Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > klachten na ooglidcorrectie
Auteur Onderwerp: klachten na ooglidcorrectie
kat
BerichtGeplaatst: 05-02-2006 20:08 Reageer met quote

Ik heb 2 maaden geleden een boven- en onder ooglidcorrectie gehad, bij een goed bekend staande kliniek. Op zich vind ik het resultaat heel goed, maar ik maak me toch een beetje ongerust.
De littekens genezen goed, al zijn de ogen nog gevoelig. Ze raken snel geirriteerd, b.v. als ik wat langer make up gebruik. Ze worden dan rood, en als het erg is wordt een oog kleiner (opgezet). Dat zal wel tijdelijk zijn, maar over iets anders maak ik me meer ongerust.
In de buitenste ooghoeken, in het oogwit, zitten rode plekjes. Ik dacht dat het een bloeduitstorting was, maar vlgs. de chirurg zijn dit bloedvaatjes, en is dat normaal. Voor de ingreep heb ik ze nooit gehad, en hij heeft me niet duidelijk kunnen maken of dit nu ook t.z.t. verdwijnt. Ik moest geduld hebben..... Weet iemand hier iets meer over?
Ad
rossel
GastBerichtGeplaatst: 08-01-2007 21:00 Reageer met quote

Ik ben benieuwd hoe het nu gaat. Zelf ben ik 12-11-06 geopereerd (alleen boven). De eerste week ging het goed. Na een week ben ik in regen en wind op de fiets weggeweest en heb sindsdien Crying or Very sad last van gevoelloosheid van het ooglid maar ook alsof het aan de binnenkant geïrriteerd is en trekt. Ik gebruik ooggel en druppels. Vooral bij wind en koud weer heb ik de indruk dat het erger wordt. Ik loop buiten altijd met een zonnebril waarin ik mij zeker in deze tijd van het jaar niet gelukkig bij voel. Over make-up denk ik nog maar niet eens.
Index > Overige ziekten > klachten na ooglidcorrectie Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016