Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > Iemand ervaring met Doxycycline??
Auteur Onderwerp: Iemand ervaring met Doxycycline??
cindynijs1983
BerichtGeplaatst: 13-07-2013 21:17 Reageer met quote

hallo,

Ze hebben bij mij anderhalve week geleden de ziekte van lyme vastgesteld (van een tekenbeet van 22j geleden) maar nu moet ik 20 dagen lang 2 pilletjes doxycycline innemen.
Heb het gevoel dat die kleine pilletjes precies grote bijwerkingen hebben. 5 dagen na het gebruik ervan had ik al een slokdarmontsteking.
Ik heb zoiezo al jaren last van een "geweldig goeie" stoelgang (moet wel 10x per dag) maar door die doxycycline zijn is dit wel 20x geworden per dag, krijg ook helse steken rechts onder mijn ribbenkast, precies messensteken.
Zijn er hier nog mensen die dit medicijn nemen of al eerder genomen hebben? wat is jullie ervaring hiermee?

groetjes cindy
Ad
Zus
BerichtGeplaatst: 14-07-2013 18:27 Reageer met quote

Het is een antibioticum en dat kan inderdaad wat maag-darmklahcten geven.
Ik zou het even aankijken en anders de huisarts even vragen wat wijsheid is. Stop niet zomaar want dan kun je het middel nooit meer gebruiken.
cindynijs1983
BerichtGeplaatst: 14-07-2013 20:15 Reageer met quote

Zus schreef:
Het is een antibioticum en dat kan inderdaad wat maag-darmklahcten geven.
Ik zou het even aankijken en anders de huisarts even vragen wat wijsheid is. Stop niet zomaar want dan kun je het middel nooit meer gebruiken.


bedank voor je reactie.

Er mee stoppen ga ik zeker niet doen, ben al halverwege en heb absoluut geen zin om weeral met iets anders opnieuw te gaan beginnen, want ik heb een enorme fobie voor pillen te slikken (is omdat ze mij in mijn jonge tienerjaren jarenlang volgepropt hebben met antibiotica's en nog vanal rotzooi)
Ik ben al heel erg blij dat het mij gelukt is om deze pillen doorgeslikt te krijgen dus ik ga deze kuur ook braafjes afmaken.
Vraag me wel af of die verschrikkelijke messenstekengevoel in mijn maag die ik regelmatig per dag heb sinds enkele dagen of dit ook van doxycycline kan zijn of eventueel van een gastroscopie die ik vorige maandag heb gehad (zou het vreemd vinden aangezien ik nog mensen ken die een gastroscopie hebben gehad en geen pijn hadden erna)
groetjes
Index > Medicijnen > Iemand ervaring met Doxycycline?? Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016