Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Wel knuffelen, geen sex
Auteur Onderwerp: Wel knuffelen, geen sex
azerty89
BerichtGeplaatst: 14-12-2014 13:57 Reageer met quote

Hallo,

Ik ben een jongeman van 25 jaar, en ik zit met de volgende situatie: ik wil mijn vriendin wel kussen, strelen, knuffelen maar ik wil geen sex met haar.

Er is geen medisch probleem, ik kan een erectie krijgen. Het ligt niet aan haar, ze is beeldschoon en ik had dit probleem ook in vorige relaties.

Mijn partner is mijn prinses: ik wil voor haar zorgen, ik wil bij haar zijn, maar als ik naast haar lig heb ik geen zin in sex. Vrouwen zijn zachtaardige wezens en het is alsof mijn lichaam denkt dat door sex te hebben, je haar niet met voldoende respect behandeld. Wanneer we sex hebben, geniet ik er niet van en ben ik blij wanneer het gedaan is.

Ondanks mijn jonge leeftijd, zie ik een seksloze relatie eigenlijk best wel zitten, alleen ziet zij dat begrijpelijk niet direct zitten.
Ad
thea
BerichtGeplaatst: 14-12-2014 19:31 Reageer met quote

er wel eens aan gedacht dat je misschien A-sexueel kunt zijn!!!
azerty89
BerichtGeplaatst: 14-12-2014 22:05 Reageer met quote

thea schreef:
er wel eens aan gedacht dat je misschien A-sexueel kunt zijn!!!

Dank u voor uw reactie! Ik zou er waarschijnlijk niet direct zelf opgekomen zijn, maar nu ik er meer over lees herken ik er wel heel veel in.
peter4
BerichtGeplaatst: 29-05-2015 15:56 Reageer met quote

Beste azerty,boeiend,maar niet onherkenbaar.A-seksueel ben je zeker niet,getuige je vermogen tot erectie.Je plaatst je vriendin op zo'n hoog voetstuk,dat ze de status van Godin heeft gekregen en "vuige seks" zou dus blasfemie zijn.Maar ja,zij ziet zichzelf als een "gewoon" mens en van heiligschennis is verre van haar,want als elk mens heeft zij haar wensen en verlangens en een onderdeel daarvan is onverbrekelijk de seksualiteit.Heus,jullie kunnen er samen ongetwijfeld uitkomen,maar dan wel op voorwaarde,dat je je gevoelens en belemmeringen open met haar bespreekt en samen een nieuwe weg inslaat.En hoe hoog je haar ook inschat,geloof me,als ze zich prikt aan een speld,bloedt ze gewoon en als het je zou lukken,zou je merken,dat seks,mits met zuivere motieven bedreven en niet louter het eigenbelang dienend,een spirituele aangelegenheid kan zijn voor beide participanten.Hopelijk vinden jullie samen die weg naar geluk.
Index > Seksuologie > Wel knuffelen, geen sex Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016