Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > pijn klachten na sleutelbeen breuk
Auteur Onderwerp: pijn klachten na sleutelbeen breuk
EVos
BerichtGeplaatst: 05-05-2016 21:25 Reageer met quote

Hallo,
Ik heb zo'n 2 jaar geleden mijn sleutelbeen gebroken bij val van een trap, na 6 weken rust en uiteindelijk een operatie is er een plaatje in gekomen, en er weer uitgehaald 11 maanden later, en mijn schouder was weer ok. wel de nodige fysio gehad om spieren weer soepel te krijgen. echter sind een week of zo heb ik weer erge pijn aan mijn schouder/sleutelbeen. ik ben niet gevallen of mijn schouder gestoten of iets dergelijks. ik heb er behoorlijks last van met werken. ook wordt ik regelmatig wakker van de pijn. mijn arm kan ik echter wel vrij bewegen. typisch is dat als ik omhoog beweeg na gelegen te hebben, of onderuit op de bank, mijn schouder "zwaar" aanvoelt en behoorlijk pijn doet. pijn die ongeveer 10 seconden aanhoud en dan wegebt.
kan het zijn dat mijn sleutelbeen weer gebroken is gewoon omdat dat een zwakke plek blijft? of moet ik aan een beknelde zenuw denken? iemand anders een soortgelijke ervaring?
Ad
Index > Spier- en gewrichtsklachten > pijn klachten na sleutelbeen breuk Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016