 1 a 2x in de week gemiddeld.
Heeft iemand dit zelfde probleem voordat ik ook bij de huisarts aanklop
Kyle
BerichtGeplaatst: 15-04-2010 0:08 Reageer met quote

Nou we zijn weer een tijdje verder. Ik ben ondertussen al naar de huisarts gegaan met het Balanitis verhaal. Vond ze zeer logisch klinken, dus ik heb met een wattenstaafje een kweekje laten nemen en er werd bloed afgenomen. Het kweekje om te kijken of er sprake is van een schimmel/bacterie en het bloed om te kijken of ik evt. teveel glucose heb (suikerziekte). Vandaag de assistente gebeld voor de uitslag.. beiden negatief! Nou zou je zeggen.. heel fijn! Maar ik ben er dus nog geen steek mee opgeschoten, want de last is er nog steeds! Rolling Eyes Maandag op telefonisch spreekuur bij de huisarts, ik ben benieuwd wat we nu verder gaan doen..

Zijn er hier toevallig mensen die zich hebben laten besnijden ivm Balanitis? En wat waren jullie ervaringen?

Kyle
Onee
BerichtGeplaatst: 13-05-2010 1:23 Reageer met quote

Mensen koop pillen met Itraconazol (sporanox) deze doden de schimmel in je bloed.

info over Itraconazol:

http://www.apotheek.nl/Medische_informatie/Medicijnen/Producten/Itraconazol.aspx?mId=10704&rId=1335
JohanP
BerichtGeplaatst: 27-05-2010 17:12 Reageer met quote

Beste mensen,
Ik heb nu al een klein jaar last van mijn penis. Het begon een dag na sex met mijn vaste vriendin. Ik zag rode puntjes op mijn eikel. Deze puntjes gingen weg maar binnen een week werd mijn eikel/eikelrand rood en ontzettend gevoelig pijnlijk alsof deze in de fik stond. Naar de huisarts en deze schreef een anti-schimmelcreme voor deze 4 weken gesmeerd maar geen resultaat. Na 2 maanden verdwenen de klachten zo goed als maar nog geen maand later waren ze weer terug om tot nu toe nooit meer weg te gaan.Ik had last van mijn branderigheid bij het plassen en een steek bij het klaarkomen, antibiotica gekregen maar het is een tijdje daarna vanzelf overgegaan.
Ik heb last van een ontzettend pijnlijke branderige eikel/ eikelrand/ achter de voorhuid waar het ook wat roder ziet. Het is met vlagen droog met schilfertjes maar het jeukt eigenlijk nooit.Er zitten ook kloofjes/ gleufjes in de eikel/eikelrand.
De 1e dermatoloog zei: eczeem, hormoonzalf en cetomagrogolcreme fna maar dit heeft na 2 maanden smeren niets geholpen. Dermatoloog 2 kon eigenlijk weinig constateren aangezien het vlekkerige rode op de eikel minder is geworden en het er niet heel droog uitziet. Deze gokt op een gistinfectie. Als de eikel langs mijn broek schuurt doet dat erg veel pijn. Mijn pijn is nu echt dagelijks en bijna continue, de nachtrust begint eraan te geloven.
Sex is haast onmogelijk, sporten helemaal en elke stap doet pijn. KL*TEZ**I
Wie heeft hier ook mee te maken of zou weten wat dit is????
mr onzeker
BerichtGeplaatst: 02-06-2010 10:01 Reageer met quote

Hoi, ik heb vorig jaar heb ik 2x last gehad van een schimmelinfectie (door antibiotica) met erg veel jeuk. Toen kreeg ik een zalf voorgeschreven en was ik er erg snel vanaf.

Nu slikte ik 3 weken geleden enkele dagen hooikoorstpillen, terwijl op hetzelfde moment mn eikel vrij rood werd. Klonk in mijn oren als een weer een schimmelinfectie. Dus begon met smeren van dezelfde zalf (had ik nog een beetje van over). Hierop werd het erger (roder). Volgens de huisarts kon dit een normale reactie zijn en moest ik gewoon door blijven smeren. Het zalfje was niet veel meer en is nu op. Mn eikel lijkt op momenten weer zijn normale kleur te krijgen. Ma na klaarkomen verergert dit weer. Dan wordt het weer rood en dan met name op de eikelrand, voorheen had ik geen jeuk maar nu voel ik een enkele kriebel, de eikel wordt schubberig en is erg droog en als laatste begint er zich een witte plek te vormen.

Fysiek heb ik er dus niet heel veel last van, maar mentaal vergt het veel van mij. Ik zit er constant mee in mn hoofd en het houdt maar niet op. It drives me crazy! Het allerergst vind ik wel dat ik geen normale sex kan hebben met mn vriendin. Gelukkig reageerd ze heel begripvol. Maar het doet me wel pijn dat ik op dit moment op een normale manier sex kan bedrijven. Respect voor alle mensen die hier veel langer meezitten, je kunt er niets aan doen en het hindert je zo veel.

Mijn vragen:
1. Huisarts heeft er nog niet naar gekeken, toch laten doen?
2. Klinkt dit als een normale schimmelinfectie?
3. Andere zalf proberen als deze de vorige keer wel heel erg hielp?
4. Helpt sexonthouding? (Na klaarkomen verergeren de klachten)
5. Wanneer kan ik weer onveilige sex hebben?
6. Wat kan het gevolg zijn als we het toch doen?
15jarige
BerichtGeplaatst: 01-07-2010 10:03 Reageer met quote

Reageer met quote
Ik ben slechts 15jaar.

Ik ben denk ik 1 jaar geleden naar de dokter gegaan omdat ik dacht dat ik schimmel had (ken er weinig/niets van.) en hij zei dat het gewoon dngen (ik kan niet op de naam komen) zijn die het vettig maken die gewoon wat groter waren. en niet veel later kwam het op de rand van mijn eikel.

In tussen naar het CLB met school geweest 'alles in orde' (maar onder het vel niet gekeken.).

En nu (een 2tal weken gelden) zag ik in eens allemaal witte vlokjes en ik vreef ze er redelijk makkelijk van af. 1 week geen last van gehad maar nu heb ik het zo goed als elke dag. en als ze weg zijn en ik wrijf over het vel rondom mijn eikel of zelfs op mijn eikel dan komen die witte vlokjes terug, alsof ik aan het vervellen ben. maar nu ik beelde heb gezien en dit nu allemaal lees raak ik echt bezorgt (juist gelijk ik heb.).

Nu vraag ik eigenlijk:
Dat product wat zogezegt goed helpt, kan ik dat als 15jarige aan?
En kan het dat ik dat op deze leeftijd kan krijgen?
Of zou het echt zijn dat ik gewoon vervel (maar dat verklaart die bolletjes aan de rand van mijn eikel en het vel rondom niet)?
En de belangrijkste vraag. Kan het zijn dat het voorgoed weg kan gaan?

Gelieven zo vlug mogelijk te antwoorden, want ik maak mij egt zorgen.

Alvast bedankt.

Gr; 15jarige.
JJMFK
BerichtGeplaatst: 11-09-2010 12:19 Reageer met quote

Hallo allen,

Ik heb een tijdje terug hetzelfde probleem gehad als velen van jullie: Candidiasis, oftewel, een schimmel op m'n eikel.
Ik ben er goed en makkelijk vanaf gekomen in anderhalve week dankzij mijn moeder die huidarts is. Ik heb haar om hulp gevraagd omdat zij er natuurlijk alles vanaf weet.

Candidiasis kan iedereen krijgen, het zit ook bij iedereen in het lichaam. Het is een bacterie die in de darmen zit die de schimmel veroorzaakt. Hierdoor is het ook zo dat je de candidiasis nooit helemaal weg kan krijgen. Je kan hem wel tot in zoverre onderdrukken dat je er totaal geen last van hebt, net zoals voordat je er last van kreeg.

Bijna altijd ontstaat candidiasis bij de vrouw, de mannen lopen het dan op door seks. Het is heel makkelijk te herkennen: Jeuk, irritatie, rode huis, en bij vrouwen een witte, korrelige afscheiding en bi mannen schilfers op de eikel. Witte puntjes aan op e rand van de eikel is GEEN candidiasis, dat zijn gewoon talgkliertjes die geen kwaad kunnen.

Er zijn verschillende manieren om candidiasis te bestrijden.
- het smeren van Daktarine, werkt maar is een erg zwak middel.

- Het smeren van Lamisil, werkt een stuk beter. Lamisil is vrij verkrijgbaar maar wel best duur.

- Het smeren van Loprox, dit is iets sterker dan Lamisil. Loprox kan je alleen op recept krijgen, maar is dan wel gratis.

- In echt extreme gevallen het smeren van Lamisil Once. Dit is echt een noodoplossing, want dat is echt heel sterk spul en dus ook niet goed voor de eikel. Als je dit doet moet je het ook maar 1 keer doen, en heel misschien als het niet helpt een week erna nog een keer.

- Pillen: Er zijn verschillende pillen die je kan slikken die de schimmel van binnenuit bestrijden. Deze zijn op recept verkrijgbaar en gratis.

Zelf heb ik de candidiasis van mijn vriendin gekregen.
Zij heeft pillen geslikt om er vanaf te komen. Eerst één, en een week later nog één ter herhaling/voorkoming.

Ik heb anderhalve week twee keer per dag lamisil/loprox gesmeerd en daarna ook voor de zekerheid nog dezelfde 2 pillen gehad als mijn vriendin.
En na anderhalve week waren we er allebei dus volledig vanaf.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, ik had er in ieder geval wel veel aan.
JJMFK
BerichtGeplaatst: 11-09-2010 12:32 Reageer met quote

Nog even een toevoeging aan mijn vorige bericht:

Tijdens de behandeling is het wel van belang dat je geen seks hebt. Door seks wek je de schimmel bij elkaar weer op en wordt het dus erger.

En als je nog geen geneesmiddelen hebt kan je ook vaseline op de eikel smeren ter verzachting. Je moet daarbij wel uitkijken dat je niet te dik smeert omdat vaseline geen lucht doorlaat en dat niet goed voor de eikel is.

Bij de eerder genoemde zalfjes (in het vorige bericht) maakt het niet uit hoe dik je het smeert. Zolang het maar niet te dun gesmeerd is, want dan werkt het niet goed.

De candidiasis is zeer besmettelijk, dus orale seks kan ook niet omdat het dan naar je mond kan springen. Zo kan het bijvoorbeeld ook bij je anus terechtkomen.
Leonard
BerichtGeplaatst: 23-11-2010 17:39 Reageer met quote

15jarige: ONDERSTAAND BERICHT GELDT OOK VOOR JOU! of is je probleem al opgelost?

Ik las op dit forum een artikel over het gebruik van appelazijn. BEDANKT BEDANKT!!!

Het helpt echt? (APPELAZIJN is verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkels ± ?4.50 per fles).

In TIEN DAGEN van mijn probleem af!!!

Ruim 3 JAAR LAST GEHAD!!!

Ik heb ruim 3 jaar last gehad van jeuk aan m'n eikel.
Als ik er met m'n vinger overheen ging kwamen er allemaal crème kleurige rolletjes vel af.

Iedere dag was het weer het zelfde probleem. Soms 2x per dag schoonmaken omdat het zo irritant jeukte. Heb van alles geprobeerd. Eerst 'Canesten' op aanraden van een arts omdat ik een anti-bioticakuur had gebruikt. Daarna naar m'n huisarts geweest (volgens hem een schimmelinfectie), hij schreef mij 'Miconazolnitraat' voor, daarna kwamen klachten toch weer terug. Geprobeerd met 'vaseline', dat leek te helpen (minder jeuk) maar na 14 dagen ben ik gestopt omdat het probleem niet echt verdween.
Toen 'Sudocrem', dat is goed tegen een rode en kwetsbare huid. Want de huid van m'n eikel was zo dun geworden dat het snel beschadigde en ging bloeden, schimmel ging er niet mee weg.
Kortom, ik kwam er maar niet af.

Ik denk dat de huid van m'n eikel te basisch was, dus een te hoge pH-waarde, misschien door het teveel wassen met zeep waardoor die schimmel maar niet verdween. Dus ik dacht misschien moet ik die plek 'zuurder' maken en dat was DE oplossing.

Ieder morgen en avond met een wattenschijfje o.i.d. de eikel GOED inwrijven met appelazijn, voorhuid goed terugtrekken zodat alles geraakt wordt. Minstens een paar minuten volhouden, ook de buitenkant van je piemel. Ik heb het onverdund en half om half gebruikt (met water aangelengt dus).
Onverdund bijt het wel ietsje maar ik vond dat wel een lekker gevoel, m'n piemel werd er hard van zodat alles nog beter in te wrijven was. Bijt ook wel aan de voorkant van je plasbuis maar het is voor een goed doel zullen we maar zeggen.

Niet meer wassen met zeep maar alleen met water!

Je moet dit natuurlijk niet doen als je kloofjes in je eikel hebt want dan ga je denk ik door de grond van de pijn. Daarvoor moet je eerst behandelen met zinkzalf. Een heel goed product is 'SUDOCREM' (merknaam). Wordt gebruikt voor rode babybilletjes en zorgt ervoor dat de huid droog blijft. Kijk maar eens bij de drogist. Kost ook weinig.

Kortom: mijn probleem is voorbij, nu jullie nog?
Mochten er vragen zijn, beantwoord ik die via dit forum!
Groeten.
henkie10
BerichtGeplaatst: 23-11-2010 18:07 Reageer met quote

kun je ook gewoon azijn gebruiken?
Leonard
BerichtGeplaatst: 23-11-2010 18:21 Reageer met quote

Ik neem aan van wel maar heb er geen ervaring mee. Probeer toch gewoon appelazijn, want als gewone azijn bij jou niet helpt dan moet je alsnog met appelazijn aan de gang. Succes!
Index > Urologie > Huid dat afschilfert op de binnenhuid en eikel van de penis
Pagina 13 van 15  

Vorige  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring