Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > 24 uur per dag duizelig, al 1 jaar! Wat te doen?
Auteur Onderwerp: 24 uur per dag duizelig, al 1 jaar! Wat te doen?
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 06-03-2014 16:07 Reageer met quote

Ik ben al vanaf april duizelig. Ik kreeg een soort duizeligheidsaanval en daarna ben ik elke dag duizelig gebleven. Het wordt nooit minder, maar soms wel ergers, vooral nar een avondje stappen (zonder drank). Ik denk dat het dan komt door het harde geluid. Ik heb al een mri-scan gehad, fysio voor stress en ben nu bezig met gember capsules die absoluut niet werken. Elke dag heb ik er last van en het is lastig om de dag door te komen. Herkent iemand deze klachten? Of heeft iemand deze klachten gehad en zijn ze nu over? Ik weet niet meer wat ik moet doen. Crying or Very sad
Ad
Linda b
BerichtGeplaatst: 07-03-2014 17:48 Reageer met quote

Beste Michelle,

Bij mijn is het ook begonnen met een duizeligheids aanval een flinke draaiing.
Sindsdien ben ik ook elke dag duizelig. Ik had al wat op het forum geplaatst maar helaas reageert er niemand ik ben ook ten einde raad.
Het is niet dat ik de wereld zie draaien maar jk voel het wel in mijn hoofd ik voel vooral een bewegend op en neer gevoel in mijn hoofd heb jij dat ook?
Alles staat ook voortdurend strak aan 1 kant van me hoofd en nek.
Ik heb 14 jaar aan de antidepressiva gezeten en dat zwakte die duizeligheid ook wat af ik ben daar nu 2,5 mnd mee gestopt en voel me zieker dan ooit.
Ook heb ik geregelt dat de vloer op en neer gaat voor me gevoel en last van oorsuisen en af en toe een flinke piep. Ik ga volgende week naar een duizeligheids afdeling in het ziekenhuis ik hoop daar wat wijzer te worden want ik kan nog amper werken of rijden de dag door komen is al heel wat.

Groetjes linda
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 7:13 Reageer met quote

Erg vervelend he! ja ik heb dat ook hoe jij het beschrijft. Ik ga volgende week maar weer terug naar de dokter. Mijn evenwichtsorganen zijn nog niet getest. Hopelijk stuurt hij me nu eindelijk een keer ilnaar iets door in hrt ziekenhuis wat meer met duizeligheid te maken heeft. Laat je weten hoe het bij jou was op die afdeling? ben heel benieuwd of het ooit nog over gaat.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 10:24 Reageer met quote

Wat zegt jou huisarts dan Michelle wat je hebt?
Ik heb ook flink moeten zeuren hoor voor deze verwijzing
mijn dokter is niet zo dat hij snel wat geeft. Maar jij kent dus dit gevoel ook ik sta er gewoon al mee op als ik uit bed kom de hele tijd die beweging in het hoofd alsof je van een wiebelde boot bent afgestapt en dan de hele dag. Ik merk ook als ik ergens ben of stil moet staat dat het dan nog erger word. Heb ook veel hartkloppingen en veel een druk in me hoofd bah je word er zo maar van! Ik moet wel zeggen dat toen ik mijn antidepressiva slikte ik het meerdere lange periodes kwijt ben geweest dus ik zit sterk te twijfelen om daaraan terug te gaan. Heb jij ook medicijnen of iets?
En ik zou zeker om die verwijzing vragen ik ben al een keer naar een kno arts geweest mar die kon niks vinden. Nu ga ik naar een ander ziekenhuis die erin gespecialiseerd is ik hoop nu echt op een oplossing en ik zal je daar zeker op de hoogte van houden. Ik word zelf ook steeds banger voor dit gevoel ik heb er een soort angststoornis door gecreƫerd helaas en heb daardoor vele klachten meer gekregen.

Groetjes linda
roos8
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 13:08 Reageer met quote

Ik vraag me af na het lezen van deze verhalen , wat jullie leeftijd is.
Groetjes Roos
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 13:20 Reageer met quote

Mijn leeftijd is 30 roos
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:08 Reageer met quote

De dokter weet het nog niet. Na mri-scan weer tijdje gewacht en ik zelf maar weer naar de dokter gegaan. Toen fysio. Na tijdje weer terug naar de dokter. Nu heb ik gember capsules gehad. Werkt niet. Dus over tijdje maar weer terug. Elk bezoekje moet hij lang nadenken over wat die moet doen.
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:09 Reageer met quote

Ik ben 19 jaar Roos.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:34 Reageer met quote

Oke bij mij zegt de dokter steeds dat het spanning en stress is daar is hij van overtuigd en wil daarom weinig tests doen bij mij ik moet er altijd om vragen en meestal krijg ik ze dan met heel veel moeite! En wat was dan de reden van de gember pillen? Wat zouden deze gaan doen volgens hem? Ik heb zelf heel veel opgezocht in de jaren en heg kan zijn door een onbelans in de neurotransmitters wat ik zelf merk dat als ik een bromazepam inneem me hoofd wat rustiger word. Vandaag had ik voor het eerst sinds lange tijd een wat redelijkere dag hoe was jou dag vandaag? Maar ik merk dat het nu weer wat meer word helaas.

Groetjes linda
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:42 Reageer met quote

Bij elk bezoek bij de dokter trekt hij er ook stress en spanning bij. Hij vind altijd iets waar ik spanning bij kan hebben. Maar omdat ik steeds terug kom probeert hij wel dingen uit. Die gember capsules is op kruidenbasis en dan is blijkbaar goed voor je evenwichtsorgaan. Mijn dag is hetzelfde als altijd: duizelig. Ik heb nu heel de dag al mijn bril op (-0.25) dit maakt mijn beeld wel wat rustiger. Ik merk dat ik deze wel nodig heb ook al is het zo weinig. Als ik me hier prettig bij voel ga ik vragen of ik lenzen mag proberen zodat ik de rand van de bril niet meer zie en het niet meer schitterd door licht en zon. En tussendoor maar kijken hoe het gaat met bril. En werkt het niet dan maar weer terug.
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:44 Reageer met quote

Oh zijn die medicijnen roze van kleur? Is dat voor innerlijke rust enzo? Volgensmij had ik deze voor de spanning als ik op vakantie ging. Ik gebruik valeriaan af en toe als ik iets moet doen. Weet niet eens of het werkt.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:46 Reageer met quote

Ja dat klopt ze zijn roze meiss maar niet elke dag innemen hoor dan vermindert de werking ervan en je mag ze geloof ik ook niet langer dan een paar weken.
Ik neem een halfje om de paar dagen nu en het helpt wel gelukkig
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:48 Reageer met quote

Nee klopt dat wist ik van die medicijnen. Ik denk dat ik er 1 in de maand slik ofzo heel weinig.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:53 Reageer met quote

Jeetje je lijkt mij wel ik heb ook een bril genomen voor wat rust ik heb + 0,25 en - een half een lichte cilinder oog heb ik. Oke vandaar de gemberpillen maar ik denk ook dat een hoop door onrust in het hoofd komt en de balans verstoort is van de neurotransmitters.
Want toen ik mijn antidepressiva slikte had ik minder last en die regelt de overdracht van die stoffen en maakt je rustiger. Je kan idd lenzen vragen vanwege die rand maar ik weet niet of ze dat echt hebben vanwege de lage sterkte!
Misschien een rare vraag maar heb je voordat je dit kreeg een stress volle periode gehad want bij mij was dat wel een beetje zo toentertijd maar ook tijdens het slikken van me medicijnen. Bij mij ging het vandaag iets beter maar ik voel het ten alle tijden wat een rotgevoel is het als je bijv zit schommel het nog in me hoofd en bij teveel inspanning word het erger.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 17:55 Reageer met quote

Oke dat is wel goed van je dat je zo weinig slikt ik slikte ook echt minimaal toen ik mijn antidepressiva nog slikte
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 18:12 Reageer met quote

Nee alles ging juist perfect! Eind april vorig jaar begon het en in juni begon de stress periode: mn.neef zelfmoord gepleegd, hondje dood, overgroot oma overleden en mijn opa ongeneeselijk ziek
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 18:12 Reageer met quote

Maar het is trouwens niet dat ik hier veel last van heb gehad.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 18:33 Reageer met quote

Ik denk dat dat de druppel Miss is geweest waardoor het erger is geworden. Maar jeetje wat een heftige periode voor je zeg!!
Ik lees vaak forums maar hoorde nooit iemand over dat deinende gevoel in het hoofd steeds met bijv hyperventilatie dat ze licht in hun hoofd zijn maar wat verstaan ze daar onder. Soms ga je twijfelen aan wat je hebt en ga je dingen opzoeken omdat je ervan af wilt.
x.Michelle
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 18:40 Reageer met quote

Ja klopt! en omdat de dokter niet altijd meewerkt. Mijn evenwichtsorgaan is nog niet getest. Ik snap dan niet waarom hij dit niet zelf bedenkt. om mij naar een kno-arts te sturen. Wie weet... toch.
Linda b
BerichtGeplaatst: 08-03-2014 18:45 Reageer met quote

Sommige dokters zijn erg laks daarin ik kan me soms ook heel boos maken omdat hij zelf nergens mee komt. Alles moet je zelf maar uitzoeken helaas en hun hoeven hier niet mee te leven ik zit soms snachts op de bank en dan lijkt het wel een rollercoaster in me hoofd en weet je van ellende niet meer wat je moet. Ik zou het echt een soort van eisen van je dokter dat je daarheen wilt dat is toch wel het meest voor de hand liggende onderzoek lijkt mij zo.
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > 24 uur per dag duizelig, al 1 jaar! Wat te doen? Bookmark and Share
Pagina 1 van 4  

1, 2, 3, 4  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016