Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Pijnscheuten in de lies
Auteur Onderwerp: Pijnscheuten in de lies
labra
BerichtGeplaatst: 19-05-2007 17:08 Reageer met quote

Hallo Forumleden. Ik ben 53 jaar en heb sedert een paar maanden flinke pijnscheuten in mijn lies. Het lijkt op elektrische schokken. Als ik bijvoorbeeld aan het dweilen ben en ik maak een bepaalde draaibeweging dan krijg ik een pijnscheut en verstijfd mijn rug en linkerbil.De napijn van de scheut blijft zo'n 10 minuten. Maar schiet het in mijn rug en bil dan kan ik bijna niet meer van de pijn. Dan moet ik gaan zitten en zakt de pijn. Ook heb ik erge last van mijn knieen. Deze zijn beide heel pijnlijk en vaak als ik ze beweeg kraken ze heel erg. Wordt gewoon eng van het geluid.Nu heb ik werk waar ik erg veel voor moet autorijden. Ik rijd zo'n 60.000 km per half jaar. Verder komen de pijnscheuten in de lies ook als ik heel rechtop sta. Dan moet ik krom gaan staan om de pijn op te vangen.Houden wellicht de knieen en de lies verband met elkaar?
Wie komt dit bekend voor. Ik realiseer me wel dat ik ook langs de dokter moet gaan, maar misschien zijn er meerdere mensen met deze symptomen.
Ad
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Pijnscheuten in de lies Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016