Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > lichte pijn / vreemd gevoel aan linker bovenbuik
Auteur Onderwerp: lichte pijn / vreemd gevoel aan linker bovenbuik
digi1979
BerichtGeplaatst: 14-06-2006 16:42 Reageer met quote

Hallo,

Sinds 2 maanden heb ik aan de linkse kant van mijn bovenbuik (t.h.v. dikke darm) een lichte pijn / vreemd gevoel. Ik heb 1 dag ontzettende steken daar gehad alleen dat was na die dag ook over. Na 1 week kwam er ineens een vreemd gevoel opzetten.

Ik heb dit 1 maand aangekeken omdat het niet continu was en ben bij de huisarts geweest. Zij heeft mij verzocht (aangezien het geen hinderlijke pijn is) nog 1 maand aan te kijken. Dat heb ik gedaan, alleen het werd niet erger, maar ook niet minder. Nogmaals contact opgenomen met de huisarts en zij heeft een echo van mijn bovenbuik laten maken. Hier is niets uitgekomen, alles zag er mooi slank uit... Nu heeft ze me een verwijzing gegeven om een X-Colon te laten maken. Het betreft hier dus een Röntgenonderzoek aan de dikke darm.

* Heeft iemand ooit met dezelfde klachten gelopen?
* Iemand ervaring met het X-Colon onderzoek? Ik lees diverse berichten van mensen die er erg tegenop zien, maar dat het best meevalt;
* Wat ik overigens vreemd vind is dat de dokter geen bloed heeft laten prikken. Mijn inziens begin je hier toch mee? Buiten dat heeft ze overigens wel mijn buik onderzocht d.m.v. drukken e.d., hierdoor werd de pijn niet erger.

Alvast bedankt voor jullie reacties.
Ad
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > lichte pijn / vreemd gevoel aan linker bovenbuik Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016