Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > duizelig,neiging tot omvallen(denken )niet bewust iets doen?
Auteur Onderwerp: duizelig,neiging tot omvallen(denken )niet bewust iets doen?
rolf
GastBerichtGeplaatst: 09-05-2006 8:48 Reageer met quote

Lena1,ik denk dat je oververmoeid bent en denk ik zoals ik me ook vaak voelt alleen Ik hyperventileer in combinatie met migraine en heb een hartklep lek en bloedneuzen .
Zo als je je voelt voel ik me soms dus ook,en dat is een heel raar gevoel en voel je je onzeker en wordt je onrustig.

Als ik jou was zou ik langs de huisarts gaan om dit te bespreken,het kan zijn dat je op je werk heel serius bent met je werk en hierdoor overwerkt bent dit overkomt vele mensen eens een keer(burn out).verder wens ik je succes,grt rolf.
Ad
lena1
BerichtGeplaatst: 16-05-2006 10:30 Reageer met quote

hoi rolf,
ik hoop dat het alleen daarmee te maken heeft.. maar je maakt me wel een beetje bang met je verhaal dat je een lekke hartklep hebt hoor!! Sad ik ben zo verschrikkelijk bang voor mn hart.... en ik heb dus ook de laatste tijd heel veel last van bloedneuzen! wat wil dat dan zeggen?? ik ben al meerdere keren bij mn huisarts geweest, heb al een hartfilmpje laten maken en bloed laten prikken en daar kwam ( natuurlijk ) niks uit.. ze zeggen dat ik last heb van een paniekstoornis of iets dergelijks.. nu moet ik binnenkort gaan praten met een psycholoog ook omdat ik dus zo bang ben voor lichamelijke klachten.. ik heb toevallig een aantal goeie dagen achter de rug en daar bedoel ik mee dat al die vage klachten die ik normaal ervaar er bijna niet waren maar vandaag bijvoorbeeld had ik t weer even te pakken.. en dan lees ik ook nog jouw reactie over je hart en je bloedneuzen en schiet ik gelijk weer in de stress.... maar goed ik moet positief blijven anders kom ik deze dag niet door.. ik hoop dat het verder met jou gewoon goed gaat.. groetjes lena1
Arvid
GastBerichtGeplaatst: 25-05-2006 13:22 Reageer met quote

Hoi,

Ik vorig jaar juni mn eerste aanval gehad, mn ouders waren bij ons en ik dacht dat ik een hartaanval kreeg, heel de tent in rep en roer, werd steeds erger mn hart sloeg op hol enzo.
Mn pa met mij naar ziekenhuis gescheurt, ik was helemaal van de kaart en had het gevoel dat ik iedere moment in elkaar zou zakken.
Kom daar in ziekenhuis en receptioniste was boos omdat we niet gebeld hadden, Mn pa ging door het lint natuurlijk en ik ja ik raakte steeds meer in paniek natuurlijk.
Dus met mn hart op hol en buiten adem en duizelig kwam ik eindelijk bij de dokter in het ziekenhuis, en toen zakte het omdat de dokter me gerust stelde denk ik. Hij heb toen mn bloeddruk gemeten en hartslag en deze waren te hoog, maar hij zei er is niks met je hart, toen kreeg ik van hem hyperfree aparaatje en moest ik door ademen en toen ging het stukken beter (aparaatje kun je zo kopen bij apotheek 10 euro)
Sindsdien heb ik nog steeds last van plotselinge duizeligheid, mn hart dat soms slag over slaat en ritmestoornissen. En als ik dat krijg dan ga ik denken dat ik toch iets aan mn hart heb en dan ga ik weer hyperen, ben het zo beu he, word er gek van.
Ik rook nog wel, zou het weg gaan als ik zou stoppen met roken???
Ben zo bang voor mn hart en ontzettend bang om dood te gaan dat heb ik heel mn leven al gehad. Zelf als er iemand vertelt over iemand die een hartaanval heb gehad word ik zelf duizelig enzo omdat ik dan bang word

Hoe kan ik dit uit mn hoofd krijgen?
sjaakie
GastBerichtGeplaatst: 30-05-2006 13:18 Reageer met quote

hallo allemaal ik heb nu al 14 jaar last van paniekaanvallen en hyperventilatie ik ben nu 26 moeder van 3 kinderen en ga er erg rustig mee om nu ik ben elke dag duizelig de dokter heeft mij vaak onderzocht en bloedgeprikt ze kunnen niks vinden dus ik heb het tussen mijn oren zoals ze zeggen maar wat ik zeggen wil ik moet er ook mee leren leven maar leef van dag tot dag dan doe je het zeker goed en als je man en kinderen hebt ga daarvoor. en ga niet thuis zitten daar word het erger van ik kan er over mee praten ik gun het mijn ergste vijand nog niet ik hoop er elke dag vanaf te komen maar daar kan ik nog lang over dromen m.v.g jacqueline Laughing Laughing Laughing
i5h4nti
GastBerichtGeplaatst: 15-06-2006 13:27 Reageer met quote

Hallo ik heb er ook al ruim 2 jaar last van, paniekaanvallen, het gevoel dat je elk moment out gaat, t begint in je tenen en in je buik dat je t gevoel krijgt ik moet ff lopen, of ff naar de wc, zodra je door de onrustigheid opstaat, en wegloopt geef je toe aan het nare gevoel wat over je heenvalt, met tintelingen, duizeligeid, versnelde hartslag, tot zelfs kramp in je handen door t verkeerd ademen, je word bang dat je iets heb, dat t dit keer echt niet goed is, je wilt niet bang zijn maar t gevoel neemt de overhand... ik weet t precies.
Ik ben een tijdje naar een psycholoog geweest en in die tijd gestopt met roken, ik voelde me eigelijk gelijk al beter.

Nu rook ik alweer bijna een jaar en de laatste dagen, slaap ik best slecht dus heb ik oververmoeidheid en stress in me donder, en dan komt t weer he... ik ben de hele dag duizelig, inderdaad een aangeschoten gevoel alsof ik mezelf niet ben.
Ook komt de angst weer naar boven dat ik misschien nu wél iets mankeer Sad

wie wil erover praten?
leon
GastBerichtGeplaatst: 16-06-2006 23:51 Reageer met quote

hallo allemaal wat ik hier allemaal heb gelezen komt bij mijn ook voor alleen heb ik dan nog geen last van bloedneuzen gehad.
wat ik voel als ik het krijg is een druk achter op me hoofd pijn in me nek steken bij me hart zweeten de handen mijn ogen is net het gevoel of ik schil ga kijken.
als ik het krijg onderweg op de scooter of met de auto moet ik stoppen denk dan op dat moment dat ik de pijp uit ga ik ben er onzettend bang van ben ook al naar de dokter en ziekenhuis geweest .
zegge dat er niks mis is met me hart en longen heb ook een scan onderzoek gehad van mijn hooft kwam niks uit.
de dokter zegt dat ik onbewust met hiperventielatie bezig ben.
en dat ik spanningshooftpijn heb onderandere drukte kinderen stress enz.
iedergeval als ik het heb loop ik te ijsberen en wil ik wat eten in me mond hebben zoals kougum .
toch ben ik er steeds meer bang van maar ben blij dat ik de ennige niet ben die dit heeft.
ik hoop dat iemand me een briefje terug schijft over praten of schrijven helpt best.
groeten alle leon uit friesland.
Elisa4589888
GastBerichtGeplaatst: 18-06-2006 0:49 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb sinds 2 jaar ook last van hyperventilatie, eerst in mindere mate maar nu wordt het steeds erger. Ik heb vaak het gevoel alsof er iets zwaars in mijn hoofd zit en daardoor wordt ik duizelig en ik heb heel vaak last van mijn nek en ademhalingsspieren. Ook ben ik 24 uur per dag benauwd, erg vervelend.
Heeft iemand dit ook? Ik zou graag reacties van mensen willen hebben die dit ook ervaren of hebben meegemaakt. Mijn grootste vraag is of het ooit over zal gaan en wat ik er aan kan doen. Alvast ontzettend bedankt.

Liefs Elisa
anne33
GastBerichtGeplaatst: 18-06-2006 13:45 Reageer met quote

Zelf heb ik er ook jaren last van gehad en ben uiteindelijk geholpen door een dokter homeopaat.
Marcus
GastBerichtGeplaatst: 22-06-2006 17:03 Reageer met quote

Hallo allemaal. Allereerst wil ik iedereen laten weten dat er wel degelijk genezing is en dat je het kan krijgen. Ik wist nog niet eens dat er zo'n forum was en daar ben ik wel blij om.
Ik heb zelf ook last gehad van hevige duizelingen, hartkloppingen en het gevoel krijgen dat je flauw valt. Ik ben zelf zo bang geweest dat ik niet meer de straat op durfde.
Ik was bang om winkels binnen te gaan en dit steeds weer
terug te krijgen. Door deze situatie kon ik uiteindelijk niet meer werken en kwam ik in de ziektewet. De arbo-arts zag gelijk hoe gespannen ik was. Ik werd verwezen naar Top-Care.
Die hebben mij destijds behandeld en zijn gespecialiseerd in dit soort ziektes. Gelukkig heeft mijn werkgever dit traject betaald want het is wel ontzettend duur. Hoe ben ik er langzaam bovenop gekomen??? Ik wilde eerst niet erkennen dat ik een druk leven leide met een vrouw, drie kinderen, een drukke baan en diverse hobby's. Ik had toen de laatste tijd veel stress met mijn manager die veel van mij verlangde.
Ook was ik pas getrouwd en was er een kleine op komst.
Alleen deze situaties leveren ONBEWUST een hoop stres op.
Maar omdat ik altijd een druk leven heb geleid en alles goed ging, kon ik niet voorstellen dat dit stres was. Ik kon er toch tegen??, althans dat dacht ik. Bij mij was erkenning van het probleem stap 1 naar genezing. Vraag je eens af wat je in je leven allemaal hebt meegemaakt, of misschien de laatste periode of jaren. Dit kan echt iedereen overkomen. Directeuren, politieagenten of orderpickers. Daarbij leefde ik die tijd ook nog eens heel ongezond, ik rookte, ik begon met drinken en deed niets aan sport. Ik moet wel toegeven dat ik veel begon te roken en drinken doordat ik zo'n aanval voelde opkomen. Ik probeerde het daardoor te onderdrukken.
Maar uiteindelijk komt het er een tijdje later 2 keer zo erg uit.
Dus dat raad ik iedereen af. Tijdens het traject van Top-Care
heb ik diverse lichamelijke onderzoeken gehad die uitsloten dat er iets ernstigs met mijn lichaam aan de hand was.
Dat heb ik in veel berichten gelezen en geeft je in ieder geval iets rust dat je weet dat je geen hartziekte of iets anders onder je leden hebt zitten. Bij Top-Care had ik individulele begeleiding die me stapje voor stapje gingen helpen en leerde mij weer om te onspannen. Dit deden ze door met mij boswandelingen te maken en te praten. Ik moest tijdens deze wandelingen ook oefeningen doen zoals een berg op sprinten, rekoefeningen, buigoefeningen, hardlopen en noem maar op. Dit alles om mijn conditie weer op peil te krijgen.
Je lichaam heeft 2 hormonen die wanneer ze uit balans zijn, ervoor zorgen dat je gaat hyperventileren (paniekaanvallen, hartkloppingen etc.) Namelijk 1. Adralinne en 2 Cortisol. Wanneer je bijvoorbeeld iets hebt meegemaakt of je hebt een stresvol leven of je hebt iemand dierbaar verloren, stijgt heel langzaam door de spanningen het hormoon adralinne in je lichaam. Dit hormoon erken je wel als je bijvoorbeeld in een achtbaan zit.
Alleen wanneer je niet ziek bent zakt dit hormoon weer heel snel naar beneden. Het spanningsnivo in een achtbaan is immers heel kort. Wanneer je dus een lange tijd aan stres lijdtof je hebt iets nog niet verwerkt (er kunnen werkelijk duizende oorzaken zijn), stijgt dit hormoon heel langzaam omhoog zonder dat het weer naar beneden daalt.
Je bereikt dan uiteindelijk een hoog spanningsnivo. (overspannenheid, depressief, paniekaanvallen etc)
Het hormoon cortisol hoort ervoor te zorgen dat dit weer omlaag wordt gedrukt. Dus gaat je adraline zoals in de achtbaan omhoog, zorgt cortisol ervoor dat wanneer je de achtbaan weer uit bent, je adraline weer omlaag wordt gedrukt. Doordat je een te lange periode loopt met deze klachten kruipt het hoormon adraline heel langzaam omhoog. Je bent bang om telkens die klachten terug te krijgen, dus je wordt in principe steeds meer gespannen. Alleen dat heb je zelf niet snel in de gaten. Hierdoor geeft je het lichaam niet genoeg rust en werpt het signalen af (zoals hartkloppingen, duizelingen, bevingen etc),en kan het hormoon cortisol niet worden aangemaakt die er weer voor zorgt dat je lichaam in balans komt. Je hoort er veel over (lichaam uit balans). Maar dat is ook zo.!
Je moet er dus weer voor gaan zorgen dat je adraline omlaag gehaald wordt en cortisol wordt opgebouwd. Deze moeten op een lijn zijn. Dit doe je door bijvoorbeeld veel te doen aan beweging (sport) ontspanningsoefeningen, muziek luisteren.
Begin rustig en bouw alles op. Doe vooral dingen die je echt leuk vindt, dat is erg belangrijk. Hierdoor krijg je langzaam meer rust en zal het je motiveren om ermee door te gaan.
Je zal resultaat boeken!!!! Genezing gaat dan ook gepaard met ups en downs, zolang totdat je lichaam weer in balans is.
Vaker heben mensen ook een tekort aan vitaminen, met name B-vitaminen die je nodig hebt voor een sterk zenuwstelsel.
Aanbevolen is dan ook een (B-Complex). Bouw alles rustig op en blijf actief. Niet stoppen zodra je je weer een beetje lekkerder voelt. Het helpt echt, Je lichaam moet weer als het ware gereset worden, net zoals je nieuw geboren baby.
Dit alles wil ik met iedereen delen wat ik bij Top-Care heb geleerd. Ik hoop dat ik hiermee veel mensen kan helpen.
Wil je meer tips of contact met mij. Mail mij maar : *** Het is niet toegestaan uw e-mailadres in berichten te noemen. U kunt er wel voor kiezen uw e-mailadres openbaar te maken als u zich registreert. Lees ook eens de forum regels door ***
Ik ben ook erg gelovig, hier vind ik nu ook meer mijn rust in en kan ik bepaalde dingen een plaats geven.
Dit alles heeft mij langzaam maar zeker genezen.

Heel veel GR Marcus
LaMaGra
GastBerichtGeplaatst: 24-06-2006 20:49 Reageer met quote

hallo

ik heb al deze dingen ook meegemaakt een jaar geleden ..het begon ook met duizeligheid en angst voor iets mankeren en het gevoel dat je hart overslaat..klamme handen..het niet op deze wereld lijken te zijn.

mensen die zich hierin kunnen vinden wil ik een ding aanraden...ik ben ervoor naar een psycholoog geweest en ik voel mezelf genezen..wat het allerbelangerijkste is dat je niet moet toegeven aan je angst...in het begin is dit verschrikkelijk moeilijk dat heb ik zelf ook meegemaakt...ik durfde eerst niet naar school en heb daardoor 1 jaar school weg gegooit.maar toen ik bij de psycholoog begon werd er gelijk van me gevraagt om weer naar school te gaan ik zal je vertellen ik heb me nog nooit zo beroerd gevoelt...en het begon ook met het volgen van 1 uur en daarna 2 uur en zo opbouwend...Je moet weten dat het alleen maar tussen je oren zit en er niks aan de hand is en als je dat onthoud en niet toegeeft aan je angst kom je eroverheen. En het gevoel als je dan een uur heb gevolgt en je je doel hebt bereikt is echt fantastisch...dingen die voor andere mensen heel normaal zijn zoals naar school gaan of even naar de winkel die waren voor mij heel belangrijk.Ik ben er nu bijna 9 maanden vanaf...niet voledig ik denk er nog regelmatig aan maar ik zet me er gewoon overheen en gewoon doorgaan en ik merk dat ik er steeds minder bij nadenk om normale dingen te doen...

ik hoop dat mensen baat hebben bij mijn verhaal. en ik weet niet of ik reclame mag maken maar Mnr. van Kesteren Bedankt voor alles...

Tim
anoniem9
GastBerichtGeplaatst: 11-09-2006 18:29 Reageer met quote

Ik ben blij te lezen dat ik niet de enige ben.... Ik heb er ook last van! Het is heel verschillend. Soms heb ik alleen tintelingen in mn hand en kan ik die even niet bewegen, maar soms is het ook over mijn hele lijf en kan ik niet meer lopen en praten... Ik wil graag weten wat het is. Ik loop er nu al een jaar mee rond, heb een EEG en een MRI-scan laten maken, maar er kwam nergens wat uit. De neuroloog zegt dat er niks met me aan de hand is, en dat het psychisch is...
renee
GastBerichtGeplaatst: 11-09-2006 21:14 Reageer met quote

hallo allemaal,
ik herken heel veel dingen die hier genoemd worden ik heb het zelf al zo'n vijf jaar en word er tot de dag van vandaag nog steeds niet goed van ik ben zo vaak draaierig ik weet niet goed meer wat ik hier mee aan moet. ik heb vanalles al gehad een hoofdscan, verschillende bloedtesten, accupunctuur, fysiotherapie,giropracter,ademtherapuut,psycholoog,verschillende medicijnen zoals antidepressivas,oxazepan enz enz en niks helpt en niemand weet ook wat ik heb ja ze zeggen spanning en hyperventilate maarja ik geloof dat niet echt. al heb ik het nog zo naar me zin (dat kom weinig voor) bam daar is het weer en waarom ik heb geen idee. ja oke ik heb een eigen zaak en best een druk leven en eerlijk gezegt ben ik altijd wel bang dat ik wat heb maar dat komt ook doordat ik altijd wel wat voel ben ik een keer nioet draaierig dan heb ik wel wat anders. soms is het een tijdje weg en dan denk ik zal het nu weg blijven? maar nee na vier jaar is het nog steeds bij me weet iemand wat ik nu nog kan doen het maakt me zo verdietig en boos ik kan gewoon niet meer functioneren het lijkt wel of ik rondjes draait of op een schip loopt vaak krijg ik dan gelijk een aanval van moeheid ik stik dan van de slaap heb knalrooie ogen voel me echt beroerd en heel vaak hoofdpijn. af en toe denk ik weleens dat ik een gronische vermoeidheid heb ik ben zo vaak moe.vaak ben ik ook onrustig ook heb ik altijd last in me nek lieve mensen zouden jullie mij alsjeblieft willen helpen want ik weet me geen raad meer het verpest zo mijn leven het beperkt alles. liefs linda Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
akelig
GastBerichtGeplaatst: 23-09-2006 17:37 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Ik moet naar de kno arts omdat ik ook steeds duizelig ben.
Iemand die dit nog nooit heeft meegemaakt kan zich niet voorstellen hoe erg,angstig,en naar dat is.
Weet iemand wat de kno arts dan gaat doen.ik begreep dat de arts een echo gaat maken,wie heeft dit ook gehad?
Zelf denk ik dat het misschien ook wel van uit de nek kan komen.(zit misschien erg vast). Ik wens iedereen heel veel sterkte toe met deze narigheid, GR.Anoniem
randje35
GastBerichtGeplaatst: 28-09-2006 16:37 Reageer met quote

hallo, ik heb ook al zo,n beetje een jaar last van duizeligheid met van die wegtrekkers(om ze zo maar te noemen) ik heb ook al jaren last van hyperventilatie maar dit voelt anders ,als dat gevoel opkomt spring ik gelijk uit de bank omdat ik bang ben dat ik neer ga en dan ben ik heel bang dat ik doodval ofzo dat gebeurt gelukkig niet maar die angst krijg ik er niet uit wie weet raad? bedankt miranda Crying or Very sad
cronan
GastBerichtGeplaatst: 02-10-2006 11:50 Reageer met quote

Dat yoga goed is om te ontspannen klopt maar als de angst ook met yoga doorslaat krijg je daar ook vluchtgedrag en werkt het averechts(zet dan juist door). er is een boek dat geen paniek heet daar lees je in ieder geval de meest voorkomende klachten uit en wat vooraal belangrijk is dat je echt niet de enige bent.
watb yoga wel doet is dat je wat bewuster van je lichaam wordt en dus stress sneller registreert. het nadeel kan daaraantegen zijn dat je jezelf te bewust maakt en daardoor teveel op de zogeheten sensaties ingaat met als resultaat dat je nog alleen maar bezig bent met paniekaanvallen. zoals het met veel dingen is herstel begint met acceptatie.
randje35
GastBerichtGeplaatst: 02-10-2006 13:11 Reageer met quote

heb idd gehoord dat yoga kan helpen, en dat boek ga ik lenen bij de riagg bibliotheek, baat het niet dan schaadt het ook niet zullen we maar zeggen ben de laatste 3 dagen wel zo,n beetje klachtenvrij, maar dat kan zo weer omslaan helaas.
ik hou het hier gewoon in de gaten en bedankt groetjes miran
ANTONIO19227
GastBerichtGeplaatst: 07-10-2006 14:46 Reageer met quote

hoi, ik ben 30 en heb er last van mijn 26 jaar. ik weet niet welke kant uit te gaan ik wordt er gewoon zot van. Ben al duizend maal naar de dokter gerend omdat bij zo aanval mijn hart tot 140 sl/min en mijn bloeddruk 160/110. En telkens als ik bij de dokter ben krijg altijd hetzelfde te horen er is niet mis met u. Ik ben namelijk 3 jaar geleden naar een carioloog geweest en een volledige check-up laten uit voeren en alles was gelukkig ok. Maar nu zijn 3 jaar verder en er nog niets verandert. Ik krijg uit het niets aanvallen van duizeligheid, pijn aan mijn borst pijn aan mijn linkerarm tintelingen en noem maar op. In godsnaam als alles ok waarom voel ik dan deze syptomen. is er iemand die een antwoord weet. Want vanaf volgende week ga ik naar psycholoog ik ben echt ten einde raad. Ik durf zelfs niet te sporten uit angst dat ik mijn hart te veel belast en dood ga of dat ik een paniekaanval krijg terwijl aan sporten ben en dan ?????
Als er iemand mij helpen kan dank je al is het om zijn ervaring maar te horen
elze
BerichtGeplaatst: 08-10-2006 23:03 Reageer met quote

ik heb het ook jaren gehad, het begon bij mij na een operatie, ik bleef maar duizelig, moest na 6 weken aan het werk, collega nam ontslag, ik moest haar taken erbij nemen, het werd me veel te veel en kreeg steeds meer last van duizeligheid, ik moest soms een brief in steno opnemen en dan raakte ik soms helemaal in paniek en dacht dan van binnen, man schiet op, dan liep ik snel naar de wc, koud water in mn nek, afschuwelijk. bij de arboarts geweest, interne geneeskunde geweest, bij de psycholoog geweest, uiteindelijk is het toch vanzelf minder geworden, maar ik heb het gevoel dat ik jaren van mijn leven heb `verpest` doordat ik heel veel dingen niet durfde te doen uit angst om duizelig te worden, in de rij staan bij de kassa in de supermarkt, ik durfde het niet meer, winkelen deed ik ook niet meer, smoesjes verzinnen omdat je niet altijd wilt toegeven dat je bang bent om duizelig te worden, ik haalde mijn dochter zo laat mogelijk van school op om maar niet op het schoolplein te hoeven staan om daar niet duizelig te worden en dan snel naar huis racen op de fiets, op een gegeven moment was ik alleen maar bezig met het duizelig zijn of de angst om het te worden, daar draaide mijn hele dag om. toch had ik ook wel goede dagen ertussen en dan deed ik zoveel mogelijk en als je de dag erna dan weer zo beroerd bent, is dat zo´n teleurstelling. op het moment gaat het goed, maar ik merk dat het vooral ook met vermoeidheid te maken heeft, als ik te moe ben, merk ik dat ik er last van ga krijgen. het is erg lastig om er mee om te gaan, maar lichamelijk is er vaak niets aan de hand, ik dacht wel eens, ik hoop dat ik wat heb, dan kan er wat aan gedaan worden met een pilletje. nu is er vorig jaar bij mij een te snel werkende schildklier ontdekt, die nu genezen is, ik weet niet of het daar mee te maken heeft gehad, maar sindsdien gaat het een stuk beter, maar toch van binnen kom ik er niet helemaal vanaf, lastig he. kon je je gedachten maar uitschakelen soms.
sterkte allemaal
elze
Gast
BerichtGeplaatst: 25-10-2006 12:20 Reageer met quote

Hoi Lotgenoten,
Wat heerlijk dat je je zelf herkent in deze ellendige dingen die je leven beheersen..Het is fijn dat je niet alleen bent en dat er zoveel mensen zijn die hetzelfde meemaken als jij. Ik ben zo vaak naar de huisarts geweest en naar de huisartenspost, dat ik voortaan tegen mijn familie zeg dat ik een strippenkaart heb voor de huisarts en de EHBO.
Weet je ik kan met mijn pet niet bij dat zulke klachten normaal zijn, zoals iedereen zegt als je hyper hebt. Deze klachten kunnen niet zomaar optreden en hetzelfde symptomen hebben als bij een hartaanval??? dus het is vrij normaal dat WIJ denken dat we het aan ons hart hebben op dat moment!!

Na 7 jaar met zulke klachten te lopen en medicijnen te hebben geslikt ben ik eindelijk doorgestuurd naar de pysycoloog . Ik moet nog voor mijn eerste sessie, en wacht op een afspraak.
Ik hoop dat het dit keer gaat helpen want ik heb verschillende therapie gehad zoals ademhaling en naar een haptenoom. Maar helaas mocht niet baten.
Weet je wat er WIJ missen , Therapie met lotgenoten die makkelijk te organiseren zijn door de het rijk in je eigen omgeving. Er zijn bv hier bij ons in Brabant geen groeps therapie voor Hyper...als er zo veel mensen zijn die dit hebben , waarom hebben ze geen groepstherapie?????

Groetjes,
Mal
jl
GastBerichtGeplaatst: 14-11-2006 19:54 Reageer met quote

Ik heb veel baat bij de CD brainsessions van Ad Visser.
In het begin denk je, dit gaat helemaal nergens over, maar het helpt echt.
Dus, kopen of downloaden en doen wat er op de CD gezegd wordt.
Het resultaat is na een tijdje, lekker ontspannen uir de strijd komen. SUCCES!!!!!!!!!!!!!
Index > Psyche > duizelig,neiging tot omvallen(denken )niet bewust iets doen? Bookmark and Share
Pagina 2 van 3  

Vorige  1, 2, 3  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016