Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Darmklachten na operatie: is er een verband?
Auteur Onderwerp: Darmklachten na operatie: is er een verband?
jkl045
BerichtGeplaatst: 27-07-2016 20:51 Reageer met quote

Hoi,

Stipt een week geleden ben ik aan mijn rechterkaak geopereerd om mijn verstandskiezen te laten trekken (de linkerkant werd drie weken eerder al behandeld zonder enige complicaties). Exact na het uitwerken van de lokale verdoving (ik mocht meteen na de ingreep naar huis), begon ik hevige buikkrampen te krijgen met acute diarree.
Nu heb ik er zeven dagen later nog steeds last van en het lijkt alleen maar achteruit te gaan. Ik leef op anti-diarree en -kramp medicijnen. Zou er een verband kunnen zijn tussen de middelen gebruikt bij de ingreep en mijn klachten? Bij de eerste kant had ik nergens last van, en nu plots wel. De afgelopen twee dagen kwam mijn maaltijd er zelfs half onverteerd uit (misschien iets te veel details).
Ik had tot nu besloten het wat tijd te geven, in gedachte dat ik in het algemeen al niet tegen het warme weer kan en dat mijn klachten gewoon te maken hebben met de hete dagen... Maar zelfs nu het wat koeler is blijf ik last hebben.
Iemand al een soortgelijke ervaring gehad? Of iemand die mij kan vertellen wat er mis is? Ik ben zeker van plan nog een afspraak te maken met de huisarts.
Verder ben ik voor de rest perfect gezond, neem geen medicatie oid.

Mvg.
Ad
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Darmklachten na operatie: is er een verband? Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016