Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Trillen en half gevoelloos
Auteur Onderwerp: Trillen en half gevoelloos
gogoro
BerichtGeplaatst: 17-05-2016 13:59 Reageer met quote

Hallo allemaal.
Gisteravond heb ik nogal iets engs meegemaakt. Savonds laat achter de computer werd mn onderkin en lip half gevoelloos en ging tintelen. Daarna trok dat door tot de hele linkerkant van mijn hoofd, en daarna de linkerkant van mijn lichaam. Ben toen maar naar bed gegaan. Eenmaal in bed begon ik hevig te trillen, echt heel hard dat ik lag te shocken op mijn bed. Kon ook moeilijk uit mn woorden komen maar verder was ik er nog geestelijk wel bij. Dit heeft zon half uur geduurt, daarna stopte het trillen en kon ik slapen. Nu heb ik nog steeds last van gevoelloosheid in de linkerkant van mijn lichaam.

Heeft iemand hier ervaring mee, kan iemand zeggen wat het is of heeft iemand tips?
Mijn huisarts heeft pas vrijdag tijd en maak me er aardig zorgen over.
Ad
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 18-05-2016 23:34 Reageer met quote

Hallo Gogoro,

Bij zoiets moeten eigenlijk direct alarmbellen gaan rinkelen... denk aan MAST: mond, arm, spraak, tijd. In zo'n geval gelijk 112 bellen en na laten kijken in 't ziekenhuis, want er kan sprake zijn van een bloedpropje in een bloedvat naar de hersenen.
In het ziekenhuis kunnen ze dat controleren en zo nodig middelen geven om zo'n bloedpropje op te lossen, zodat er geen blijvende schade ontstaat...

Hopelijk is er bij jou een andere oorzaak, maar probeer vandaag toch maar een spoedafspraak bij je huisarts te regelen, zodat je eventueel nog doorgestuurd kunt worden, omdat de verschijnselen nog niet weg zijn.

Beterschap en sterkte; groet, Musje.
Index > Overige ziekten > Trillen en half gevoelloos Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016