Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > baarmoederslijmvlies
Auteur Onderwerp: baarmoederslijmvlies
evie
GastBerichtGeplaatst: 15-03-2005 16:06 Reageer met quote

Halverege de eisprong en je eventuele menstruatie is als het goed is het hormoon progesteron op z'n hoogst, dit zorgt er voor dat het baarmoederslijmvlies aangroeit zeg maar en dat het eitje zich hier in kan nestelen. Ik zit nu op cyclusdag 24 en verlies veel wit slijm, is dit een goed iets, betekend dit dat het baarmoederslijmvlies dusdanig genoeg groeit dat het eitjes zich in elk geval als het bevrucht is goed kan innestelen ? Of heeft dit hier niets mee te maken en verlies je altijd wel wat slijm zo halverwege de tweede helft van je cyclus Question Question
Ad
Karen
GastBerichtGeplaatst: 15-03-2005 16:21 Reageer met quote

Hoi Evie, maak je toch niet telkens zoveel zorgen. Dit is al de zoveelste vraag die je stelt over je clomid kuur. En bij veel stress is de kans op een eventuele zwangerschap lager. Probeer dus zo min mogelijk te piekeren of je vandaag wel of niet zwanger wordt.

Wit slijmverlies kun je hebben door een toename van het progesteron. Het zegt echter niet zoveel of je nu wel of niet zwanger wordt. Daarvoor zijn namelijk veel meer factoren van belang. Belangrijker is namelijk nog of het eitje bevrucht wordt en of er niks misgaat bij een celdeling.

Succes
evie
GastBerichtGeplaatst: 16-03-2005 14:58 Reageer met quote

dit was geen vraag over de clomidkuur, maar over het al dan niet vaker voorkomen van slijmverlies na de eisprong. En zo heel veel zorgen maak ik me niet hoor, dit is kuur nr. 2 en ik heb er nog één thuis liggen en anders gaan we gewoon weer naar de gyn. Waar ik me dan alleen zorgen om zou kunnen gaan maken is mijn leeftijd en daardoor de risico's voor de baby ......... Verder niet hoor, ik ben heel positief !!
Karen
GastBerichtGeplaatst: 16-03-2005 16:19 Reageer met quote

Gelukkig maar Smile
evie
GastBerichtGeplaatst: 17-03-2005 11:09 Reageer met quote

ik laat het je wel weten, volgende week, wat de uitslag zal zijn !! duim duim duim Very Happy Very Happy
jannette
GastBerichtGeplaatst: 16-07-2006 18:01 Reageer met quote

ben 4 jaar aan de prikpil geweest maar moet nu stoppen om dat ik voor elke prik toch ongesteld werd.laatst verloor ik een bloedprop en ben daar van geschrokken.volgens de arts is mijn slijmvlies heel dun dus er hoeft maar iets te gebeuren en ik bloed.wie heeft hier nog meer last van?wand eigenlijk wil ik niet van de prikpil af wand ik voel me er erg goed op.
Index > Gynaecologie > baarmoederslijmvlies Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016