Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Druk voorhoofd en duizeligheid bij bukken
Auteur Onderwerp: Druk voorhoofd en duizeligheid bij bukken
Sander19801
BerichtGeplaatst: 11-11-2014 17:39 Reageer met quote

Ik heb een vraag over de volgende klachten. Wanneer ik voorover buk heb ik last van druk op mijn neus, op mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd. Soms wordt ik daarbij ook duizelig of licht in het hoofd. Daarnaast ervaar ik soms een druk op mijn rechteroog als ik buk. Nadat ik weer in een normale positie kom blijf ik een tijdlang een raar gevoel houden in mijn rechteroog. Het voelt dan alsof er iets in zit.

Ik ben met deze klachten al naar de huisarts geweest. Die vermoedde een (chronische) sinusitis en heeft getracht met neussprays die op te lossen. Toen dit niet mocht baten ben ik door verwezen naar de KNO arts. Die heeft een mij onderzocht door middel van een röntgenfoto en een CT scan van mijn bijholtes. Uit beide onderzoeken bleek dat mijn bijholtes niet ontstoken waren en dat het dus geen bijholteontsteking kon zijn. Vervolgens ben ik weer terugverwezen naar de huisarts. Die blijft volhouden dat het wel een sinusitis is en wil mij niet verder laten onderzoeken. Ondertussen blijf ik last houden van deze vervelende klachten.

Herkent iemand deze klachten? Zou het toch sinusitis kunnen zijn of wat zou het anders kunnen zijn?
Ad
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Druk voorhoofd en duizeligheid bij bukken Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016