Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > haargroei op penis
Auteur Onderwerp: haargroei op penis
retertje
BerichtGeplaatst: 16-02-2014 0:22 Reageer met quote

P.Onnoval schreef:
Hey retertje,

Kun je mij vertellen wat jou dermatoloog tegen jou heeft gezegd toen jij met dit probleem kwam? Ik was doorverwezen door de huisarts maar de dermatoloog heeft mij gewoon weggestuurd dat het normaal is dat haar tot de eikel kan doorgroeien bovenop je penis. Daar moest ik het maar mee doen.

Ik vind het normaal dat ik schaamhaar heb rondom en op mijn balzak etc. maar die haren bovenop mijn penis die maken mij heel onzeker en ik wil daar vanaf!
Hoe vaker je het scheert hoe erger het ook wordt dus dit is ook geen optie.

Kunnen ze ook alleen je penis doen en de rest laten zitten? En zijn er ook privéklinieken dit dit behandelen?


Je moet gewoon rechtuit zeggen dat die haren op de schacht van je penis je ongemak geven en je je onzeker voelt. en dat je graag een gladde penis wilt zonder de gevaren van scheren.
Best eens naar een andere dermatoloog gaan, uitleggen dat je erbij niet goed voelt en je de haartjes permanent kwijt wilt.
enige advies, vraag om een verdovende crème en draag een strakke onderbroek na het aanbrengen van die crème (slip/string).
Ad
kristof1980
BerichtGeplaatst: 28-09-2014 16:45 Reageer met quote

ik heb mijn schaamhaar laten epileren met pincet, een voor een, is een pijnlijk werkje, maar is nu wel makkelijk om het zelf bij te houden, heb nu een zachte en kale schaamstreek, eenmaal ik het heb laten doen kan ik het heel makkelijk zelf met pincet bijwerken, haartjes zijn ook minder dik en dus makkelijker te verwijderen, zou niet meer anders willen nu
Zatvan
BerichtGeplaatst: 11-10-2017 16:14 Reageer met quote

Hallo Heren.
Stoppen met roken.
Stoppen met eten drinken alle dierlijke producten , dus vaganistisch.
En suiker of wat in het lichaam omzet in suiker.
Brood alcohol enz.
Dierlijke producten maken caroteen aan en dat is wat er aangemaakt word in de talgklier/porie.
Het roken heeft een vernauwende werking op de porie en talgklier waardoor celmateriaal niet kan ontsnappen en kan verstoppen / ontsteken.

Schoonmaken met Appelcider kan de huid dunner en dus celmateriaal beter laten ontsnappen (eerst wat dikker maar de huid valt af)

Nb GEEN coritison of door de dokter/arts voorgeschreven hormonen die ook in de eerste instantie een verdunning van de huid geven, doch verergerd de haargroei!!!

Succes
vz
BerichtGeplaatst: 22-10-2017 13:14 Reageer met quote

Koettie schreef:
Je krijgt niet meer of dikker haar van scheren, dat is een fabel.


Klopt heb dat niet opgemerkt ik heb met pincet ze verwijderd iedere keer een stukje want scheren daar is lastig en kwamen niet terug. Reden was dat ik in ziekenhuis bij liesbreuk geschoren ben, schaamhaar weg en dan is het een gek gezicht als je piemel nog vol zit want dat halen ze niet weg
Index > Urologie > haargroei op penis Bookmark and Share
Pagina 6 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016