Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Aambeien laten weghalen
Auteur Onderwerp: Aambeien laten weghalen
Janna62
BerichtGeplaatst: 06-07-2008 10:52 Reageer met quote

Wie heeft hier ervaring met het laten weghalen van aambeien. Ik was laatst naar de huisarts om het te vragen, en die raadde het af als ik er geen last van had. Ze zei dat het heel erg pijnlijk is om dat te laten doen.

Nu heb ik er soms wel last van, voornamelijk dat het jeukt. De huisarts heeft gekeken en die zei dat er 1 recente zit, en de rest (nog 2) oud is, die hangen naar buiten met een soort vleesflubbertje.

Al een hele poos gebruik ik bij tussenpozen aambeienzalf, maar dat kun je toch niet blijven gebruiken?
papetertje
BerichtGeplaatst: 08-07-2008 16:52 Reageer met quote

ik had last van inwendige en uitwendige aambeien.
De inwendige heb ik laten afbinden in 2x.
De pijn viel goed mee,doordat de inwendige verwijderd zijn heb ik minder druk op de uitwendige en als ik echt teveel last heb gebruik ik synalar rectal,enkel als het nodig is en héél weinig.Een operatie zie ik ook niet echt zitten omdat ik weet dat het echt geen pretje is. Smile
izzy
BerichtGeplaatst: 24-09-2008 12:49 Reageer met quote

Ik ga er binnenkort aan geloven...
Over een maandje naar het ziekenhuis (Diakonessen) voor een zgnmde H.A.L.L ingreep.(dichtlaseren van vaaatjes). Ik zou zo graag van iemand willen horen hoe zo dat hebben ervaren! Question IK heb al 20!! jaar (ik ben 40) last van dagelijks bloedende aambeien. Afbinden met elastiekjes heeft niet geholpen. Deze nieuwe HALL ingreep schijnt minder pijnlijk te zijn dan andere soort operaties. Maar ik verga al bij de gedachten aan de ruggeprik Sad .
Groet, Izzy
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Aambeien laten weghalen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring