Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis
Auteur Onderwerp: Plaagdier in huis
Marry1968
BerichtGeplaatst: 10-08-2016 17:44 Reageer met quote

Jammer dat hier zo weinig activiteit is, want ik ben nog steeds dringend op zoek. Vannacht nauwelijks geslapen door kriebel, steken en het vieze gevoel dat er iets op mijn gezicht springt. Stapelgek word ik er van. En ja hoor, vandaag ontdekte ik naast de inmiddels welbekende pluisjes nog veel kleinere bruine 'dingetjes' in verschillende 'fasen' op mijn kussen - sommigen al met een duidelijke vorm. Werkelijke in elk 'holletje' van het weefsel zat er één.
Niet onaannemelijk dat die zodra verpopt of mobiel op mijn gezicht springen en steken als ze klem zitten.

Voeg wat beelden bij die jullie misschien herkennen. Zou het fijn vinden als anderen ook beeldmateriaal plaatsen ter vergelijking. Tip: gemaakt met de camera van mijn mobiel, die vergroot al best aardig.
Marry1968
BerichtGeplaatst: 10-08-2016 19:21 Reageer met quote

Zie nergens de mogelijkheid meer om foto's toe te voegen .. Hoe moet dat ook alweer?
Elena888
BerichtGeplaatst: 13-08-2016 19:02 Reageer met quote

Marry1968 schreef:
Jammer dat hier zo weinig activiteit is, want ik ben nog steeds dringend op zoek. Vannacht nauwelijks geslapen door kriebel, steken en het vieze gevoel dat er iets op mijn gezicht springt. Stapelgek word ik er van. En ja hoor, vandaag ontdekte ik naast de inmiddels welbekende pluisjes nog veel kleinere bruine 'dingetjes' in verschillende 'fasen' op mijn kussen - sommigen al met een duidelijke vorm. Werkelijke in elk 'holletje' van het weefsel zat er één.
Niet onaannemelijk dat die zodra verpopt of mobiel op mijn gezicht springen en steken als ze klem zitten.

Voeg wat beelden bij die jullie misschien herkennen. Zou het fijn vinden als anderen ook beeldmateriaal plaatsen ter vergelijking. Tip: gemaakt met de camera van mijn mobiel, die vergroot al best aardig.
Hoi,

Misschien heb je iets aan onderstaande informatie ?

http://www.earth-matters.nl/192/12751/earth-matters-tv/morgellons-wat-is-het-en-hoe-kom-je-er-van-af.html

Vooral video van Harald Kautz is erg interessant. Hopelijk heb je hier iets aan! Heel veel sterkte, het lijkt mij vreselijk al die symptomen!
Marry1968
BerichtGeplaatst: 15-08-2016 14:53 Reageer met quote

Lief van je Elena; mensen zoals jij die meedenken. Heb je zelf ook klachten?

Op de Morgellon-foto's herken ik veel en zonder arrogant te willen overkomen, denk ik dat ik veel 'onwaarschijnlijks' kan verklaren. 4,5 jaar intensieve observatie en onderzoek leidde mij via een bizar, geniaal, ongelofelijk interessant proces naar (toch) een insect. Ontelbare keren kon ik er met mijn verstand niet, geloofde niet wat ik dacht te zien; totdat ik 1000 x hetzelfde zag (en op beeld vastlegde).

Voordat ik daarmee naar buiten durf te komen, wil ik het zo veel mogelijk internationale deskundigen voorleggen, uit verschillende kennisdisciplines; biologen, entomologen, dermatologen..

Lastig, hoe breng ik het onderwerp aan de man; zoom ik eerst in op het proces of koppel ik het meteen aan de onmiskenbare lichamelijke kenmerken (scepsis??)?
Een diepgravend en gefundeerd onderzoek van een Amerikaanse wetenschapster - n.a.v. de onverklaarbare klachten van haar zoontje - werd gewoon genegeerd. Ik kwam het nog niet zo lang geleden tegen, en zij heeft dezelfde ervaringen als ik.

Houd jullie op de hoogte
(dit voelt als een heel zware, 24/7 baan).
dickydick
BerichtGeplaatst: 20-08-2016 1:16 Reageer met quote

Hoi Marry en hallo allemaal.

Ik heb dit topic met alle gevoelens die een mens kan hebben gelezen. Wat Marry verteld had uit mijn mond kunnen komen. Ik heb sinds ruim 1 jaar de zelfde verschijnselen en de heren doktoren reageren precies zoals hier omschreven word. Ik ben een (was een) gezonde vent die de hele wereld aankon, maar nu een knijpende, snauwende ouwe zeikerd is.
Ik heb alle symptomen die Marry heeft, met als klein toetje dat mijn teennagels er af vallen en niets voor in de plaats komt. Wat er nu zit is een laagje huid wat lijkt op een nagel, maar die na een poosje douchen (inweken) er zo af getrokken kan worden. Ik heb een beetje psoriasis op knieen en ellebogen sinds 26 jaar en de dermatoloog waar ik sinds 8 maanden bij in behandeling ben komt niet verder dan die bevinding: Psoriasis meneertje en die "beestjes" zitten tussen uw oren. Nou die beestjes heb ik laatst in een potje naar hem toegebracht en na 2 dagen belde hij op met de mededeling: na grondig onderzoek heb ik niets vreemds vast kunnen stellen, terwijl tijdens dit gesprek de "beestjes" mijn onderbenen en voeten weer als disco gebruikten. Hij heeft mij diverse malen gevraagd of ik drugs gebruik of gebruikte waarop ik steevast het zelfde antwoord geef: ik ben 9 jaar geleden gestopt met die rommel en sindsdien niets meer gebruikt. En na 7 maanden komt hij op het lumineuze idee om maar een bloed te gaan prikken in het ziekenhuis. Niet om mij te helpen, maar om zijn "gelijk" te halen dat ik wel nog gebruik. Op het formulier was niets aangekruist, alleen stond er in grote letters onder: TOXICOLOGIES !!!!!
Tot zover dusssssss de dermatoloog. Niet luisteren naar een patient en hem dan ook zo ongeveer als leugenaar bestempelen. Ik wil mijn verzekering om een second opinion gaan vragen want dit raakt kant nog wal.
Ik ga nu maar ff knorren, want mijn vriendin word anders boos.
Truzzzzzte
Marry1968
BerichtGeplaatst: 24-08-2016 19:20 Reageer met quote

Hallo Dicky,

Wat onwijs frustrerend lijkt me dit zeg, krijg je die bal ook nog keihard terug. Dan heb je op voorhand al een stempel dat nooit meer vervaagt en dat je blijft achtervolgen?!

Kun je hier foto's plaatsen?
Marieke68
BerichtGeplaatst: 04-11-2016 12:17 Reageer met quote

Goedemiddag allemaal,

Wat een herkenbaarheid, heb dit forum zojuist aan mijn moeder laten lezen. 3 Jaar geleden begonnen de klachten met vlooien , springende beestjes die mijn moeder prikten.Anderen dus niet. Rentokil geweest, heeft niks opgeleverd. Daarna andere ongediertebestrijder.
Is soms even wat minder klachten maar komt wel steeds weer terug.Mijn moeder heeft veel jeuk,idee dat ze soms geprikt wordt, dan zwart puntje in haar huid. Verder veel last van haar kleding, inderdaad,naden, enz jeuken het meest.
Verder zwarte stofjes overal in haar huis, ook gelijk na wassen van spullen.
Jammer dat er nog niet echt een oplossing uitkomt..

Gr.Marieke
Marry1968
BerichtGeplaatst: 13-11-2016 0:09 Reageer met quote

Klopt Marieke,

geen bestrijder weet er raad mee - en dermatologen nog minder. Die zwarte dingetjes zie ik ook bij een steek in mijn huid.
Èn in kleding, vooral langs naden zitten altijd pluizen, die schrijnen en soms steken. Met de microscoop zie ik iets dat lijkt op een larve van een vliegje of iets dergelijks - grijs gestreept. Kijk maar eens in je kleding op de plaats van de jeuk, steek, ... altijd zit er een pluisje, een haartje of een draadje.

Heeft jouw moeder ook zo'n droge huid en kleine korstjes (of wondjes) op m.n. armen en buik? En van die harde nagelriemen.

Wat sneu voor je moeder. Hoop snel een oplossing
Elena888
BerichtGeplaatst: 16-01-2017 23:49 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Aanvullend op een eerder berichtje op dit forum van mij. Harald Kautz-Vella heeft zeer uitgebreid en gedegen onderzoek gedaan naar oa het Morgellons syndroom. Vele symptomen die ik hier lees op het forum worden beschreven evenals herkomst/oorzaak en mogelijke therapieen. Op zijn facebook-pagina staan links naar zijn dropbox met alle onderzoeken. Tevens heeft hij een website: http://www.timeloopsolution.com. Ook is er veel info te vinden op het internet (interviews met Harald Kautz ed). Zeer de moeite waard vind ik zelf.

(Mary) Jouw constatering (insect) is zeker niet dwaas. Hij beschrijft dit heel uitgebreid.

Hoop dat de info iets toevoegt.
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Plaagdier in huis Bookmark and Share
Pagina 5 van 5  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016