Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > heimwee bij kind van 11 help!!!!
Auteur Onderwerp: heimwee bij kind van 11 help!!!!
carlee
BerichtGeplaatst: 01-01-2016 18:18 Reageer met quote

Nou de titel zegt t al we zitten sins een poos met een probleem die steeds erger wordt en we kunnen dus nooit meer op vakantie of langer dan 1 dag weg.

Het begon tijdens een school kamp spannend veel snoepen weinig of slecht eten geen nachtrust ik dacht dat dat de reden was van haar ziek zijn en verlangen naar huis.
Niks vermoedend ons kind ziek opgehaald.
Toen kwam later nog een club kamp en ja hoor t zelfde verhaal heel veel zin hebben in kamp maar als t puntje bij t paaltje komt...

Nu komt in mei dus weer een school kamp en heb ik me al opgegeven als hulp moeder maar niet uitgekozen, dus helaas dit wordt weer een ramp ze gaan nog wel naar 1 van de eilanden nou zie haar daar maar weg te plukken in t holst van de nacht.

We zouden nu op dit moment op vakantie horen te zitten maar nee hoor spugen huilen slapen niet kunnen eten niet meer plezier hebben alleen maar spugen al dagen lang ze mist huis en vertrouwde spullen ik dacht dus dat heimwee een verlangen naar je ouders/verzorgers/familie was maar zij mist huis dus.
In middels hebben we onze vakantie vroegtijdig afgebroken en zijn vanmorgen thuis gekomen dit is voor haar geen leven maar voor ons ook niet twee slapeloze nachten achter de rug 400 kilo braaksel opgeruimd t kind is lijkwit dood ongelukkig en wij als ouders ook nu eenmaal thuis heeft t nog een poos geduurd voor ze weer normaal functioneerde tenminste zoals we haar kennen.

Maar t wordt steeds erger ook gewoon dagjes weg vind ze zo spannend(2 weken geleden haar eigen verjaardag) trakteren kinderfeestje druk druk spannend en ja hoor ik kan de hele middag kots opruimen.

Wat is dit toch dat is toch niet goed??? we kunnen dus nooit van ons leven meer op vakantie of dagen weg plannen om een kind????

Moet ik hier mee naar een huisarts/psycholoog of zo???Ik moet dus een gesprek met juf aanvragen ivm school kamp ik stuur dat kind op deze manier niet mee hoor!!!
Dat is en wordt een ware hel voor haar maar ook voor ons als achterblijvende ouders.

Iemand ervaring met gelijk soortige situatie of tips adviezen alles is welkom.
We hebben al gelezen over vertrouwde dingen mee nemen maar niks helpt en afleiding ook niet. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ad
Index > Psyche > heimwee bij kind van 11 help!!!! Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016