Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > 2 weken overtijd 2x nega getest, toch zwanger?
Auteur Onderwerp: 2 weken overtijd 2x nega getest, toch zwanger?
Marije
GastBerichtGeplaatst: 04-04-2005 21:00 Reageer met quote

Hallo,

Is het mogelijk dat ik zwanger ben? Ik ben nu bijna 3 weken overtijd. Heb vorige week woensdag een test gedaan (was toen 2 weken overtijd). Deze gaf echt een heeeel vaaaag lijntje. Die week er voor was het streepje ook heel vaag. Ik snap het niet. Als je zwanger bent dan moet het zwangerschapshormoon toch vermeerderen? Bij 2 weken overtijd had dit toch al een hele duidelijke streep moeten zijn? Nou ik zie het als negatief. Weet iemand hier iets van of is er iemand die nog positief testte?

Groetjes,
Marije Question
Ad
Paul
AdminBerichtGeplaatst: 04-04-2005 23:52 Reageer met quote

Als het tweede lijntje ook aankleurt, ook al is het heel licht dan is het een positieve zwangerschapstest.

Had je hiervoor altijd een regelmatige menstruatie?

Zie ook mijn antwoord in dit onderwerp
jannieheetik
BerichtGeplaatst: 05-04-2005 5:49 Reageer met quote

Hoewel - gezien het feit dat mijn dochter binnenkort 25 wordt, nauwelijk meer relevant: toen ik zwanger was van haar, waren zowel mijn eigen test, als die van Moeders voor Moeders, beide negatief.

Ik lees tussen de regels door dat je héél graag zwanger wil wezen, dus ik hoop voor jou dat het zo is.
Gast
BerichtGeplaatst: 05-04-2005 14:06 Reageer met quote

Hoi Hoi,


Bij mijn test 16 weken geleden was het lijntje ook vaag maar hij was er wel en dat betekent dat het dus reageert op het hormoon dus. Ik wil je geen valse hoop geven maar ik heb toen aangenomen dat het gewoon raak was anders was het lijntje helemaal niet zichtbaar en ik was 6 weken overtijd!! Als je niet zwanger bent ( uitzonderingen) zou er niks te zien zijn. Misschien een anders soort test halen voor je eigen zekerheid en kijken wat die doet geeft die ook een vaag lijntje zou ik er vanuit gaan dat je zwanger bent.
succes en ik hoop voor je dat het positief is!
Marije schreef:
Hallo,

Is het mogelijk dat ik zwanger ben? Ik ben nu bijna 3 weken overtijd. Heb vorige week woensdag een test gedaan (was toen 2 weken overtijd). Deze gaf echt een heeeel vaaaag lijntje. Die week er voor was het streepje ook heel vaag. Ik snap het niet. Als je zwanger bent dan moet het zwangerschapshormoon toch vermeerderen? Bij 2 weken overtijd had dit toch al een hele duidelijke streep moeten zijn? Nou ik zie het als negatief. Weet iemand hier iets van of is er iemand die nog positief testte?

Groetjes,
Marije Question
Marije
GastBerichtGeplaatst: 05-04-2005 16:59 Reageer met quote

Paul,

Nee ik ben meestal om de 4 weken maar de voorlaatste keer was het 6 weken, terwijl ik nu al 9 weken niet ongi ben geweest! Ik snap er werkelijk niets van!!

Groetjes,
Marije
tamara
GastBerichtGeplaatst: 16-04-2005 0:35 Reageer met quote

hallo , ook al is het een vaag streepje, dit wil dus zeggen dat er wel degelijk zwangerschapshormoon aanwezig is en je dus zwanger zou kunnen zijn.(dit staat ook in de gebruiksaanwijziging van de tests) vooral omdat je niet ongesteld wordt. ik had maar liefst drie testen gedaan. ook twee weken overtijd en die waren negatief.dus geen streepje.maar ik had wel de symptonen van een zwangerschap. ik naar de arts geweest en dus daar een test ondergaan. daar gaf hij wel positief aan. dus twijfel je , ga naar de arts voor zekerheid.maar bij de arts was het ook een vaag streepje, nu heb ik ondertussen een gezonde zoon van 8,5 maand oud. groetjes tamara
Kim.
GastBerichtGeplaatst: 16-04-2005 12:00 Reageer met quote

ja een vaag streepje betekent dat je zwanger bent.
de ene test is de andere niet en er zijn testen die gewoon een vaag streepje geven.

naar mijn mening ben je gewoon zwanger.
ik heb bij drie zwangerschappen nog nooit een vette dikke duidelijke streep gehad.
altijd vage streepjes.

als je niet zwanger bent heb je ook geen hcg in je urine zitten. en zonder hcg kan je ook geen vaag streepje krijgen.

bel maar eens met je huisarts.
ben eigenlijk wel benieuwd hoe et nu is.....
anoniem
GastBerichtGeplaatst: 26-04-2005 20:00 Reageer met quote

hallo ik heb hier een vraag op ik hoop dat iemand mij antwoord kan geven ik ben komende zondag drie weken overtijd heb twee testen gedaan geven allebei niets aan bij mijn eerste kindje had ik ook een test gedaan en gaf die niets aan maar de twee test wel en nu kan ik wel zwanger zijn of toch niet omdat alletwee de testen niets aangeven
selma
BerichtGeplaatst: 26-04-2005 20:22 Reageer met quote

hoi hoi

Bij de test bij mijn oudste was er een hele wette lijn te xzien, terwijl bij de jongste je de test tegen het licht aan moest houden om het lijntje te kunnen zien!!!! Ook al is er een heel dun of vaag lijntje, meestal ben je dan zwanger, maar je moet de test niet na 10 minuten (?) lezen, want dan heb je kans dat er alsnog een lijntje komt (heb ik ervaring mee gehad). Anders idd een test van een ander merk proberen, of het hcg in je bloed laten meten, dan weet je het zeker!!!!! Laat je nog iets weten???

Knuffel Sel
Claudia
GastBerichtGeplaatst: 29-04-2005 14:25 Reageer met quote

Hallo Marije,

Ik heb precies hetzelfde, ben nu ook ruim 2 weken overtijd 1 test gedaan en een heeeeel vaag streepje, 2e test met ochtendurine, negatief, derde test (predictor) bij de huisarts, negatief, dus volgens haar ben ik niet zwanger.
Ik houd een temp.curve bij en heb nu na mijn eisprong, gehad met 36.6 vervolgens temp gestegen naar 36.8-37.2 (nu al 23 dagen) (dus je zou zeggen dat ik mijn eisprong heb gehad, toch??)

Ik moest nog 2 weken wachten, was ik dan nog niet ongesteld dan moest ik weer komen voor een bloedtest.

Maar hoe is het bij jou afgelopen??

Groetjes
Claudia
Patty
GastBerichtGeplaatst: 03-05-2005 11:31 Reageer met quote

Hoi hoi
Ik ben vandaag 24 dagen overtijd, en mijn test vanochtend gaf aan dat het negatief was. Hoe lang kan het nog gaan duren dat ik ongesteld word. Hiervoor duurde mijn cyclus 4 weken (nu 7,5 )
Volgens mijn huisarts ben ik zwanger, totdat ik haar het tegendeel bewijs. Wie kent dit?
Groetjes
Patty
Jip
BerichtGeplaatst: 03-05-2005 12:13 Reageer met quote

Hoi Patty,


Ik heb het meerdere keren gehad, 2x 2 weken en toen ik zwanger was 3 weken, misschien over een paar dagen nog een x testen, met een ander soort? Blijft het weg zou ik terug gaan naar de huisarts. Heb je voor de rest geen klachten? Verschijnselen van een eventuele zwangerschap?Patty schreef:
Hoi hoi
Ik ben vandaag 24 dagen overtijd, en mijn test vanochtend gaf aan dat het negatief was. Hoe lang kan het nog gaan duren dat ik ongesteld word. Hiervoor duurde mijn cyclus 4 weken (nu 7,5 )
Volgens mijn huisarts ben ik zwanger, totdat ik haar het tegendeel bewijs. Wie kent dit?
Groetjes
Patty
fem
GastBerichtGeplaatst: 03-05-2005 20:14 Reageer met quote

Ik heb precies hetzelfde. Ik ben nu bijna 2 weken overtijd (wel wat minderdan patty, maar toch) en heb vorige week een test gedaan... Negatief... Snap er niets van. Mijn klok werkt perfect. Normaal kan ik een kruisje zetten en dan word ik ook echt ongesteld op die dag. heb wel een beetje buikkrampen, maar dat heb ik redelijk vaak. Probeer vanavond nog wel een test te doen.
melissa
GastBerichtGeplaatst: 08-05-2005 17:45 Reageer met quote

he hallo ik ben nu ook al 9 dagen overtijd en ook al 3 testen uit gevoerd alle 3 negatief we beginnen alebij te twijfellen is het nou wel of is het nou niet als ik alles lees op deze site zijn er (gelukkig) mensen die er nog meer last van hebben maar ja toch maar ff naar de dokter ff kijken wat die er van zeg
melissa
GastBerichtGeplaatst: 10-05-2005 18:05 Reageer met quote

he hallo ben ik weer 11 dagen overtijd nog niet ongi donderdag nog maar een test doen en als die weer negatief is toch maar naar de dokter
martine
GastBerichtGeplaatst: 13-05-2005 15:04 Reageer met quote

Hoi Hoi, heb precies hetzelfde probleem. twee keer een zwangertest gehaald van verschillende merken. ben echt al behoorlijk over tijd. wel heb ik ook het probleem dat ik PCO heb (verminderde vruchtbaarheid door ontregelde hormoonspiegel). afgelopen jaar redelijk stabiel steeds ongesteld geweest, nu al niet meer sinds 24 maart. ben wel in de war. mijn langste cyclus was 46 dagen en ik zit nu al op de 52 dagen. voor komende vrijdag een afspraak gemaakt bij de huisarts. nu ik hoor dat er meerdere vrouwen zijn die geen streepje zien en toch zwanger zijn ben ik toch wel benieuwd of ik dan toch niet stiekem zwanger zal zijn.
Masha
GastBerichtGeplaatst: 17-05-2005 12:44 Reageer met quote

Hallo, Ik ben nu 10 dagen overtijd. Ik ben altijd (in de periode dat ik geen anticonceptiepil slikt, want die telt natuurlijk niet mee) regelmatig geweest: cyclus van 28 dagen. Ik heb 2 keer getest, na een dag overtijd en na een week, en beide keren was de testuitslag negatief. Ik wacht nog een week en ga dan naar de huisarts. Typisch dat veel mensen ditzelfde meemaken.
Marije
GastBerichtGeplaatst: 19-05-2005 14:50 Reageer met quote

Hallo,

Nou jullie zijn benieuwd naar hoe het bij mij afgelopen is? Ik ben niet zwanger. Ik heb doordat ik al 2 1/2 maand "overtijd" was, een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog en die heeft een bloedtest bij mij uitgevoerd. Pas op 2 mei werd ik weer ongesteld. Ik heb vandaag de uitslag gekregen. Ik heb een "verlate ei-sprong" gehad. Dit kwam bij mij doordat ik de afgelopen 3 maanden heel veel stress heb gehad. Daardoor bleef mijn menstruatie uit. Dat ik toch een lijntje gezien heb op die test, tja, ik weet het niet. Misschien wou ik het te graag zien. Ben wel blij dat ik verder niets mankeer!

Groetjes,
Marije
wennie
GastBerichtGeplaatst: 29-06-2005 17:09 Reageer met quote

hallo ik ben 5 juni voor het laats ongesteld geweest nu is het 30 juni ben nog steedt niet ongesteld hoe zit dat kan het ook langer duuren voor je ongesteld wordt en na hoeveel dagen kan je het best een test doen wie weet hier iets over
lovely
GastBerichtGeplaatst: 01-07-2005 13:27 Reageer met quote

Hallo
Ik zit hier ook met een aantal vragen in mn hoofd,ik ben namelijk 5 dagen overtijd,ook een test gedaan 2 x en zegt negatief, Confused alhoewel ik heel regelmatig ben eigenlijk met mn maandstonden,ik neem nu al 6 maand geen pil meer,maar altijd regelmatig geweest,ik vraag me ook af of het normaal is dat ik niet zwanger raak,ik heb wel 15 jaar pil genomen ook,maar zou dat een hinder zijn en een reden dat ik nu ineens overtijd zou zijn?? heeft iemand hier ook ervaring mee?
ik kan aan mn eigen soms blijkbaar niet meer aan uit Sad ...
zijn er die nog langer hebben moeten wachten om zwanger te raken? k ben ondertussen ook al wel 30... Confused
Groetjes, lovely Rolling Eyes
xxx
Index > Zwangerschap > 2 weken overtijd 2x nega getest, toch zwanger? Bookmark and Share
Pagina 1 van 186  

1, 2, 3 ... 184, 185, 186  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016