Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > Bijwerkingen Lyrica
Auteur Onderwerp: Bijwerkingen Lyrica
Luvimi
BerichtGeplaatst: 02-09-2013 8:59 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Ik ben een nieuweling in dit forum. Sinds juli jl. gebruikte ik lyrica 75 mg 2x pd via de pijnpoli;
hielp niet echt geweldig en mijn ha. heeft dit een week geleden verhoogd naar 150 mg 2x pd. Vergeet te vermelden, dat de arts vd pijnpoli verder niets meer kon doen. Ik heb nu oa. erg last van spierzwakte in mijn rug, waardoor ik steeds krommer ga lopen, echt afschuwelijk. Ik denk erover om te stoppen, maar misschien moet ik het nog een week aanzien, en afwachten, of die bijwerkingen minder gaan worden na 2 wk? Ook heb ik erg last van evenwichtsverlies; soms loop ik op straat tegen mensen aan en in huis tegen deurposten op. Vergeet te zeggen, dat ik lyrica gebruik, omdat ik al jaren erge rugpijn heb en 2 herniaoperaties heb gehad ruim 20 jaar geleden.
Heeft iemand ervaring met de bijwerking spierslapt, dan hoor ik het graag. Vast bedankt.
Ad
pretje
BerichtGeplaatst: 21-11-2013 11:20 Reageer met quote

ik heb ook lyrica gebruikt, ik werd er ook zoals je zelf zegt dronken van, zag alles dubbel en praatte met dubbele tong, ook spier slapte en onzeker gevoel. durfde de straat niet meer over te steken, want mijn reactie vermogen was erg slecht, toch even met je huisarts of neuroloog bespreken. ik ben er mee gestopt omdat het ook niks deed tegen de pijn. ik moest ze nemen tegen de pijn ivm de ziekte van bechterew, nu neem ik hoog uit echt als de pijn te erg word 2 paracetamols en die werken erg goed bij mij. bij mij is de knop om gegaan, en heb de pijn geaccepteerd. is moeilijk en dat moet je ook kunnen.
Index > Medicijnen > Bijwerkingen Lyrica Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016