Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > Ben ik te dik!?
Auteur Onderwerp: Ben ik te dik!?
elswijk
BerichtGeplaatst: 02-03-2008 12:15 Reageer met quote

Hallo, Ik vindt mezelf veel te dik. Ik ben een week geleden 11 jaar oud geworden, Ik ben 1,53 lang. Ik weeg rond de 46 kilo. Maar andere kinderen uit mijn groep(Ik zit in groep7, op de basisschool) Zijn rond de 35 kilo!!! Dat is 10 minder dan mij! Ik durf bij niemand achterop de fiets, Omdat ik te zwaar ben Sad Vinden jullie mij te dik!? Ik vindt vooral dat mijn dijen, buik en mijn kont te dik zijn!
Tatje18
BerichtGeplaatst: 02-03-2008 12:38 Reageer met quote

Hoi

Zo kunnen we niet echt zeggen of je te dik bent, we zien het niet.. verder moet je denken dat als mensen je niet willen zien dat ze dan maar langs je af kijken, ik weet dat dat makkelijk gezegt is maar je moet je zelf niet de grond in stampen en negatief over jezelf denken.. als je het nou echt zo erg vind, kan ik maar 1 ding zeggen en dat is probeer er dan wat aan te doen.. zodat je een kilo of 4 a 5 kwijt raak.. je hoeft niet perfect te zijn want dat is niemand.. kinderen in jou klas mogen dan wel 35 kilo zijn en slank uitzien maar als je goed kijkt zie je dat iedereen wel iets aan zich heeft wat niet mooi is..

Sterkte ermee..
*Birdy
BerichtGeplaatst: 05-03-2008 23:54 Reageer met quote

Je bent pas 11 jaar meid, je zit nog in de groei, en mensen verschillen nu eenmaal heel erg in hun bouw!
Als je gezond eet en lekker beweegt is er niks aan de gang. Maak je niet al te veel zorgen! Of praat met iemand die vertrouwt in je omgeving, je moeder misschien of een tante?
Succes! Wink
Tini
BerichtGeplaatst: 06-03-2008 0:04 Reageer met quote

Hey 11 jarig meisje,
Ik heb een dochter van 11 jaar en zij weegt 47 kilo en is ongeveer net zo lang als jou. ECHT niet te dik, PRIMA juist! Maak je er niet druk om, gaat helemaal goed komen met jou!
groetjes Tini.
Izima
BerichtGeplaatst: 22-03-2008 21:38 Reageer met quote

Laat je niet gek maken meid! Ten eerste: je bent absoluut niet te zwaar, anderen bij jou uit de klas zijn eerder te licht als ik het zo hoor. Blijf gewoon lekker gezond eten en bewegen en blijf jezelf! Very Happy
henri14
BerichtGeplaatst: 29-12-2013 12:27 Reageer met quote

hoi je bent niet dik ik woog in groepzeven 65kg ik was te dik en ik was de dikste uit mijn klas.
jongen je hoeft niet af te vallen.
je moet je gewoon in je vel zitten.
plus je hoeft niet bamg te zijn datvje bij iemand acter op gaat
Index > Een gezonde levensstijl > Ben ik te dik!?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring