Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > Wietolie
Auteur Onderwerp: Wietolie
Agero
BerichtGeplaatst: 09-11-2013 1:09 Reageer met quote

Hi,

Zijn hier meer mensen die in aanraking zijn gekomen met wietolie?
Ik heb zelf last van ondermeer reuma en huid en luchtweegklachten, en ben in aanraking gekomen met wietolie. Wietolie is een ontzettend geconcentreerde extractie van alle goede stoffen die in de wiet zitten, cannabinoids, thc, cbd en vele vele andere stoffen, goed voor het immuunsysteem.
Ik heb het dus geprobeerd en wauw. Voor zowel mijn reuma, huid en luchtweegklachten zijn zo goed als weg. Ik neem 1 drupje per dag, nam toentertijd 1 drupje olie in heet water waarbij ik de dampen inademde, en op mijn huid heb ik de olie gemengd met een vaseline erop gesmeerd. Ik hoef geen medicijnen meer te gebruiken.

Ik ben heel benieuwd of ik lotgenoten heb, mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en wat hun ervaringen ervan zijn.
Ad
SNUF
BerichtGeplaatst: 09-11-2013 23:39 Reageer met quote

Hoi Agero,
Ik heb er wel van gehoord maar nog nooit gebruikt. Op vakantie wilde een fysiotherapeut mij ermee masseren, maar dat vond ik niet zo'n goed idee.
Waar kun je 't kopen enne word je er ook (een beetje) high van...??? Rolling Eyes
Groet, Snuf.
Agero
BerichtGeplaatst: 10-11-2013 21:44 Reageer met quote

SNUF schreef:
Hoi Agero,
Ik heb er wel van gehoord maar nog nooit gebruikt. Op vakantie wilde een fysiotherapeut mij ermee masseren, maar dat vond ik niet zo'n goed idee.
Waar kun je 't kopen enne word je er ook (een beetje) high van...??? Rolling Eyes
Groet, Snuf.

Ja het is heel goed voor je huid, vraag me wel af waar dat was dat je fysio dat wilde doen want echt heel legaal is dit niet (misschien bedoelde hij hennepzaadolie)

Je kunt er high van worden ja, het is een hele geconcentreerde olie van wiet, als je 10 druppels neemt wordt je goed stoned ja. Maar dat is helemaal niet nodig. 1-2 druppels per dag en stoned wordt je er niet van maar het werkt super!

Ik heb het gekocht via internet, mail maar even naar geneesolie@gmail.com
SNUF
BerichtGeplaatst: 10-11-2013 23:55 Reageer met quote

Dat was een paar jr. geleden in Brabant; de man had nog een flesje hasjolie van een vroegere patient staan... (hij was zelf allergisch voor massage-olie).
Ik heb sinds enkele jaren chronische rhino-sinusitis (ontstoken holtes) met hoesten erbij en wil daar wel eens vanaf, hoewel 't wel is verminderd door gebruik van caps. Canadese Geelwortel en hoge doseringen vit.C.
Groet, Snuf.
Index > Medicijnen > Wietolie Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016