Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > onderhuidse vetbulten
Auteur Onderwerp: onderhuidse vetbulten
remmeltsliane
BerichtGeplaatst: 28-08-2006 18:07 Reageer met quote

hoi, ben nieuw hier dus zal me maar ff voorstellen.ben liane, 26 jaar jong en (belangrijk voor mijn vraag hier)weeg ongeveer 100 kg.zwaar overgewicht dus. door mijn geestelijke toestand kan ik me niet goed motiveren om af te vallen, maar het gaat steeds beter....

maar goed daar gaat het niet om. omdat ik allerlei onverklaarbare klachten heb (loop regelmatig bij de huisarts naar binnen maar die denkt dat alles in mijn hoofd zit:( ) voelde ik de laatste tijd over mijn buik waar bij mij het meeste vet zit. nu voelde ik daar allemaal bultjes, over mijn hele buik. bij mijn navel voel ik het ook. kan ze niet echt vastpakken maar vind het maar eng die bultjes.

vroeg me af of dit vetbultjes zijn...of is het heel iets anders. heb nl op internet gekeken en daar kom ik alleen maar uit op lipomen die je ziet.bij mij zie je dus niets....

hopelijk is er iemand die mij hiermee kan helpen
Ad
nous
GastBerichtGeplaatst: 10-09-2006 12:52 Reageer met quote

het kan zijn dat je de liposomen niet kan voelen vanwege je overgewicht. het kan ook zijn dat het cellulite zijn want die kunnen ook wel eens aanvoelen als bultjes.
Misschien dat masseren het verhelpt en anders zou ik toch even naar de dokter gaan.
sucses ermee
jenni
GastBerichtGeplaatst: 13-09-2006 11:11 Reageer met quote

ik heb ook een onderhuids bultje, maar t plekje op me huid is een beetje beurs, daaronder zit n bultje(onderhuids) Kan dat komen van stoten? ik heb me van de week tegen de punt van de bank gestoten, volgens mij op diezelfde plek! Ik ben namelijk nogal snel bezorgd!Sad
sjel
GastBerichtGeplaatst: 14-09-2006 15:19 Reageer met quote

ben benieuwd of je nog hebt laten kijken naar die vetbultjes. ik had het laatst ook dat ik van allerlei rare bultjes (en soms ook nog wat gevoelig) voelde in mijn buik. Veel zorgen. Heb dokter gevraagd, maar zei alleen dat het 'vetbultjes' waren. tja. als ik maar weet dat het niets ernstigs is. hoe meer je eraan zit, hoe meer het gevoelig wordt. Heb jij dat ook? en heb je ernaar
ievie
GastBerichtGeplaatst: 25-10-2006 15:35 Reageer met quote

Dit heb ik ook al bijna een halfjaar, allemaal onderhuidse bultjes/knobbeltjes in mijn buik. Voel ook knobbeltjes onder mijn bovenarmen als ik erin knijp. Ik heb alleen geen overgewicht, mijn huisarts zei juist dat ik ze goed kon voelen omdat ik vrij tenger ben. Mijn huisarts hield het ook op vetweefsel/vetbultjes. Ik heb er zo aan gezeten dat het zeer gevoelig, zelfs pijnlijk werd. Zo nu en dan steekt het wat, maar dat komt vooral door mijn "gepiel"eraan. Maak me er wel nog erg ongerust over. Kunnen het ook gezwollen klieren zijn? Of kun je die zelf niet voelen in de buik?
elsma
BerichtGeplaatst: 20-11-2006 20:09 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Ik heb zelf ook lipomen, deze komen juist voor bii mensen met overgewicht (soms geen overgewicht), mogelijk kan het de ziekte van Dercum zijn. Op de website Dercums Hope (engels) kun je meer informatie daarover vinden. Ook een email adres van de websitehouder waar je met je vragen naar toe kunt, zij weet heel veel van lipomen. Mocht je hulp hierbij nodig hebben, dan laat het maar weten.
Ook jullie huisarts kan in de vakliteratuur Prof. Kon in het UMC in Utrecht opzoeken. Hij heeft onderzoek gedaan naar deze ziekte.
Ik wens jullie heel veel sterkte en zou graag met jullie in contact komen
-iris-
GastBerichtGeplaatst: 03-01-2007 22:44 Reageer met quote

Ik heb sinds kort ook bultjes in mijn buik. Mn buik doet ook heel erg pijn al een maand, maar de dokter denkt dat dat aan mn darmen ligt, dus ik weet niet of daar een verband tussen is.
NP
GastBerichtGeplaatst: 09-01-2007 21:05 Reageer met quote

Ik denk dat Iris ook last heeft van lipomen. Ik heb nl. ook last van lipomen, terwijl ik geen extreem overgewicht heb. Ze zitten bij mij voornamelijk in mijn buik en rug. Op mijn rug kan ik daar erg veel last van hebben, omdat ze dan op mijn spieren drukken als ik ergens tegenaan leun. En op mijn buik kan het ook zeer doen. Ik kan er goed mee leven, maar ik vind het wel eng dat ik nooit kan controleren of het iets anders is, zoals een tumor o.i.d. Sad
carli
GastBerichtGeplaatst: 30-03-2007 20:34 Reageer met quote

ik heb ook een knobbeltje in mijn buik ,dat zit er al ruim een jaar,vanmiddag toch maar even bij de dokter geweest, die zei dat het een vetknobbel is ,het is twee bij drie centimeter groot ,moet nu naar de chirurg en dan word het weggehaald,het begon gevoelig te worden vandaar dat ik naar de dokter ging,heb er al meerdere gehad en die zijn gewoon weggehaald,dus deze dan ook maar.
Kiim
GastBerichtGeplaatst: 31-03-2007 18:45 Reageer met quote

hallo ik maak me best wel zorgen ik heb zelf heel veel bultjes onder in me buik en ze doen pijn.
ik kan er ook niet op ligen, want dat doet heel pijn en ben al meer dan een maand niet ongesteld geweest en al meer dan een half jaar last van me buik en zo.
en begon met een bultje en zijn er nu al meer dan 50.
en doen echt ijn weet iemand mischien meer en wilt mij mailen?
************
bedankt;)

Doeg

    Moderator opmerking:
    Het is niet toegestaan om (email)adressen in berichten te plaatsen.
    Zie de forum regels.
    U kunt wel uw emailadres in een gebruikersprofiel plaatsen.
Luce
GastBerichtGeplaatst: 12-06-2007 19:02 Reageer met quote

ik heb 2 bultjes/knobbeltjes, 1tje bij mijn onderbuik en 1 ter hoogte van mijn rib. Vaak maak je je al snel zorgen om iets ergs. Bij mij waren het ook vetbultjes.
Sae
GastBerichtGeplaatst: 18-06-2007 10:53 Reageer met quote

hallo,

toen ik vanmorgen opstond ontdekte ik een bult op mijn voorhoofd, ik weet niet of het een vetbult is, maar het is wel irritant. Het lijkt alsof ik me gestoot heb ergens tegenb aan. Maar het doet niet pijn. Pleas kan iemand respondere... Ik ben bezorgd. Toen ik probeerde te drukken kwam er iets bultig achtig op mijn wenkbrauwen. Ik heb laatste tijd ook last van zwart zien, dat ik bijna ga flauwvallen, heeft dat er mee te maken ???????????????????????????????
Index > Huidaandoeningen > onderhuidse vetbulten Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016