Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Waterpokken op volwassen leeftijd
Auteur Onderwerp: Waterpokken op volwassen leeftijd
Dodo84
BerichtGeplaatst: 17-10-2016 19:26 Reageer met quote

Goedenmiddag iedereen,

Nu op 32 jarige leeftijd ben ik besmet geraakt met de waterpokken(ik heb het als kind nooit gehad). Het begon afgelopen vrijdag met koorts, zaterdagavond werden de eerste bultjes zichtbaar, zondag al ietsje meer en sinds vandaag zit ik helemaal onder maar is de koorts weg en voel ik mij weer fit.
Alleen is de jeuk niet om uit te houden, nu lees ik allemaal middeltjes die er zijn maar deze zijn allemaal gebaseerd op kinderen. Nu vraag ik mij af of dit bij mij ook zal werken(misschien dat de huid bij een volwassenen anders is). Ik heb al mentholpoeder geprobeerd wat bij mijn zoontje goed werkte maar bij mij niet echt een uitkomst biedt. Ook vraag ik mij af hoe lang het nog kan duren voordat de jeuk vanzelf minder wordt en de blaasjes zullen opdrogen. Is dit ongeveer hetzelfde verloop als bij kinderen of duurt dit bij volwassenen langer?

Alvast bedankt dat u de tijd wilt nemen om mij een reactie te geven.

Mvg,
Een pok met jeuk
Ad
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Waterpokken op volwassen leeftijd Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016