Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kanker > Terugkeer teelbalkanker??
Auteur Onderwerp: Terugkeer teelbalkanker??
gala0702




BerichtGeplaatst: 20-08-2013 16:47 Reageer met quote

Hallo,

Vorig jaar in juli werd er bij mij teelbalkanker geconstateerd(non seminoom). Ik was er vroeg bij en een operatie was voldoende. Afgelopen jaar wel elke maand controle en om de 3 maanden een CT scan gehad. Momenteel zit ik voor mijn werk in Ecuador en heb hier ook twee keer bloed laten prikken. Bij de tweede prik was de LDH waarde veel te hoog!

Prikdatum: 13-8-2013

Resultaat Normaalwaarden
LDH 870* 313-618
BHCG <0.100
alfa-FP 6,12 0.00-7.00

De LDH waarden zijn dus aan de hoge kant. Bij de vorige prikdatum in Ecuador was alles normaal.

Prikdatum: 25-6-2013

Resultaat Normaalwaarden
LDH 350 313-618
BHCG <0.100
alfa-FP 3,76 0.00-7.00

Moet ik me nu ernstig zorgen gaan maken? De andere waarden zijn wel binnen de normaalwaarden. Zou het toch mis zijn of is er misschien iets anders aan de hand?
Ad
Index > Kanker > Terugkeer teelbalkanker?? Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016