Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gezondheidszorg > Scherpe pijn bij diep inademen in longen.
Auteur Onderwerp: Scherpe pijn bij diep inademen in longen.
Claudio
BerichtGeplaatst: 18-05-2012 8:35 Reageer met quote

ik heb een beetje een scherp pijnpuntje als ik diep inademen bij mijn keel/longen ook weer niet dat ik het uitschreeuw van de pijn maar ik weet niet wat ik er aan moet doen ik ben 16 jaar en ik rook ongeveer 6 sigaretten per dag mijn moeder weet het niet en ik ben bang dat als we naar de huisarts gaan dat ze iets zien dat ik rook ofzo, help wat moet ik doen?
Ad
Gineke
BerichtGeplaatst: 06-06-2013 22:11 Reageer met quote

Je wilt het vast niet horen, maar sinds ik 2 jaar geleden ben gestopt met roken, heb ik dat nooit weer gehad en ik heb 32 jaar gerookt!
Als ik bijvoorbeeld moest niezen was ik al bang voor de onvermijdelijke pijn die zich in m'n longen zou verspreiden... Er zit maar 1 ding op als je dit gevoel, deze pijn nooit weer wilt voelen en dat is stoppen met roken. Ik ken jouw moeder niet, maar de gemiddelde ouder weet het wel als zijn/haar kind rookt, je kunt het ruiken aan de kleren, je adem, je haar.... Ze weet het vast allang Wink Aan de andere kant, je bent 16, ze hoeft niet mee naar binnen en ze hoeft het ook niet te weten, je bent groot genoeg om alleen te gaan. Succes!!
Index > Gezondheidszorg > Scherpe pijn bij diep inademen in longen. Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016