Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > extreme PMS
Auteur Onderwerp: extreme PMS
channie009
BerichtGeplaatst: 02-11-2015 7:59 Reageer met quote

Hallo iedereen,

Ik ben een vrouw van 32 jaar oud en had vanaf dat ik ongesteld werd altijd al PMS (inclusief zelfmoordgedachten en hulp voor gehad), maar sinds ik richting de 30 jaar ben gegaan is de PMS alleen maar erger geworden.

Ik ervaar niet zo zeer lichamelijke klachten, maar juist geestelijke (angst, depressie etc.). Ik heb vaker hulp van psychologen gehad voor mijn klachten en ook ad geslikt.Ik werd alleen niet lekker van de AD en heb mbh mijn arts besloten hiermee af te bouwen en te stoppen.

Door mijn buien heb ik al zo vaak ontslag genomen van mijn uitzendbanen. Heel erg, achteraf enorme spijt, maar ik kon me niet inhouden en was zo depressief.

Ik heb deze week een sollicitatiegesprek bij een bedrijf waar ik een jaar of 5 geleden met zeer veel plezier gewerkt heb, maar ik zie er zo tegenop want ik denk dat ik tegen de tijd dat mijn PMS weer op z'n ergst is, ik weer ontslag neem en zie het nu al niet zitten om er deze week naartoe te gaan.

Ik ben hiermee naar de huisarts geweest en hij zegt dat ik moet proberen om tegen die tijd van de maand geen afspraken te plannen, maar ja, makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.

Ik slik nu magnesiumcitraat en Axium multi vrouw. Dit hielp eerst wel, maar nu helaas niet meer.

Heeft iemand tips??
Ad
Index > Psyche > extreme PMS Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016