Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Branderig gevoel gezicht
Auteur Onderwerp: Branderig gevoel gezicht
anoniem7836
BerichtGeplaatst: 11-10-2006 12:30 Reageer met quote

Hallo,

In de linkerkant van mijn gezicht heb ik regelmatig tintelingen en rond mijn mond, ook links, een branderig gevoel. Net alsof ik te lang in de zon heb gelegen of alsof ik een koortslip heb. Aan mijn huid is niets te zien. Ik ben hiermee bij de huisarts geweest en die heeft er geen verklaring voor. Gezien ik nekklachten/schouderklachten heb mbt mijn spierspanning door stress gaf ik mijn mening dat het komt omdat zenuwen beknelt worden door de spanning. De dokter gaf aan dat deze zenuwbanen niet in de nek lopen dus dat dit onmogelijk is. Ik maak me hier wel zorgen om, ben bang een hersentumor of iets dergelijks te hebben, hoewel ik geen andere klachten heb die hierop wijzen. Wel heb ik stijve spieren in mijn armen en benen maar dit is duidelijk een te hoge spierspanning.

Heeft iemand wel eens dezelfde sensaties gehad of is iemand hiermee bekend?

Ik ben overigens een man van 30 jaar.
Ad
Jimani
GastBerichtGeplaatst: 29-10-2006 0:06 Reageer met quote

Ik heb hier met tussenpozen ook al jaren last van. Je kan als het ware met een potlood een streep midden over mijn hoofd trekken, de linkerkant tintelt dan soms als een gek en mijn linkeroor wordt daarbij soms ook een stuk warmer dan de rest van mijn lichaam. Ook de stijve spieren in armen en benen herken ik. Soms kan ik weken klachtenvrij zijn en zonder dat ik er een reden voor kan verzinnen is "het" er zo maar weer.
cooper
GastBerichtGeplaatst: 31-10-2006 14:25 Reageer met quote

Ik heb sinds twee weken dus tintelingen in mijn linkerhelft van mijn gezicht. Ik ben zo bang ik weet niet wat ik moet doen..en bang dat het een hersentumor is!!!!! ik durf niet naar de dokter.
jadey
BerichtGeplaatst: 16-10-2009 18:37 Reageer met quote

hoi ik ben een vrouw van 38 jaar en die branderige gevoel heb ik ook toevallig aan de linkerkant van mijn gezicht en het irriteert heel erg.wat het precies is weet ik ook niet.iemand die er mee naar de dokter is geweest?? Rolling Eyes
Linda b
BerichtGeplaatst: 18-11-2014 23:56 Reageer met quote

Hallo allemaal ik hoop dat er nog iemand actief is op dit forum ik heb hier namelijk ook erge last van aan de rechterkant van mijn gezicht.
Ik zou heel graag van jullie horen liefs
asomim
BerichtGeplaatst: 22-10-2015 9:25 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik heb last van een branderig gezicht. Van mijn hele
gezicht. Ik ben er achter gekomen dat het ligt aan
de straling.
Een goede vriend van mij werkt buiten bij een hele hoge straling van boven de 1500 en heeft ook elke dag last van een branderig gezicht en lichaam en hij na zijn werk tot niets eer in staat.

Schrijf me als je meer info wilt hierover.
e-mail: s.samsung@outlook.com
Index > Huidaandoeningen > Branderig gevoel gezicht Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016