Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Onrustige cellen - genitale wratten - kinderwens
Auteur Onderwerp: Onrustige cellen - genitale wratten - kinderwens
Zeeuws meisje
BerichtGeplaatst: 13-07-2017 14:57 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik ben een vrouw, 27 jaar, heb een vaste partner (+- 10 jaar) en wij zijn ongeveer 5 jaar bezig met een zwangerschapswens. Ongeveer 2 jaar lopen we rond bij verschillende ziekenhuizen om deze wens in vervulling te brengen.

Er is niets gevonden wat kan wijzen op een verminderde vruchtbaarheid. Wel zijn er na onderzoeken in een nieuw ziekenhuis onrustige cellen gevonden in de baarmoedermond. Deze zijn kort geleden operatief weggehaald.

Daarnaast heb ik al jaren last van genitale wratten die niet weggaan. Omdat ze bij de operatie ook biopten hebben genomen van deze wratten (het is heel erg uitgebreid!!), blijk ik ook hierin onrustige cellen te hebben.

Ik had geen idee dat dit uberhaubt mogelijk was en omdat ik straks weer door de molen moet, wil ik wat meer informatie. Als iemand mij hiermee kan helpen hoor ik het graag!

Het voelt of ik lichamelijk faal op elk vlak terwijl ik me kip lekker voel.. In de 2 jaar dat we eigenlijk voor ''kindjes'' in het ziekenhuis rondlopen.. Ben ik 5 mislukte inseminaties verder.. Heb ik een handje vol aan verschillende ziekenhuizen gehad en heel veel verschillende artsen (25 artsen is zeker niet overdreven!) naar mijn ''poezeloes'' laten kijken.

Hoe kan het dat ik op mijn 27e met een PAP3b CIN3 rondliep.. (als het goed is weg nu). En vervolgens dezelfde uitslag in mijn genitale wratjes aantref.. Dat artsen geen verklaring kunnen geven (of bedenken??). Dat ik van arts naar arts gestuurd word.. En waarom zit ik nog niet met een kleine in mijn schoot als er niks op dit gebied ''aan de hand'' is.

Ik snap dat ik een uitzonderlijk geval ben en dat artsen dit nog niet vaker hebben gezien. Het voelt alsof ze soms gokken naar een mogelijke oorzaak. Zo deden ze op mijn verjaardag even meedelen dat ik syfilis had.. Dit bleek het een paar dagen later toch niet te zijn.. Gelukkig! Maar zo zijn er nog een aantal voorbeelden die ik kan opsommen..

Medische info: Ik heb het HPV virus wat het natuurlijk veroorzaakt. Verder geen SOA's of andere ziekten.. Kern gezond verder!

Het proces zal zo'n half jaar gaan duren volgens mijn gynaecoloog. Het is een gok want ze weten niet of ze verder nog iets aantreffen, hoe snel ik bij andere artsen terecht kan en hoe ze het kunnen behandelen is ook nog een raadsel. Ze zijn in ieder geval eerlijk; mijn huidige ziekenhuis heeft niet de juiste kennis om mij van het probleem af te helpen, wel doen ze wat ze kunnen (onderzoeken) zodat het aantal artsen beperkt blijft.

Moet ik mij zorgen maken?

Alvast bedankt!
Ad
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 16-07-2017 17:37 Reageer met quote

Ik denk dat het belangrijk is om aan je weerstand te werken. Goede voeding, bepaalde supplementen. Veel mensen hebben allerlei tekorten. Medicatie, ook de anticonceptiepil of andere hormonale anticonceptie zorgen ook voor ontregelingen en tekorten in je lichaam. bij pilgebruik zie je tekorten aan stoffen als zink, vitamine B, magnesium en taurine. Zink is juist heel belangrijk voor je weerstand en je hormonen. Een tekort aan vitamine B12 kan soms een verkeerde pap-uitslag geven.
Een bepaalde paddestoel, genaamd Coriolus Versicolor schijnt te kunnen helpen bij HPV.
Veel vrouwen hebben ook te maken met oestrogeen; een situatie waarbij het oestrogeen te hoog is ten opzichte van het progesteron. Dat is bij te sturen met verstandige voeding en aanvullende middelen.
Het kan goed zijn om, naast medische hulp, ook goed voor de biochemie van je lichaam te zorgen, wellicht een goede natuurgenezer raadplegen. Zelf laat ik door iemand uittesten wat mijn lichaam nodig heeft. Op het moment is dat vooral ontgifting van mijn lichaam.
Index > Kanker > Onrustige cellen - genitale wratten - kinderwens Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016