Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Droge mond, harde stoelgang, slechte slaap. Wiet?
Auteur Onderwerp: Droge mond, harde stoelgang, slechte slaap. Wiet?
Anon93
BerichtGeplaatst: 26-03-2016 10:53 Reageer met quote

Ik heb nu al ruim 3 maandan last van een constante droge mond (waardoor ik nu niet meer zoveel smaak). Ik raak moeilijk in slaap en wordt constant wakker. Als ik naar het grote toilet moet gaat dit redelijk moeilijk.

Dit had ik ook als ik teveel wiet rookte, dan minderde ik heel wat en was alles terug normaal. Nu ben ik al een ruime 3 maand gestopt en dit probleem blijft nu wel aanhouden en gaat niet weg.
Ik drink genoeg water (amper frisdrank), dus ik heb genoeg vloeistof binnen. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam geen water meer wil opnemen ofzo.

Weet iemand hier raad mee?
Ad
Suzuki
BerichtGeplaatst: 26-03-2016 13:27 Reageer met quote

Hallo Anon93,

voor een goede stoelgang is het inderdaad belangrijk om voldoende te drinken. Maar er zijn meer dingen die van invloed zijn. Denk daarbij aan vezelrijke voeding, groente en fruit, beweging. Afgelopen week is de hernieuwde 'Schijf van 5' gepresenteerd. Kijk eens of je met behulp hiervan een betere stoelgang krijgt.

Succes!
Index > Overige ziekten > Droge mond, harde stoelgang, slechte slaap. Wiet? Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016