Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Vaginale infectie????
Auteur Onderwerp: Vaginale infectie????
Su
BerichtGeplaatst: 20-05-2006 13:25 Reageer met quote

Ik heb last van jeuk rondom mijn vagina, maar alleen af en toe. Soms dagen niet en dan komt het ineens terug. Ook zitten er kleine wondjes/scheurtjes in de huid tussen vagina en anus en één scheurtje wat hoger (niet op schaamlippen zelf, maar in de huid ernaast). Ik heb het idee dat deze wondjes de jeuk veroorzaken. Ik probeer er af te blijven, maar soms moet ik wel krabben tegen de jeuk en dan gaan de wondjes weer open. Is dit een schimmelinfectie of iets anders? Ik heb verder nergens last van en heb me laatst ook op SOA's laten testen. De uitslag was goed. Herkent iemand deze klachten of weet iemand wat er tegen te doen is?
Ad
Henriette
GastBerichtGeplaatst: 21-05-2006 7:58 Reageer met quote

Ik ben laatst drie kwartier wezen zwemmen en heb nu ook de genoemde verschijnselen. Kan het chloorwater de oorzaak zijn? Wat helpt ook alweer tegen de uitwendige jeuk?
Gast
BerichtGeplaatst: 24-05-2006 9:42 Reageer met quote

mira schreef:
ik heb in de laatste 7 maanden al 3x een schimmelinfectie gehad. (jeuk, bruine afscheiding, vieze geur). Ik heb daarvoor medicijnen van de dokter gehad maar het blijft dus maar elke keer terugkomen. Ik heb wel sex gehad, ongeveer een maand terug, maar dat was wel met condoom (gelukkig). Ik ben ook getest op soa's en dat had ik gelukkig ook niet.... Maar wat is dit nou wel dan? waarom komt het elke keer maar terug? vroeger had ik dit nooit..... kan het door stress komen of door overmatig gebruik van ibuprofen of tampons??? help!!!!
heb je dan niet gewoon een vaginale ontsteking want een schimmelinfectie stinkt niet Question
kruiden
GastBerichtGeplaatst: 27-05-2006 0:29 Reageer met quote

welke kruiden zijn goed te gebruiken bij een zitbad??
meiske
GastBerichtGeplaatst: 28-05-2006 17:34 Reageer met quote

ik heb een blaas ontsteking gehad en daarna kreeg ik een schimmelinfectie en heb daar 3 van de eitjes die in je vagina moeten gekregen.. nu heb ik geen jeuk meer maar bij mijn schaamlippen zitten nog wat onderhuidse bultjes... het jeukt niet maar kan het kwaat en heeft iemand dat al eens gehad? het lijkt op onderhuidse zandkorreltjes... ik heb een zalfje gekregen die er op moet maar ik zie geen verschil... trouwens als het niet meer jeukt en zeer doet kun je dan wel sex hebben? of niet... niet dat ik nu meteen sex heb maar over 5 weken denk ik wel weer want dan zie ik mijn vriend weer...

heeft iemand een idee en heeft iemand het zelfde als mij gewoon kleine bultjes?
moi23
GastBerichtGeplaatst: 30-05-2006 20:41 Reageer met quote

heey... ik heb al heeeel lang last van rare afscheiding.. er zitten dan sliertjes en propjes die soms een beetje groenig zijn.. soms heb ik last van jeuk en soms komt er een beetje een chemisch luchtje vanaf.. ik vind dat ik ook best veel afscheiding heb.. is dit een schimmelinfectie en zo ja, kan ik met alleen de symptomen naar de dokter zonder dan uit de broek te moeten?? Groetjes moi
Princess
BerichtGeplaatst: 15-06-2006 12:21 Reageer met quote

dames!! probeer is een water met een klein beetje azijn !!
wassen en spoelen! lekker goedkoop en het helpt echt!
anoniem1983
GastBerichtGeplaatst: 15-06-2006 16:53 Reageer met quote

Ook ik heb de laatste tijd last van wat jeuk en irritatie. Ik heb al een keer eerder een kuur gehad van de dokter, toen verging ik namelijk van de pijn. Ik hoop echt dat ik dit niet weer krijg, dan zou ik echt gek worden. Weet iemand of ik zo bij de apotheek of drogist een middel kan krijgen zonder recept?

Alvast bedankt.
Sim
BerichtGeplaatst: 17-06-2006 18:16 Reageer met quote

Ik heb ook meerdere malen een schimmel in mijn vagina gehad tijdens mijn ziekenhuis bezoek.. bleek dat als je antibiotica slikt je goede maar ook slechte bacterien weg gaan. Ik kreeg toen een tabletje heb geen idee meer wat de naam was, maar de capsules waren wit met blauw. Ik heb deze twee keer gehad en heb er tot nu toe geen last meer van gehad. En krijg ik er weer last van, dan vraag ik zekers bij het ziekenhuis na welke capsules dit waren.

Want rondlopen met een schimmel is ook niet goed voor je baarmoeder en die hele streek. Dus als vrouw zijnde zou ik echt wel naar de huisarts gaan als je laters nog wel kinderen wil krijgen. Dit is mij toen verteld door een arts!!

Groetjes, Simone
yasmijn
BerichtGeplaatst: 19-06-2006 19:24 Reageer met quote

hallo
Ik heb mij geschoren zoals gewoonlijk maar deze keer heb ik jeuk en het is ook rood. Ik heb nu ook wondjes van te jeuken.
Ik had ook veel vochtverlies maar transparant.Geen geurtjes... Ik dacht van het gaat voorbij het is van te scheren maar het wordt maar erger en erger. Het is nu al een week geleden dat ik mij geschoren heb.
Ik ben hopeloos en ik schaam me voor naar de dokter te gaan. Kan iemand mij raad geven.
tammy
BerichtGeplaatst: 20-06-2006 10:28 Reageer met quote

Hallo iedereen,
Kun je al onvruchtbaar zijn als je langer dan anderhalf/2 jaar niks aan chlamydia heb laten doen (omdat je het niet wist dat je het had en nu een vermoeden hebt) ?
of kan het door medicijnen weggaan.
Ik heb eigelijk alle symptomen ervan
al anderhalf jaar (waarvan ik dus dacht dat het blaasonsteking was) ik heb ook al bijna 2 jaar heel veel rare bacterien in mijn urine zitten, en de dokters weten ook niet waar ze vandaan komen, maar ik heb nooit gevraagt of zo of het misschien chlamydia kon zijn. ik heb ook sinds ik dat heb heel erg last van me rug (bij me nieren heb ik heel erg last en daardoor pijn in me rug) zou het kunnen dat de bacterien ook naar me nieren zijn gegaan?

ik hoop dat iemand me wat kan vertellen. ik ga zo snel mogelijk een test laten doen

groetjes Tammy
soezie
GastBerichtGeplaatst: 20-06-2006 11:11 Reageer met quote

Hallo allemaal.
Tsjonge, kom net van de doktor en die heeft geconstateerd dat ik een schimmelinfectie heb. Sad Maar goed te behandelen, dat zei hij ook. Maar ik dacht ik ga toch is kijken op het internet. Dit komt vooral doordat me vader zei dat het door het onveilig vrijen komt. De doktor zei van niet, hij zei ook dat het niet overdraag baar is. Maar nu weet ik het niet meer.
Die vaders ook Smile :S
Kan iemand mij hier wat meer over vertellen? Schimmel infectie en vrijen. Hoe zie je dat een man een schimmel infectie heeft? Klopt het dat je het van vrijen kan krijgen en nog meer van dat soort info?
Groetjes een geschrokken vrouw
anomien
GastBerichtGeplaatst: 22-06-2006 15:59 Reageer met quote

ik heb tijdens mijn ongesteld periode dat het erg stinkt.ik gebruik altijd ob"s als ik een nieuwe inbreng dat stinkt het heel erg kan dat ook een virus zijn ik heb verder geen afscheiding en geen jeuk
Gast
BerichtGeplaatst: 22-06-2006 19:03 Reageer met quote

soezie schreef:
Hallo allemaal.
Klopt het dat je het van vrijen kan krijgen en nog meer van dat soort info?


ik heb wel wat op internet opgezocht op verschillende medische sites. het komt er op neer dat de slijmvliezen in je vagina een andere zuurtegraad hebben dan het sperma van een man. als dit met elkaar in aanraking komt KAN dit de zuurtegraad van je vagina aantasten waardoor het mogelijk is dat bacteriën de overhand krijgen. dit kan een schimmelinfectie veroorzaken (hoeft niet altijd het geval te zijn).
gewoon even googelen, is genoeg informatie over te vinden.
succes!
Gast
BerichtGeplaatst: 22-06-2006 19:06 Reageer met quote

yasmijn schreef:
hallo
Ik heb mij geschoren zoals gewoonlijk maar deze keer heb ik jeuk en het is ook rood. Ik heb nu ook wondjes van te jeuken.

Ik ben hopeloos en ik schaam me voor naar de dokter te gaan. Kan iemand mij raad geven.


ik kan je aanraden: schaam je niet, is nergens voor nodig. ga alsjeblieft nu het nog niet zo erg is. als het uit de hand loopt is het echt ontzettend pijnlijk (eigen ervaring) en dan moet je sowieso naar een dokter. voorkomen is beter dan genezen!! is niks ergs aan. bij mij keek hij er even naar, gaf me een receptje en voor ik het weet stond ik alweer buiten. echt niets om bang voor te zijn. wel doen hoor!
s.h
GastBerichtGeplaatst: 25-06-2006 15:55 Reageer met quote

Hoi,

Ik heb de afgelopen 2 dagen last van een branderig gevoel IN mijn vagina. Vrijen doet ook zeer. Het is heel vervelend, dat branderige (en licht opgezwollen) gevoel. Ik heb al 5 jaar een relatie, slik de pil, gebruik dus geen condoom ofzo, en heb dus ook met niemand anders onveilig gevreeen. Ik heb geen idee hoe dit zou kunnen komen.. maar kan ik een tampon gedrenkt in (volle) yoghurt gebruiken? Of heeft iemand betere tips/advies?

bedankt!

Groetjes!
Hooglander1
ConciërgeBerichtGeplaatst: 25-06-2006 16:02 Reageer met quote

ga naar de huisarts, die kan je daar het beste mee helpen...
Sylvinee
GastBerichtGeplaatst: 26-06-2006 8:53 Reageer met quote

soezie schreef:
Hallo allemaal.
Tsjonge, kom net van de doktor en die heeft geconstateerd dat ik een schimmelinfectie heb. Sad Maar goed te behandelen, dat zei hij ook. Maar ik dacht ik ga toch is kijken op het internet. Dit komt vooral doordat me vader zei dat het door het onveilig vrijen komt. De doktor zei van niet, hij zei ook dat het niet overdraag baar is. Maar nu weet ik het niet meer.
Die vaders ook Smile :S
Kan iemand mij hier wat meer over vertellen? Schimmel infectie en vrijen. Hoe zie je dat een man een schimmel infectie heeft? Klopt het dat je het van vrijen kan krijgen en nog meer van dat soort info?
Groetjes een geschrokken vrouw


Hi Soezie,

Kan ik je op antwoorden, JA, mijn dokter vertelde me dat de chimmelbacterie "slapend" is bij de man (hij heeft dus nergens last van maar zal toch het cremetje dat je van de dokter hebt gekregen 3 weken lang (2x per dag) moeten smeren.

Ik heb nl voorheen 7 jaar samengewoond met een man en ik had 7 jaar lang constant schimmelinfectie. 10 jaar geleden gingen we uit elkaar en 10 jaar lang had ik geen last meer tot ... ik 6 maanden geleden weer met diezelfde man ging samenwonen. De 1e x sex en het was meteen bingo!

Dus meiden pas op jezelf, de man moet de creme ook gebruiken.

Sterkte
6kim6
GastBerichtGeplaatst: 26-06-2006 17:20 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb nu al ongeveer 9 jaar last van vaginale schimmelinfectie. Alle doctoren denken te minste dat het dit is, maar ik heb al zo veel medicatie gehad, maar het gaat niet weg. Ik ben nu onder behandeling in rotterdam bij dokter van der meyden. Het is echt heel vervelend, omdat ik binnenkort op vakantie ga en ik dan geheid weer veel last van heb. Ik kan pas 25 oktober weer naar rotterdam. Graag jullie reaties en ervaringen. groetjes kim
6kim6
GastBerichtGeplaatst: 26-06-2006 17:24 Reageer met quote

Sylvinee schreef:
soezie schreef:
Hallo allemaal.
Tsjonge, kom net van de doktor en die heeft geconstateerd dat ik een schimmelinfectie heb. Sad Maar goed te behandelen, dat zei hij ook. Maar ik dacht ik ga toch is kijken op het internet. Dit komt vooral doordat me vader zei dat het door het onveilig vrijen komt. De doktor zei van niet, hij zei ook dat het niet overdraag baar is. Maar nu weet ik het niet meer.
Die vaders ook Smile :S
Kan iemand mij hier wat meer over vertellen? Schimmel infectie en vrijen. Hoe zie je dat een man een schimmel infectie heeft? Klopt het dat je het van vrijen kan krijgen en nog meer van dat soort info?
Groetjes een geschrokken vrouw


Hi Soezie,

Kan ik je op antwoorden, JA, mijn dokter vertelde me dat de chimmelbacterie "slapend" is bij de man (hij heeft dus nergens last van maar zal toch het cremetje dat je van de dokter hebt gekregen 3 weken lang (2x per dag) moeten smeren.

Ik heb nl voorheen 7 jaar samengewoond met een man en ik had 7 jaar lang constant schimmelinfectie. 10 jaar geleden gingen we uit elkaar en 10 jaar lang had ik geen last meer tot ... ik 6 maanden geleden weer met diezelfde man ging samenwonen. De 1e x sex en het was meteen bingo!

Dus meiden pas op jezelf, de man moet de creme ook gebruiken.

Sterkte


Hey.

Mijn partner was ook meebehandeld, maar het heeft nooit wat geholpen. Door hele zware medicatie ben ik er een jaar afgeweest, maar het is nu weer teruggekomen. Ik heb inmiddels een nieuwe vriend en het is niet veranderd. Het is nog even erg! Ik weet dus uit ervaring dat dit niet altijd het geval is.

groetjes kim
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Vaginale infectie???? Bookmark and Share
Pagina 4 van 16  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016