Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Diabetes > Diabetes en Epilepsie
Auteur Onderwerp: Diabetes en Epilepsie
ChantalT
BerichtGeplaatst: 03-05-2010 11:24 Reageer met quote

Hallo,

Mijn vraag is of er iemand misschien bekend is met diabetes en epilepsie. Heeft dat iets met elkaar te maken of is het gewoon puur pech hebben?
Hendrina
BerichtGeplaatst: 16-05-2010 16:43 Reageer met quote

Het kan volgens mij wel, even rondneuzen in het forum van de site van de epilepsievereniging heb het daar zeker wel eens gelezen.
En anders vragen in houten bij het epilepsiefonds bij een algemeen nummer die je met veel vragen wel zouden kunnen beantwoorden.

Zelf heb ik epilepsie, en ik heb schommelende bloedsuikers, geen diabetes, maar gewoon schommelende bloedsuikers dit mede vaak door begin van een epilepsie aanval
ChantalT
BerichtGeplaatst: 16-05-2010 20:00 Reageer met quote

Ha,

bedankt, ik zelf heb sinds mijn achtste epilepsie (tonisch-clonische aanvallen) ben nu inmiddels 5 jaar aanvalsvrij maar heb vorig jaar rond deze tijd diabetes type 1 gekregen. De artsen en diabetesverpleegkundige hadden er geen informatie over of het bij elkaar hoorde vandaar dat ik het me afvroeg.
Index > Diabetes > Diabetes en Epilepsie
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring