Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > schoonheidsproblemen!! Help!!
Auteur Onderwerp: schoonheidsproblemen!! Help!!
evitalolita
BerichtGeplaatst: 21-03-2016 10:54 Reageer met quote

Hoi, hoi,

Het begon allemaal rond m'n 10 jaar. Toen kreeg ik schoonheidsproblemen. Eerst begon het met overmatige haargroei op ongewenste plekken, toen een ernstige vorm van puisten en sinds 3 jaar geleden een stinkende zweetgeur.

Ik heb alles geprobeerd, m'n hormonen zijn nagekeken of ik niet teveel mannelijke hormonen had, waardoor ik overmatige haargroei kreeg, nou, dat was niet zo, ik heb een echo gehad of ik geen cyste op m'n eierstokken had waardoor m'n hormonen uit balans waren, dat was niet zo. Ik heb de pil, werkt niet.

Tegen m'n puisten heb ik alles gedaan, op voeding letten, niet teveel suiker, vet en melkproducten. Ik heb zelfs tandpasta gebruikt omdat dat dan puisten zou uitdrogen en dan zouden verdwijnen. In de zon zitten, antibiotica, medicijnen, goede hygiëne, niks hielp.

Daarnaast kreeg ik een paar jaar geleden een erge stinkende zweetgeur terwijl ik helemaal niet veel zweetten. Het ruikt naar rot fruit. Ik kan het zelf ruiken. Maakt niet uit wat ik doe, ik stink gewoon. Douchen, scheren, ontharingscreme, verschillende soorten deo, niks helpt.

Ik ben ten einde raad. Voor alle problemen behalve de zweetgeur naar de dokter geweest, niets hielp. Weet iemand hoe ik van deze problemen kan afkomen??? Gewoon een paar tips ofzo??

Gr evi
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 18-05-2016 21:55 Reageer met quote

Hoi Evi,

Sorry voor m'n late reactie; ik zit niet zoveel meer op internet vanwege ernstige ziekte van m'n man; ik wilde je al eerder antwoorden maar heb weinig tijd.

Een lastig probleem die zweetgeur, maar ik kan je wel een paar tips geven die hopelijk je probleem wat verlichten.

Gebruik Neutral douchegel om je te wassen (die is ongeparfumeerd) en spoel je na 't douchen af met lauw water, maar je voeten met koud water, en dep je oksels met een washandje met koud water; dit sluit je poriën en laat je wat minder zweten.

Verder raad ik je Deoleen anti-transpirant deostick-sensitive aan (is ook ongeparfumeerd); deze vermindert het zweten en verhindert de zweetgeur.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Succes; groetjes, Musje.
Index > Het Restaurant > schoonheidsproblemen!! Help!! Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016