Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Erectie/voorvocht in welness centrum
Auteur Onderwerp: Erectie/voorvocht in welness centrum
Kevin123
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 8:14 Reageer met quote

Ik was gister dus in een wellness center en toen zat ik in het bubbelbad na +-5 min voelde ik een erectie opkomen. Mijn eikel kwam bloot te liggen en toen de bubbels uitgingen zag ik mensen naar mijn penis kijken. Even later dacht ik dat hij slap was en wil het bad uitstappen. Vervolgens werdt hij half stijf en toen kwam er een beste lading voor vocht uit. Een hele sliert helaas zagen de mensen dit ook en ik schamde me kapot. Vervolgens bleef hij nog iets na druppelen en moest ik met een penis met een sliert eraan naar boven lopen mijn handoek pakken... Is dit een normale reactie? En waardoor komt het? want ik was nergens opgewonden van geraakt want ik keek naar buiten.
Ad
Koettie
BerichtGeplaatst: 21-12-2016 8:24 Reageer met quote

Hee hoi, ben je er weer?

1.Ja, dit komt vaker voor in een sauna. Meestal knopen mannen even een handdoek om en gaan even douchen ofzo. Zolang je je niet ongepast gaat gedragen is er niets aan de hand.
2. Nou. Ja, dit is een moeilijke man. Ik vrees dat niemand gedachten kan lezen maar denk dat het ergens tussen de "Iehl, vieze jongen!" en "Nouja, kan gebeuren boeiend." zit.

Het komt omdat je gewoon af en toe een boner krijgt. Dat is geen hoge wetenschap, dat is gewoon hoe piemels werken.
Index > Seksuologie > Erectie/voorvocht in welness centrum Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016