Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > 4 x knieluxatie 1x knieoperatie
Auteur Onderwerp: 4 x knieluxatie 1x knieoperatie
rode_duivel_
GastBerichtGeplaatst: 03-07-2006 18:10 Reageer met quote

hallo hier mijn verhaal over mijn luxatie-ervaringen...Waar ik zeker niet trots op ben! Rolling Eyes

Ik loop sinds 04-2001 met knieklachten. Ik heb toen voor de eerste keer knieluxatie gehad. Met tennis, onderbeen laten staan en bovenbeen draaien. Ik was toen 11 jaar oud.
De arts stuurde mij door naar een therapeut. Hij vertelde er wel bij dat er misschien geopereert moest worden Confused Na verscheidene keren ruzie gehad te hebben met mijn therapeut zei ze mij dat t allemaal wel goed zat. Na 6 weken gips en 3 maanden therapie zou het allemaal wel goed zijn. De zomer vakantie goed door staan en daarna kreeg ik weer last. Omdat ik niet terug wilde naar mijn oude therapeut kreeg ik via me huisarts een andere. Hier helemaal tevreden.
Het ging lekker en ik mocht weer stoppen met therapie.het was alweer 01-2003. 3 weken later stond ik weer op de stoep. Ik had op valentijnsdag me knie weer eruit gehad!! Twisted Evil Na weer vele malen bij mijn therapeut geweest te zijn, waar ik onder hand een goeie band mee had, ging het weer aardig goed. Ik durfde weer te sporten.
Na veel problemen en alsnog opnieuw bij me therapeut besloot ik samen met mijn artsen dat er dan maar toch een operatie zou moeten komen. Op 1 dec-2004 op de wachtlijst gezet. Moest wachten op me operatie. Begin januari zeiden de artsen dat ik rond april geopereerd zou worden, half januari werd t al mei/juni. Op 19 januari 2005 weer luxatie. Ik was het helemaal beu. Boos op de doktoren, Boos op mezelf...Ik heb me knie zelf terug gedrukt en ben door gelopen.Ik wilde het niet weer. Niet weer een heleavond op de EHBO,röntgenafd. enz. enz. We zijn nog naar de paarden geweest. Op de terug weg hield ik het niet meer. Toch maar naar de EHBO na een warme douche en vele tranen. Ik kreeg weer stevig rekverband. Gips hielp toch niet meer.
Na informatie gekregen te hebben over een MeviNova Privekliniek. Met een zeer kortewactlijst. Toch daar gaan informeren. 2 dagen later stonden we daar op de stoep en een week later lag ik op de operatie tafel!! Cool
Ik was helemaal blij. Het ziekenhuis afgebeld. Na een maand op bed gelegen te hebben. Omdat ze me knie- + kruisbanden en spier hebben ingekort. Ik kon nix meer. Moest weer opnieuw leren lopen met 1 been dan. November 2005 ik kon alles weer. Tot die ene 11 dec-05 Weer me knie uit de kom. Weer therapie. Nu juni 06 gaat alles weer prima!! Very Happy Ik ga beginnen met een opleiding als voorbereiding van de Marechaussee!!

Dit was mijn lange verhaal dat bij elkaar nu al 5 jaar duurt.Als je mij (prive) dingen wilt vragen kun je me bereiken op *** E-mailadressen zijn niet toegestaan in berichten. ***
Ad
Index > Spier- en gewrichtsklachten > 4 x knieluxatie 1x knieoperatie Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016