Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Wat heb ik? buikpijn, moe...
Auteur Onderwerp: Wat heb ik? buikpijn, moe...
Pauper
BerichtGeplaatst: 18-09-2006 22:29 Reageer met quote

Hey mensen,

Heb sinds afgelopen vrijdag last van mijn mag/darmen (ter hoogte van de navel links en rechts).

Het is niet echt keierg buikpijn mar gewoon een vervelend gevoel je hebt buikpijn maar niet met heel harde steken maar wel steken die het gevoel geven dat je maag overhoop ligt.

Misschien wat onsmakelijk maar vrijdag, zaterdag en zondag heb ik geprobeert te poepen maar kwam nix... en maandag naar wc geweest en vrij grote hoop gepoept, het was vrij licht van kleur, heel licht bruin geelig...

Daarbij ben ik ook nog eens 's avonds heel snel moe, ik weet niet of dat er ook mee te maken heeft of omdat het van t weer komt. Terwijl ik dat normaal gesproken eigenlijk nooit ben.

Ik heb genoeg eetlust maar merk wel dat ik wat minder op krijg dan normaal.

Ik hoop dat iemand me kan helpen met wat het misschien zou kunnen zijn...
Ad
liesj
BerichtGeplaatst: 21-09-2006 8:14 Reageer met quote

Ik denk dat je darmen verstopt zitten, er al eens mee naar de dokter geweest? Ik heb al jaren last van een spastische darm, de laatste tijd ging het eigenlijk best goed en kon gewoon naar de wc, maar was steeds heeel erg moe, eerst dachten we aan ziekte van pfeiffer of iets dergelijks, maar na uitgebreid bloedonderzoek bleek dat het niet te zijn, nu zitten waarschijnlijk heel mijn darmen verstopt, en als dat op langere termijn is kun je daar heel moe van worden, ik hoop dat je hier iets aan hebt, misschien is een bezoekje aan de huisarts een idee?
sterkte, groetjes liesj...
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Wat heb ik? buikpijn, moe... Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016