Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > zwanger en wsnp
Auteur Onderwerp: zwanger en wsnp
roosje36
BerichtGeplaatst: 21-09-2014 14:41 Reageer met quote

Hallo ik ben alleenstaande moeder van een zoon van 13 jaar heb sinds half jaar weer een relatie en wonen apart. Maar nu blijkt dat ik zwanger ben terwijl ik maar kleine kans had om zwanger te worden heb een jaar bij de gyneacoloog gelopen toen ik miskraam kreeg van 2e kindje ook was ik aan de prikpil en dan kom je bij de verloskundige om te kijken hoe lang je in bent blijkt het dat je al 15 weken en 5dagen heen bent een grote schrik was dat.

Maar nu is vraag ik heb namelijk een uitkering van wwb en zit in de wsnp maar wat zijn nu mijn gevolgen ik maak me heel veel zorgen van dat ik er uit gegooit wordt terwijl dat dit niet mijn bedoeling was maar ik ben ook niet zo dat ik abortus ga doen het is wel een levend wezen wat in mij groeit.

Mensen geef me aub tips zit ff in nood Confused Confused
Ad
Koettie
BerichtGeplaatst: 21-09-2014 23:03 Reageer met quote

Ga langs je huisarts en vertel dit aan hem/haar. De dokter kan je doorverwijzen voor Hulp en zodat je alles goed op een rijtje kan zetten.
voortje
BerichtGeplaatst: 20-01-2015 13:40 Reageer met quote

nee ze mogen je niet uit de wsnp gooien. bespreek alles met de vk. je was aan de pil en zwanerschap was bij jou niet vanzelfsprekend. je zult moeten kijkeb waar je je spullen koopt.
Index > Zwangerschap > zwanger en wsnp Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016