Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > hartoverslag
Auteur Onderwerp: hartoverslag
Vickytje88
BerichtGeplaatst: 06-01-2016 11:20 Reageer met quote

T-VES schreef:
Dag allen,

Ik kamp al jaren met hartoverslagen. Ik ben 35 jaar, ondernemer en sta midden in het leven. Toch weet ik wat angst is. Verlammende angst door mijn hartoverslagen. Ik ben een heel eind gekomen met allerlei ingrepen in mijn dagelijkse leven. Testen...wat werkt en wat werkt niet. Ik deel mijn ervaringen en biedt hulp aan lotgenoten. Want jee, wat kun je er alleen voor staan zeg. Het voelt soms vreselijk eenzaam. Misschien heb je er wat aan!

Volg me op Twitter: T-VES / @VESheartbeat
En voor Facebook: Tess Ves

Ik help graag verder en ben een 'luisterend' oor.
Wie weet heb je er wat aan.

Groeten,

T-VESallo Tess ☺
Wou jou toevoegen op facebook maar vind
Jou nergens terug 😐

Groetjes
Vickytje88
BerichtGeplaatst: 06-01-2016 11:20 Reageer met quote

T-VES schreef:
Dag allen,

Ik kamp al jaren met hartoverslagen. Ik ben 35 jaar, ondernemer en sta midden in het leven. Toch weet ik wat angst is. Verlammende angst door mijn hartoverslagen. Ik ben een heel eind gekomen met allerlei ingrepen in mijn dagelijkse leven. Testen...wat werkt en wat werkt niet. Ik deel mijn ervaringen en biedt hulp aan lotgenoten. Want jee, wat kun je er alleen voor staan zeg. Het voelt soms vreselijk eenzaam. Misschien heb je er wat aan!

Volg me op Twitter: T-VES / @VESheartbeat
En voor Facebook: Tess Ves

Ik help graag verder en ben een 'luisterend' oor.
Wie weet heb je er wat aan.

Groeten,

T-VESallo Tess ☺
Wou jou toevoegen op facebook maar vind
Jou nergens terug 😐

Groetjes
T-VES
BerichtGeplaatst: 07-01-2016 16:15 Reageer met quote

Zie Tess Ves. Dan vind je me.
wilfred22
BerichtGeplaatst: 17-01-2016 13:43 Reageer met quote

sinds 16
oktober heb ik het zo maar in eens gekregen die extrasystolen het begon met een per uur tot dagelijks om de 5 minuten als ik naar bed ging werd het naar 22.00 uur minder en genoot ik er effe van dat ik ze niet had ben inmiddels 9 keer bij de huisarts geweest en met een 24 uurs holster gelopen daar uit bleek dat ik inderdaad extrasystolen had maar kan geen kwaad stres en spanningen zou inderdaad kunnen veel mee gemaakt de afgelopen 2 jaar met kerst was het in eens over 1e kerst dag en 2e kerst dag ook daar naar begon het weer tot 1 januari was in eens weer over 10 dagen heel af en toe maar 1 of 2 tot gisterochtend werd wakker en ja hoor het is weer begonnen zon 5 in een uur en dat de hele dag door slik er sinds 2 weken verapamil 240 milligram in het begin hielp dat maar ze komen er weer door heen probeer er mee te leven maar is behoorlijk moeilijk het kan zo maar op eens weg zijn maar dus ook weer in eens komen zijn er meer mensen met dit probleem ik ben wel een stres persoon die snel denk dat ie ernstig ziek is als ik wat voel in mijn lichaam flink druk huishouden met 4 kinderen en denk nu snel dat ik een hartstilstand kan krijgen van de systolen sinds 2 daggen om de 5 minuten weer een boem baba word er gek van en als ik dan savonds naar bed ga heb ik het maar om het uur maak me er ook erg druk om en dat zal het ook wel versterken maar er zijn dus meer mensen die dit dagelijks hebben en hoe lang hebben jullie dit al graag reacties op mijn verhaal hoop dan zelf wat meer rust te krijgen ik heb het sinds 16 oktober en ben 44 jaar heb het ooit een jaar of 6 terug ook gehad maar toen maar een dag of 3 en niet zo hevig drink wel dagelijks bier en rook veel maar heb ik altijd gedaan hoop meer mensen te vinden die ook dit probleem hebben en er graag over willen praten
MyriamC
BerichtGeplaatst: 21-01-2016 11:42 Reageer met quote

Ik heb ze ook weer. Een jaar of twaalf geleden had ik er ook een periode heel veel last van. Heb toen twee dagen een holter gedragen en de overslagen waren duidelijk te zien, maar mijn hart was verder OK.
In november 2015 begon het weer maar ik dacht 'gaat wel over', net zoals het vorige keer ook na een paar weken vanzelf is overgegaan. Niet dus! Ik heb het nu ook veel erger, soms na iedere derde slag een overslag. In combinatie met mijn chronische sinusitis word ik daar enorm moe van. Ik ben dus in december opnieuw naar de cardioloog geweest. Natuurlijk had ik er op dat moment heel weinig last van, want zo gaat dat gewoonlijk. Een holter vond zij niet nodig omdat het resultaat van alle testen hetzelfde was als twaalf jaar geleden. Wel heeft ze me Bisoprolol voorgeschreven waarvan ik 's morgens een halfje moest nemen. Dat heb ik tot gisteren gedaan. De bijwerkingen waren namelijk erger dan de kwaal zelf. Ik had de indruk dat ik sinds ik het medicijn nam, nog meer overslagen had dan daarvoor. Volgens mijn huisarts kan dat ook best en het kan ook vermoeidheid en een zwaar gevoel op de borst veroorzaken. Weg met die rommel dus!
Ik moest van de cardioloog ook dagelijks een half uur fietsen maar dat trek ik niet met die overslagen. Na een kwartier ben ik helemaal op en oververhit. Kan toch niet gezond zijn?
Ik hoop dat het ooit nog eens weggaat want ik word er enorm angstig van.

@ Tess Ves,
Ik vind jou niet op FB.
ongeduld
BerichtGeplaatst: 13-03-2016 20:15 Reageer met quote

Volgens mij is Tess Ves niet meer op fb. Wel kun je lid worden op fb van "hartoverslagen, extra systole" om met lotgenoten te praten.
MyriamC
BerichtGeplaatst: 13-03-2016 20:37 Reageer met quote

Dank je wel. Ik ga me aanmelden bij de FB groep.
Maria H
BerichtGeplaatst: 16-04-2016 9:07 Reageer met quote

Hallo

Ik heb al jaren last van hartoverslagen, heb hiervoor ook al eens een cardioversie gehad, en heb daarvoor altijd metoprolol 200mg gehad, mijn bloeddruk was altijd 160/165 over 80. Ben afgelopen woensdag naar de cardioloog geweest omdat de overslagen erger werden, tijdens het ecg maken was mijn bloeddruk 149 over 102 , de cardioloog zei even later dat hebben ze vast verkeerd gemeten en heeft hem toen handmatig gemeten en was hij volgens hem ineens 135 over 75. Maar ik heb nog nooit een te hoge onderdruk gehad en nu dus wel tijdens het ecg draaien. kreeg wel andere bloeddruk tabletten voorgeschreven nl sotalol 3x daags 80 mg.
Er is ong een jaar geleden tijdens foto's maken voor mijn reuma een vergrote aorta richting hart geconstateerd van 1.7 cm. Begin me nu wel zorgen te maken.

Gr. Maria
Knoopje
BerichtGeplaatst: 10-06-2016 19:16 Reageer met quote

Ik had at ook al jaren , maar tevens maagpijnen die onverklaarbaar waren , diverse maag en darmonderzoekn gehad
Jaren aan de pariet , sternum zelfs weggehaald omdat gedacht werd dat deze druktte op de maag omgeving , na lang genoeg gezeur van mijn lant om een ct scan , het antwoord , twee van de drie adres die de maag van bloed voorzien worden binnenkort hedotterd en een zit dicht wat ze zo laten.

De druk vanuit de aorta liep op door de vernauwingen aldaar en dat veroorzaakte het fladderen van het hart ..
serenasandra
BerichtGeplaatst: 29-01-2017 8:39 Reageer met quote

Koop hoge kwaliteit Nembutal en ander onderzoek chemicaliën voor de verkoop.


beste van Nembutal (natriumpentobarbital), geen speciale aanbiedingen missen, bestel
Nembutal (natriumpentobarbital) online en krijg kortingen en verbazingwekkende
prijzen! Veilig online kopen Nembutal (natriumpentobarbital).

Onze kwaliteit van het product is het beste wat je kunt vinden rond en we verkopen in kleine / grote hoeveelheden met gegarandeerde discrete delivery.All van onze producten zijn voorzien van zuiver kristal en poedervorm en zijn van de hoogste zuiverheid available.We doen leveren andere producten op aanvraag van de klant en wij verkopen tegen redelijke prijzen

Voordelen: pentobarbital natrium (Nembutal) is een recept medicatie die soms wordt gebruikt voor kortdurende behandeling van slapeloosheid. Het kan ook worden gebruikt als een pre-anesthesie of voor de spoedbehandeling van epilepsie. Nembutal is een barbituraat dat verslavend met uitgebreide of zware gebruik kan worden.

Neem contact met ons op voor meer details en info op ......... serenasandra10@gmail.com


Contact met mij opnemen via e-mail voor meer details en info op (serenasandra10@gmail.com)
G
Index > Hart- en vaatziekten > hartoverslag Bookmark and Share
Pagina 315 van 315  

Vorige  1, 2, 3 ... 313, 314, 315

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016