Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Anti histamine medicijnen/verhoogde leverfunctie en meer
Auteur Onderwerp: Anti histamine medicijnen/verhoogde leverfunctie en meer
cataleya
BerichtGeplaatst: 23-07-2016 22:33 Reageer met quote

Goedeavond iedereen,

Ik had een aantal vraagjes. Ik zal het even uitleggen.

Ik heb 4 jaar lang constand stress gehad, vrijwel geen moment van rust. Nu heb ik eindelijk wat rust en ben ik ongeveer sinds een half jaar doodmoe. Slapen helpt niet, extra vitamines helpen niet. Ik word gewoon moe van het moe zijn.

Nu ben ik inmiddels voor de zoveelste keer naar mijn dokter geweest hiervoor omdat ik gewoon een oplossing wil i.p.v. dat er gezegt word dat ik moet gaan slapen. Ik ben doorverwezen naar een psycholoog omdat mijn concentratie en geheugen best achteruit is gegaan en ik nog moeier ben. De huisarts denkt misschien aan ADD.

Er is een bloedtest gedaan en daaruit kwam dat mijn leverwaardes te hoog waren. Nu was daar niks mee aan de hand en daar werd ook niks mee gedaan. Dat kan. Ik heb sinds ongeveer een aantal maanden ook hevige buikkrampen en vaak diarree. Nu gebruik ik anti histamine tabletten omdat er gezegd is dat ik waarschijnlijk histamine intolerant ben en ze elke dag moest gaan gebruiken. Ik heb zelf moeten googlen wat histamine intolerantie is.

Nu is er weer een bloedtest gedaan en zijn mijn leverwaardes nog meer verhoogd en waren mijn ontstekingswaarden/cellen ook te hoog. Voor de bloedtest ben ik naar de huisarts gegaan omdat ik letterlijk overal jeuk had zonder enige uitslag en ik er gek van werd. Ook word mijn ontlasting nagekeken.

Nu moet ik over ongeveer 2 weken weer bloedprikken om te kijken hoe hoog de waardes dan zijn.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje moe word van het bloedprikken en dat er niet echt veel word uitgelegd of dat er gezegd word dat het goed is zo.

Nu was er een vervangende arts omdat de mijne op vakantie is en die heeft gezegd dat als ze over 2 weken nog steeds zo hoog zijn ze mij wil doorsturen voor verder onderzoek omdat er wel wat mee gedaan moet worden. Ik voel me eindelijk een beetje serieus genomen, of ben ik nu gek aan het worden?

Ik maak me niet overdreven zorgen want ik zie het allemaal wel.
Ad
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Anti histamine medicijnen/verhoogde leverfunctie en meer Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016