Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Flaraxin, wondermiddel dat kanker geneest of oplichterij ?
Auteur Onderwerp: Flaraxin, wondermiddel dat kanker geneest of oplichterij ?
Cisca1969
BerichtGeplaatst: 19-04-2009 19:51 Reageer met quote

Hallo,
Onlangs hoorde ik over Flaraxin het schijnt een wondermiddel te zijn dat kanker kan voorkomen en genezen.

Ik dacht direct aan (ziekelijke) oplichterij echter als je even op de naam googled kom je op sites die zeggen dat kinderen gratis behandeld worden en dat de behandeling voor volwassenen (slechts) een paar honderd euro kost en als je weinig geld hebt kun je je loonstrookjes opsturen dan zullen ze je gereduceerd behandelen, dit lijkt dus bonafide.

Echter als ik op google.nl (beperkt tot pagina's uit Nederland zoek krijg ik geen hit's hetzelfde op google.de en google.at dat geeft dus weinig vertrouwen.

-Zijn er mensen die ervaring hebben met dit middel ?
-Zijn er mensen die wetenschapelijke onderzoeken
naar dit middel kennen ?
-Zijn er mensen die iets anders over dit middel te
melden hebben ?

Ik hoor het graag,
Francisca Karssen
Karen
BerichtGeplaatst: 19-04-2009 21:31 Reageer met quote

Cisca1969 schreef:
Hallo,
Ik dacht direct aan (ziekelijke) oplichterij echter als je even op de naam googled kom je op sites die zeggen dat kinderen gratis behandeld worden en dat de behandeling voor volwassenen (slechts) een paar honderd euro kost en als je weinig geld hebt kun je je loonstrookjes opsturen dan zullen ze je gereduceerd behandelen, dit lijkt dus bonafide.

Volgens mij ook. Het ruikt, smaakt en proeft als oplichterij. Ik denk niet dat geven van kortingen zoiets minder bonafide kan laten lijken.

Bovendien is er geen enkel wetenschappelijk artikel te vinden over Flaraxin. Op hun website zeggen ze wel dat het onderzocht is, maar als zulke resultaten kloppen dan komen die in wetenschappelijke tijdschriften en zijn ze met oa Pubmed te vinden.

Daarnaast zijn er nauwelijks internet pagina's over Flaraxin, behalve een paar websites die het proberen te verkopen...

Ik vertrouw het niet.

Groetjes,
Karen
Tiff
BerichtGeplaatst: 19-04-2009 23:22 Reageer met quote

mij lijkt het ook sterk op oplichterij, de bankgegevens alleen al...
slechte referenties, alles behalve professioneel uitziende tabellen, ...
nee ik zou er niks van geloven.
Bernie.b
BerichtGeplaatst: 13-05-2010 18:07 Reageer met quote

Als dat kanker kan voorkomen hadden we het allang gekregen via de zorgverzekeraar. Operatie, bestralen, chemo en ziekenhuis opnamen zijn erg duur. Als daar een goedkoper vervanging voor was,,,, vul zelf maar in.
Free-energy
BerichtGeplaatst: 25-05-2010 14:24 Reageer met quote

Als het bestaat dan zouden wij het toch nooit krijgen vanwege de hoge kosten. Er bestaan ook medicijnen tegen aids, maar vanwege de hoge kosten kunnen alleen rijke mensen het betalen.
grdzgzovic
BerichtGeplaatst: 25-05-2010 16:17 Reageer met quote

Mensen, ik zou willen dat dit waar was, maar ik ben bang dat het niet zo is.

1. Als dit medicijn zo goed had gewerkt als ze op de website claimen, hadden ze dat in het beste medisch tijdschrift dat er is kunnen publiceren. Die publicatie bestaat niet.

2. Er is geen enkele wetenschappelijke publicatie te vinden van de hand van het researchteam dat op de website gemeld wordt.

3. De hele website is in het engels, maar de artikelen en certificaten die de zogenaamde effectiviteit zouden bewijzen zijn als enige niet vertaald. Heel dubieus.

4. Ze claimen dat het werkt tegen bijna alle vormen van kanker terwijl deze vaak hele andere celbiologische oorzaken hebben.

5. Denk je niet dat als dit zo goed zou werken, het in elk land op het journaal was geweest en de betreffende doktoren de nobelprijs binnen hadden gesleept?

Kanker is een vreselijke ziekte waar heel veel en goed onderzoek naar wordt gedaan en mensen die dit soort claims de wereld in sturen zouden wat mij betreft tegen de....

Trap hier nou niet in. Dit soort wondermiddelen bestaan (helaas) niet en dat heeft allemaal niets met arm en rijk te maken. Dit is gewoon een poging om zieke en wanhopige mensen geld uit de zak te kloppen.
Free-energy
BerichtGeplaatst: 25-05-2010 19:41 Reageer met quote

Het middel bestaat wel maar er hangt een hoog prijskaartje aan vast. Ik had gewoon geluk dat ik het kon gebruiken.

Laatst aangepast door Free-energy op 25-05-2010 20:41, in totaal 3 keer bewerkt
grdzgzovic
BerichtGeplaatst: 25-05-2010 19:51 Reageer met quote

@ free-energy: uit interesse, wat voor arts heeft jou dat medicijn aangeraden of daarover gezegd dat het je haaruitval zou besparen?
Free-energy
BerichtGeplaatst: 25-05-2010 20:37 Reageer met quote

Om precies te zijn heeft een kennis van mijn ouders dat geadviseerd. Wij hebben later bij de chirurg die mij had geopereerd gevraagd of dat medicijn echt bestaat. Hij wist ervan en adviseerde mij om het te gebruiken als behandeling. Hier in nederland krijg je echt niet zomaar dit medicijn van een arts. De huisartsen proberen ook zoveel mogelijk te bezuinigen. M.a.w. ze zullen zeggen dat het medicijn niet bestaat.
okedesiree
BerichtGeplaatst: 16-07-2010 13:22 Reageer met quote

Beste mensen,

Ik zal me eerst even voorstellen - ik ben Desiree, 4e jaars student geneeskunde.

In mijn studie is ons ook verteld over het middel Flaraxin. Er is verteld dat het een middel is met enorm goede resultaten tegen kanker. Waarschijnlijk echt "het" wondermiddel. Behalve terminale patiënten waar het middel "illegaal" op getest is, is het ook al in studies getest op muizen, met verbluffend goede resultaten.

Maar daarbij is ons ook verteld dat er alleen één probleem bij zit: Er zit geen patent meer op! Het is gewoon natrium + bicarbonaat (NaHCO3), ofwel: Zeer eenvoudig en goedkoop te maken.

De studies naar medicijnen worden voor het grootste deel gedaan door de farmaceutische industrie. Als het dan een positief resultaat heeft, dan wordt dit gepubliceerd en hoopt de industrie dat dit middel door veel artsen zal worden gaan voorgeschreven.

Zo'n studie kost miljoenen euro's. Het in gang zetten van zo'n studie, is dan ook enkel met een winstoogmerk: Er zit patent op een middel, en als het populair wordt kan de farmaceutische industrie daar ook weer miljoenen aan verdienen.

Maar wat heeft de industrie nu aan een middel ZONDER patent, dat enorm goedkoop te maken is?

Het antwoord ligt voor de hand: NIETS!

Met andere woorden: De énige reden waarom er inderdaad nog geen officiële publicatie is over Flaraxin, waarbij het gerandomiseerd is onderzocht op mensen, is geld, geld & geld. En nog meer geld. Wat dus niet verdiend kan worden met Flaraxin. Hoe treurig dit ook klinkt...

Als er geen geld aan een middel verdiend kan worden, dan zal er ook geen groot onderzoek over worden gedaan. Ongeacht of er mensen gered mee kunnen worden.
Ton Claessen
BerichtGeplaatst: 28-07-2010 21:10 Reageer met quote

FLARAXIN is een oplossing van plantaardige bestanddelen met toevoeging jodium. Lees verder... http://sites.google.com/site/otherlanguagesnl/flaraxin

Op 16 juli 2010 schrijft Desiree, (4e jaars student geneeskunde) op dit medisch forum: http://www.medischforum.nl/onderwerp/17568 dat Flaraxin gewoon natrium+bicarbonaat (NaHCO3) zou zijn. Dit is pertinent niet juist! Deze studente (of haar leermeester) heeft haar huiswerk niet goed gedaan of zaken verward! Ook bevestigd door Erik Verbeek die......

Flaraxin tegen kanker introduceert (video): http://www.vimeo.com/13357100
Erik Verbeek uit Hasselt (Belgie) is bestuurslid van de vereniging ??No Cancer Foundation??: https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/waarom

Kankerpatiënten en hun ervaring met Flaraxin (video's): http://tinyurl.com/3529f79
Video realisatie Sociale Databank Nederland: http://www.sdnl.nl/flaraxin.htm

Ton Claessen,
***********

Free-energy
BerichtGeplaatst: 30-07-2010 17:56 Reageer met quote

Hallo Desiree,

Met andere woorden, het middel is van de markt geschrapt omdat het de goedkoopste middel is tegen kanker en de ziekenhuizen en verzekeringen daar de dupe van worden als er geen kanker patienten meer zijn. In de gezondheidszorg draait alles om geld. Er wordt verschrikkelijk veel bezuinigd waardoor veel patienten te laat worden behandeld.
JELK
BerichtGeplaatst: 05-08-2010 13:28 Reageer met quote

Ik ken een meisje van 17, terminaal patient (hersentumor) en ze kon niet meer geholpen worden.. Ze had nog maar een maand te leven. Haar vader is toen in het alternatieve circuit beland en heeft kennisgemaakt met Flaraxin. Het meisje loopt nu weer, en de tumor wordt kleiner. Ze heeft weer kansen in het leven! Ik sta volledig achter Flaraxin.

Gebruiker Free-energy zegt het al, de ziekenhuizen in NL kunnen er geen geld mee verdienen en daarom is het hier niet bekend. De zorg in NL is mooi f***ed-up... Mijn schoonvader is helaas overleden aan kanker (hij leed maar liefst 9 jaar lang aan kanker) maar die had het ook altijd over dat de ziekenhuizen hier mensen met kanker de grootste bron van inkomsten is. Het is ongelooflijk. Ziek. Sad
zomers
BerichtGeplaatst: 05-08-2010 15:57 Reageer met quote

Vorig jaar augustus kreeg ik te horen dat ik 7 uitzaaiingen in de lever had en dat genezing niet meer mogelijk was...
Een paar maanden later kreeg ik te horen dat er een middel bestond wat Flaraxin heet.
Toen ik het hoorde kreeg ik de tranen in de ogen.
Is het een wonder dat er toch iets bestaat waardoor ik weer beter word? De wonder waar je dan op zit te wachten....
Voor mensen die niet ziek zijn is het heel anders dan mensen die wel ziek zijn.
Ik ben bezig met overleven. Ik zou alles willen aannemen om weer beter te worden.
Op dit moment zit ik aan de chemo en die doet zijn werk. Hierna is er nog een chemo mogelijk. heel misschien als ik wat meer te weten kom over Flaraxin zal ik het gaan proberen.
Ton Claessen
BerichtGeplaatst: 05-08-2010 22:01 Reageer met quote

@JELK

Ik veronderstel dat het meisje in jouw bericht Jitske de Vries is? Zij en haar vader zijn te zien en te horen op deze video: http://www.vimeo.com/13355903

Meer info en andere patientenervaringen zijn te vinden in mijn bericht hierboven (28-7-2010).
Free-energy
BerichtGeplaatst: 20-08-2010 13:39 Reageer met quote

Hallo Ton Claessen,

Bedankt voor de informatie. Ik heb een ander medicijn gebruikt namelijk ''Sunrecome'' Ik heb een hersentumor gehad toen ik 19 was en ben bestraald. Nu ben ik 22 jaar en ik studeer weer maar ik voel me nog steeds zwak en ik presteer minder goed.

Ik heb de site van het medicijn gevonden.
http://www.alternative2cancer.com/index.html Het medicijn werkt maar de kosten zijn belachelijk hoog. Lees de info. op de site over het medicijn.

groeten


Ton Claessen schreef:
@JELK

Ik veronderstel dat het meisje in jouw bericht Jitske de Vries is? Zij en haar vader zijn te zien en te horen op deze video: http://www.vimeo.com/13355903

Meer info en andere patientenervaringen zijn te vinden in mijn bericht hierboven (28-7-2010).
Liz80
BerichtGeplaatst: 26-08-2010 11:28 Reageer met quote

Helaas las ik het volgende berichtje:
http://www.vimeo.com/13355903

Tom van der Woude 3 days ago
Helaas was het middel niet sterk genoeg !!
Jitske is inmiddels toch overleden, 20/8/2010,
aan de directe gevolgen van de tumor.

Misschien heeft het voor anderen een blijvend beter resultaat !
Wij zullen Jitske missen.
Tom
white indian
BerichtGeplaatst: 29-08-2010 11:56 Reageer met quote

LIZ 80

nijn info is dat Jitske, is overleden aan het fout aanbrenegn van een drain in haar hoofd door het UMCG te Groningen, die dag, en NIET tgv het gebruik van Flaraxin.
Maar ik heb dit niet kunnen verifieren tot nu toe,

misschien wil haar vader vertellen hoe het echt zit.

die is de dichtsbijzijnde getuige.

ze was onder behanmdeliong bij het UMCG, en gebruikte tegelijkertijd Flaraxin, dat direct hielp, tot die fatla drain.

dat is mijn info, maar dient wel gecheckt te worden.
roxy2007
BerichtGeplaatst: 05-09-2010 22:02 Reageer met quote

Veelbelovend vaccin tegen kwaadaardige hersentumoren

Patiënten met tot nu toe ongeneeslijke hersentumoren, lijken toch genezingskansen te
hebben als ze worden ingespoten met een bepaald vaccin van afweercellen. Dat blijkt
uit het doctoraatsonderzoek van Steven De Vleeschouwer van de K.U.Leuven.

De hersentumoren in kwestie zijn maligne gliomen, de meest voorkomende kwaadaardige
hersentumoren bij volwassenen. Ook kinderen worden er geregeld door getroffen.
Maligne gliomen leken tot nu toe niet te genezen. Patiënten die werden geopereerd en
bestraald en die chemotherapie ondergingen, hervielen toch telkens weer.

Maar in zijn proefschrift beschrijft Steven De Vleeschouwer (faculteit geneeskunde
van de K.U.Leuven) een veelbelovende therapie. 23 patiënten die na hun operatie
werden ingespoten met een bepaald vaccin, reageerden positief: hun overlevingskansen
verdubbelden en ze hadden geen noemenswaardige last van nevenwerkingen.

Het vaccin bestaat uit dendritische cellen. Dat zijn afweercellen die eiwitten
kunnen opnemen die voorkomen in tumoren. De afweercellen bewerken die eiwitten en
stimuleren vervolgens de T-lymfocyten, een ander soort witte bloedcellen. De
T-lymfocyten herkennen daardoor de tumorcellen en doden ze.

Steven De Vleeschouwer werkte deze therapie eerst uit in het laboratorium. Daarbij
bleek de essentiële rol van een aantal cytokines. Cytokines zijn
boodschappermolecules in het menselijk lichaam, die een rol spelen bij de
communicatie tussen de verschillende cellen van het afweersysteem.

Daarna werden 23 patiënten met maligne glioom behandeld. De patiënten hadden
allemaal al de klassieke therapieën ondergaan zonder succes: de tumoren kwamen
steeds terug. Ze ondergingen een nieuwe operatie en kregen nadien meerdere
vaccinaties met hun eigen, behandelde dendritische cellen. Die waren in het labo
gekweekt uit de witte bloedcellen van de patiënt en geladen met zijn tumoreiwitten.

Uit scans bleek dat het vaccin wel degelijk een remmende werking had op de
tumorgroei. Bovendien werden geen belangrijke nevenwerkingen vastgesteld, behalve
als het vaccin werd toegediend terwijl er nog een aanzienlijke tumormassa aanwezig
was. Het belangrijkste resultaat is dat voormalige patiënten al meerdere jaren leven
zonder heroptredende tumor. De therapie zal nu nog verder op punt gesteld worden.
roxy2007
BerichtGeplaatst: 05-09-2010 22:12 Reageer met quote

België heeft een fonds die de kosten betalen van de vaccinaties. Het is erg kostbaar. Ga naar de website van UZ leuven, en dan naar neurochirurgie. Prof. S. de Vleeschouwer zijn e-mail adres is daar te vinden
Index > Kanker > Flaraxin, wondermiddel dat kanker geneest of oplichterij ?
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring