Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Borderline cyste eierstok
Auteur Onderwerp: Borderline cyste eierstok
Hippedepip
BerichtGeplaatst: 14-03-2016 18:34 Reageer met quote

Hallo!

Een aantal weken geleden is er bij mij per toeval ontdekt dat ik een cyste aan mijn eierstok heb. Ik heb veel onderzoeken gehad en ondertussen ook al mijn operatie gehad. Het was een flinke ingreep want de cyste was zo'n 26x16cm groot! Mijn eierstok ben ik dus ook kwijt. Al bij de onderzoeken zijn ze er vanuit gegaan dat het om een borderline cyste ging en dat werd ook van de week definitief bevestigd. Daarnaast heb ik ook nog een trombose been gekregen...

De gynaecoloog vertelde me dat dit niet vaak op mijn leeftijd voorkomt (Ik ben 23 en heb het niet zelf gemerkt, dit is echt per toeval ontdekt!)
De gynaecoloog vertelde me dat de kans erg klein is dat het terug komt omdat de onrustige cellen alleen in de cyste zaten en niet in mijn buikholte. Ondanks dat merk ik aan mezelf dat ik toch erg angstig ben juist omdat ik het niet zelf ontdekt heb en juist vanwege mijn leeftijd want dit schijnt vaker voor te komen bij oudere dames.

Ik ben iemand met een kinderwens maar ik wil mijn tijd nemen, maar door al deze omstandigheden ben ik bang en heb ik het gevoel alsof er haast achter zit. Ik ben benieuwd of er vrouwen zijn die dit ook mee hebben gemaakt?

Groetjes,
Ad
Index > Gynaecologie > Borderline cyste eierstok Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016