Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > 'uitscheuren' bij seks.
Auteur Onderwerp: 'uitscheuren' bij seks.
Forestmeisje
BerichtGeplaatst: 26-12-2005 21:59 Reageer met quote

Hallo,

ik zit met een probleem.
Sinds ik seks heb komt het telkens voor dat als iemand mij vingert en zijn vinger ook maar iets naar achter doet *als die in me zit* ik uitscheur, zo voelt het tenminste. Daarna doet alles pijn, vingeren, beffen, plassen. Het brand, prikt en als ik erg uitscheur kan ik min een week niet normaal zonder pijn plassen.
Ik weet niet of het uitscheuren is, maar zo voelt het wel. *al weet ik niet hoe het echt voelt, maar goed het lijkt er gewoon op*.
Echt seks lukt dan dus al helemaal niet, als 1 vinger al amper lukt dan lukt een penis al helemaal niet zonder pijn.

Ik baal hier enorm van, ik wil zo graag eens zonder pijn seks kunnen hebben en kunnen genieten.

zijn er hier misschien mensen die dit ook hebben, tips kunnen geven, of wat dan ook.
Ik ga 3 jan naar de dokter op de hoop dat die me verder kan helpen. Maar het lijkt me fijn om voor die tijd wat tips enzo te krijgen.

Bedankt.
Ad
............
GastBerichtGeplaatst: 27-12-2005 9:00 Reageer met quote

he meid ik heb dat ook ik en jij dus ook zijn gewoon erg smal daar en ik heb ook vaak al pijn bij een vinger behalve als ik erg geil ban maar het kan ook zijn dat je veel te gespannen bent of misschien wel b?laasontsteking als je ook buikpijn hebt en vaak moet plassen en zit er soms ook bloed bij na de sex??????
Forestmeisje
BerichtGeplaatst: 27-12-2005 11:22 Reageer met quote

Nou, gespannen valt reuze mee, laatste keer was ik echt enorm ontspannen juist. Blaasontsteking heb ik niet, ben ik pas nog op getest, en bloed na sex ook niet.
Ik vind het allemaal erg vreemd, k hoop echt dat er een oplossing komt. Tuurlijk span ik wel aan als ik merk dat diegene zijn vinger naar achter doet als ik dan denk relax dan ontspan ik, maar zelfs dan gebeurt het. Ook als ik echt mega geil ben super ontspannen en niet bang ben voor de pijn, dan gebeurt het ook.
Dat smalle dat heb ik al door ja, maar goed misschien kunnen ze oprekken? ik heb geen idee.. Maar er moet iets aan gedaan worden.
............
GastBerichtGeplaatst: 27-12-2005 12:17 Reageer met quote

kan het dan niet zo zijn dat je een infectie hebt een soa of schimmel want dan kan het ook pijn doen en gevoelig????????????????????
Forestmeisje
BerichtGeplaatst: 27-12-2005 12:23 Reageer met quote

soa zoiezo niet, en infectie van binnen ook niet, ook pas op getest.. en ik heb het altijd al gehad.. dus dat lijkt me best onlogisch
ikke3
BerichtGeplaatst: 03-01-2006 9:57 Reageer met quote

Hallo, ik ben 18 jaar. Ik scheur ook uit bij seks, maar bij mij is het zo erg dat het echt naar mijn anus toegaat en mijn vagina 2 keer zo groot is geworden.. pijn doet het dus inm iddels ook niet meer, ik voel juist niks meer. Als ik nu nóg verder uitscheur, ben ik de rest van mijn leven incontinent van ontlasting. Ik ga hiermee naar de dokter maar.. wat is er aan te doen? ik moet zoiezo gehecht worden maar dan ben ik dus wéé'r zo smal en ga ik weer scheuren..:S:S:S Zit hier echt mee kan íemand me helpen?
............
GastBerichtGeplaatst: 03-01-2006 13:27 Reageer met quote

heb je het dan zo wild gedaan?? want uitscheuren kan niet zomaar hoor???? bij een bevalkling of verkrachting pas of je moet zo jong en krap zijn maar toch daar is het heelerg rekbaar?? maar ga toch maar naar de huisarts en smeer na de sex kalmerende zalf op je anus als je anaal sex hebt gehad
ElineN
BerichtGeplaatst: 16-12-2008 0:57 Reageer met quote

Ik heb ongeveer hetzelfde probleem. Nu is het bij mij niet zo dat ik geen sex kan hebben, maar ik scheur wel uit, incl bloed etc. Bij de eerste penetratie is het even doorbijten, maar daarna heb ik er weinig tot geen last meer van. Natuurlijk na de sex wel, dan doet het pijn tijdens het plassen.

Met opgewondenheid heeft het bij mij niks te maken, mijn partner is erg goed in oraal bevredigen en technisch gezien zou het makkelijk moeten zijn om daarna te penetreren. Toch scheur ik uit... En al dat bloed geeft echt een mess daarna!

Wat moet ik hiermee???
angel34
BerichtGeplaatst: 16-12-2008 15:40 Reageer met quote

uitscheuren door sex kan echt niet

denk d
at er wat anders aan de hand is
ElineN
BerichtGeplaatst: 16-12-2008 15:52 Reageer met quote

Nou er komt daadwerkelijk een scheurtje in het vliesje richting de anus... Het is ook niet zo dat ik van voor naar achter compleet uitscheur... Misschien verkeerde woordkeuze dan, inscheuren dan?
angel34
BerichtGeplaatst: 16-12-2008 15:56 Reageer met quote

dan zal je toch eens naar de huisarts moeten gaan want dit is niet normaal

normaal schuur je in als je moet bevasllen
SmeeeJ
BerichtGeplaatst: 25-02-2009 14:51 Reageer met quote

Hoi,
Ik heb het ook dat ik uitscheur. Dit komt gewoon omdat de penis iets groter is dan de vagina. Natuurlijk rekt de vagina rand wel mee, maar alsnog is de penis dus te groot!
Dat uitscheuren word een litteken en littekenweefsel rekt niet mee, dus elke keer zal je uitscheuren.
De eerste keer de penis erin brengen doet bij mij pijn, daarna voel ik er niets meer van, tenzij hij te hoog zit, dan schuurt hij er precies langs!
Natuurtje
BerichtGeplaatst: 01-03-2009 15:53 Reageer met quote

Het lijkt mij een raar idee dat uitscheuren tijdens de seks, maar het lijkt me erg lastig als je t hebt. Zelf heb ik ook wel eens pijn in dat gebied of wanneer mijn vriend te veel richting anus gaat of er uit floept. Met glijmiddel heb ik er al veel minder last van, misschien een tip?

Verder heb ik wel eens gehoord van operaties die ervoor bestaan, maar daarvoor zou ik naar de huisarts gaan.
Missblonde
BerichtGeplaatst: 25-09-2009 22:58 Reageer met quote

Hallo,
ik ben 16 jaar..
en ik heb het ook met mijn vriend.
het doet ontzettend pijn als hij in me wil komen, daarna heb je er even geen last van maar met plassen brand het heel erg.
ik weet ook niet wat ik moet doen Sad
ik durf eigenlijk niet naar de dokter.
weet iemand misschien wat verder nog helpt, glijmiddel ofzo?
door alles wat ik gelezen heb word ik ook bang dat ik straks ook helemaal ben uitgescheurt..

kus.
chantal*
BerichtGeplaatst: 26-09-2009 11:07 Reageer met quote

Zou het zeer zekers eens proberen met glijmiddel, pijn is niet de bedoeling daarbij.
Meisje<3
BerichtGeplaatst: 09-11-2009 21:34 Reageer met quote

Heee, ik had even een vraagje ik weet niet zo goed wat er me me aan de hand is, ik had het al een aantal keer gedaan zonder pijn of wat dan ook en toen, had ik ineens in het begin een beetje pijn, en daarna zag ik dus dat ik gebloed had? ik weet niet wat het was, en die keer erna was de pijn erger en weer bloed, en ik weet niet of ik uitgescheurd ben lijkt mij niet want heb het daarvoor ook aantal keer gedaan zonder pijn of wat dan ook? en ja ik weet ook iet wat ik er aan moet doen, want toen ik gisteren tampon in wou doen deed het ook gewoon nog heel zeer!? Echt heel raar weet niet wat ik moet Embarassed
dadagirl
BerichtGeplaatst: 02-08-2010 15:28 Reageer met quote

hey allemaal,

tijdens de sex gebeurt het elke keer dat ik een klein beetje uitscheur, het doet gigantisch zeer wanneer de penis naar binnengaat, maar na een tijdje is die pijn weg. na de sex doet het dan wel weer zeer als ik bijvoorbeeld moet plassen, het brand dan een beetje.
ik heb al veel sites bezocht, om te kijken wat dit kan zijn, alleen dat van mij zit er niet echt tussen.
het is niet zo dat ik zenuwachtig ben of zoiets, want ik heb al 5 jaar verkering.
ook zorg ik er altijd voor dat mijn vagina goed bevochtigd is van te voren, we hebben zelfs glijmiddel ervoor., maar het doet alsnog pijn.
is er iemand die hetzelfde probleem heeft, of heeft iemand misschien tips over hoe ik er wat aan kan veranderen?

groetjess.
Leen08
BerichtGeplaatst: 02-08-2010 17:41 Reageer met quote

Hallo,
Bij mijn eerste vriendje heb ik ook na elke vrijpartij last gehad van scheurtjes. Zo in het velletje aan de onderkant van m'n vagina richting anus. Naderhand deed plassen altijd pijn.
Bij een volgende relatie was dit ineens over en kwam ik erachter dan mijn eerste vriend een kromme penis had, daardoor kon hij niet recht naar binnen en waarschijnlijk veroorzaakte dat het scheuren. Veel oefenen Wink en desnoods met een massagestaaf of vibrator kan misschien helpen.
Groeten Leen.
maraja
BerichtGeplaatst: 02-08-2010 20:39 Reageer met quote

Wanneer je een infectie hebt is de kans op uit/inscheuren wel groter omdat de huid dan veel zachter is. Deze wijsheid heb ik van mijn verloskundige die me dit vertelde nadat ik bij een bevalling van voor naar achter uitscheurde en dus ook tegelijkertijd een schimmelinfectie had.
Van uitscheuren tijdens seks heb ik gelukkig nooit last maar ga dus even bij jezelf na of je misschien geen infectie hebt. En inderdaad lijkt me veel glijmiddel gebruiken een heel goede optie.
dadagirl
BerichtGeplaatst: 05-08-2010 16:45 Reageer met quote

een infectie is het denk ik niet,
waar kun je precies allemaal een infectie van krijgen dan?

gr
Index > Gynaecologie > 'uitscheuren' bij seks. Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016