Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Vriend is altijd moe
Auteur Onderwerp: Vriend is altijd moe
Lizzeee333
BerichtGeplaatst: 01-06-2016 11:05 Reageer met quote

Hai!

Mijn vriend (bijna 23) is altijd maar vermoeid. Rond 10 uur savonds valt hij al bijna in slaap en als er geen wekker aan staat kan hij doorslapen tot 3 uur smiddags. Als we in de avond wat leuks gaan doen met een groep vrienden zit hij om 12 uur in een hoekje half te slapen terwijl de rest gewoon nog gezellig kan doen.
Hij is een jaar geleden naar de dokter geweest omdat hij heel veel pijn in zijn rug had en toen heeft hij vitamine D tabletten mee gekregen, die werkte ook positief op zijn vermoeidheid. Helaas is hij heel laks en is hij er na een paar maandjes weer mee gestopt.
Een week geleden is hij op aandringen van mij weer naar de dokter geweest en heeft hij een uitgebreid bloed onderzoek gehad. Er was niks mis. Er waren antistoffen van Pfeiffer gevonden maar dit was volgens de HA zo lang geleden dat hij er geen last van kon hebben. Het advies: je moet je er overheen zetten en er overheen groeien.
Nu denk ik dat dit niet de juiste oplossing is. Er is door de dokter ook niet naar zijn voedingspatroon gevraagd wat me wel belangrijk lijkt.
Ik ben op zoek naar iets wat hem kan helpen met zijn vermoeidheid waardoor hij weer als een 'normale' 23 jarige kan functioneren. Dit is natuurlijk aller eerst voor zijn gezondheid, maar ook ons relatie wordt hier door slechter....

Sorry voor het lange verhaal!!
Ad
Index > Overige ziekten > Vriend is altijd moe Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016