Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Chlamydia EN Gonorroe
Auteur Onderwerp: Chlamydia EN Gonorroe
peet50
BerichtGeplaatst: 16-09-2012 12:43 Reageer met quote

Vorige week uitslag gekregen van vaginale uitstrijk en urine.had klachten die leken op vaginale schimmel.hiervoor een fluconazol gekregen van de huisarts(telefonisch)waardoor de klachten wel iets afnamen, maar na een paar dagen toch voor de zekerheid naar huisarts toegegaan.

de uitslag van de kweekjes was zeer onaangenaam. namelijk gonorroe en chalamydia.
(lees hier btw geen topic over gonorroe....?)
morgen ga ik een kuur halen die voor me klaarligt en dan moet het beide over zijn. de vraag is dan alleen hoe weet je dat het dan ook echt over is? de huisarts zei dat ik niet nog een keer hoefde te laten testen dat de kuur voldoende is.

lees op internet dat als je gonorroe hebt je meer kans hebt op HIV besmetting. Hoe groot zou die kans zijn?
in 2006 ben ik al eens op HIV getest en deze was negatief.
zou ik dit nu nogmaals moeten laten testen?
hoe lang zou ik beide al onder de leden hebben? ik heb nu een gespannen en opgezette buik en een licht zeurderige steekjes onder in mijn buik.
zou dit kunnen betekenen (gezien ik deze klachten nog niet eerder zo had) dat ik de gonorroe nog maar pas heb?
in 2006 volgens mij niet getest op andere SOA`s. maar als ik het al 6jr zou hebben bv dan zou ik toch al eerder klachten moeten hebben gehad??

verder op dit moment op van de zenuwen, want moet mensen met wie ik afgelopen half jaar onveilig seks heb gehad inlichten. 1 van de 3 is mijn vriend sinds net 4 weken en we hebben nog maar 1 x seks gehad.
vreselijk gevoel!Sad
Ad
Hmmmm
BerichtGeplaatst: 17-09-2012 13:50 Reageer met quote

Ik heb al 4 jaar lang een vaste vriend, en heb verder ook nooit eerder seks gehad met een andere jongen of een andere jonge gepijpt, en mijn vriend test zich ook altijd en hij heeft nooit een soa gehad, maar vorige jaar hadden mijn vriendinnen en ik samen een test gedaan en mijn vriendin belde me en zei dat uit mijn uitslag kwam dat ik chlamidia had, maar dan wil ik eigenlijk weten hoe dat kan, ik heb nooit iets anders gedaan met een jonge en hij heeft al zijn uitslagen bekeken en hij heeft nooit een soa gekregen.. Ik zit hier heel erg mee en ik wil alleen begrijpen hoe dat kan.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Chlamydia EN Gonorroe Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016